Yabani
Elmas Üye
Uyandırma milleti rahat dur az..bu konudan neden iki tane var ve iki konuya da neden aynı üyeler, aynı şarkıları atıyo…..
Ekli dosyayı görüntüle 42531
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uyandırma milleti rahat dur az..bu konudan neden iki tane var ve iki konuya da neden aynı üyeler, aynı şarkıları atıyo…..
Ekli dosyayı görüntüle 42531
ya hahah. sirf senin icin bu konuyu aktif tutmaya bakiyorum. hatta anladigin dilden bolca ergenlik sarkilarimi atiyorum :p het komt allemaal bekend voor toch? :d need'in actigi diger konu ise Nederlandse hiphop/rap zamanlarimdan sonra ki girdigim r&b donem :Uyandırma milleti rahat dur az..
Ergenlik çok zor bi dönemya hahah. sirf senin icin bu konuyu aktif tutmaya bakiyorum. hatta anladigin dilden bolca ergenlik sarkilarimi atiyorum :p het komt allemaal bekend voor toch? :d need'in actigi diger konu ise Nederlandse hiphop/rap zamanlarimdan sonra ki girdigim r&b donem :
ya benim en muthis en mutlu oldugum donemlerimdi galibaErgenlik çok zor bi dönem
he yaaaThalo bu konuyu sana satayım çok sevdin