Ergenlik Şarkıları..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

lisede kızlarla bir araya geldiğimizde pussycat dolls olduğumuzu sanıyorduk... aynaya bakana kadar.
aşıktım bunlara.

bizim ilkokulda tenefüslerde filan kız çocuklari üçerli-beşerli gruplarla şu şarkıya kareografik danslar yaparlardı.
o zamanlar internet telefon hak getire tabi. şimdi o nesil bütün hıncını tik tok'ta çıkarıyor ahahah

Ne ideallerim vardi.

Gıı Süreyya ne bu hep yabancı müzik hiç mi Türkçe dinlemedin

@Süreyya neyse de @Melodram ne alaka ya... ergenlikte en fazla denk gelmişsek papi çulo dinlemişizdir. birazdan tom waits filan paylaşacak diye korkuyorum...
biz her şeyi dinledik... halkların kardeşliğine inancımız bütün tarzları dinlememizden gelir... neyse alın size hem türkçe hem rock. daha geçen bu konunun rocklısını yapmıştım kendi kendime. kalitelendirelim konuyu.

biz her şeyi dinledik... halkların kardeşliğine inancımız bütün tarzları dinlememizden gelir... neyse alın size hem türkçe hem rock. daha geçen bu konunun rocklısını yapmıştım kendi kendime. kalitelendirelim konuyu.

sen halkların kardeşliğine yine iman et,bir şey demiyorum ama şu ülkede nasıl bir ergenlik geçirdin cancağızım. yok mu şöyle dinlediğin abudik gubidik yerli pop şarkısı.
ergenken gözlerine sürme çekip şebo posterini de mi yatak odasına asmadın...
bak benim aklıma şey geldi funda arar-arapsaçı her ne kadar erkin koray'ın olsada ben ergen iken funda'dan dinlemiştim... açayım...

sen halkların kardeşliğine yine iman et,bir şey demiyorum ama şu ülkede nasıl bir ergenlik geçirdin cancağızım. yok mu şöyle dinlediğin abudik gubidik yerli pop şarkısı.
ergenken gözlerine sürme çekip şebo posterini de mi yatak odasına asmadın...
bak benim aklıma şey geldi funda arar-arapsaçı her ne kadar erkin koray'ın olsada ben ergen iken funda'dan dinlemiştim... açayım...
keşke ergenken telefonlarımızın kameraları olsaydı, keşke fotoğraf makinelerinin filmleri yanmasaydı da sana o leş odamın halini gösterebilseydim... trendy dergisindeki grup posterleriyle donatılmış oda, kırmızı kalem çekilmiş gözler... rap müzikle rock müzik arasında gelgitler.
madem abudik pop istedin, onu da atalım... foolish casanova'dan sonra hastanelik olanları da düşünen yüce gönüllü kadın.

Geri