Erdogan'ı neden yıkamazsınız

Konu sahibi son olarak 2504 gün önce görüldü
Biz anamızdan ak süt emmedik yani? Onun dualarıyla buraya gelmedik? Sanki anasından ak süt emen tek tayyipmiş gibi konuşmuş bunu yazan kişi. Gülüyorum sadece yakında peygamber ilan edeceksiniz. Bi aralar da fethullaha aynı şeyler diyordunuz.

Sonra da "cahilsiniz" deyince alınıyorsunuz,ağlıyorsunuz,zırlıyorsunuz. Bu cahillik değil de nedir arkadaşım?

sen bırak bizi at gözlüğü takan kardeş:) biz alınalım biz ağlayalım biz zırlayalım:D zaten biz sürekli seçim kazanıp ağlayan sızlayan zırlayan insanlarız. siz de her seçim kaybeden ama hayatınızın tadını çıkarırsınız:D hayat size güzel valla:D

oyları veren değil sayan önemlidir.
diktatörler seçimle gelir ama seçimle gitmez.

bu sözler önemli.hem milli irade diyeceksin hem de sandıkta hile yapacaksın.
adi hırsızlık suçlarını aklama makamı olarak sandığı işaret edeceksin.
bütün bürokrasiyi tekeline alacak,yargıyı arka bahçen yapacaksın.evet bunları başarı olarak görüyorsanız başarıdır.etrafında ot bile yeşermesine izin vermeyen bir tanrı kral,ancak bir başka tanrı kral tarafından devrilir.yolu yol değil.bu kutuplaşma hem ülkenin hem kendi sonu olacak.köprüler atıldı gemiler yakıldı.son şansımız olan yerel seçimlerde "kulak çekme" görevini beceremedi halk.o zaman The Game is begin!

hahahah:D devleti kurtarıcakmış:D GAME OVER olmaktan bıkmadınız mı ya:D

muyendis rica ederim yanlışa yanlış de artık. Bak, bizler olaylara genelde harmanlanmış ideolojiler içinde bakıyoruz . Tabii ki akp yi sevemeyiz, yaptığı yolun,caminin bende insaniyetsizliğinden ön planda olacak sebebiyatı yok. Farkında mısınız bilemiyorum karaya da ak diyorsunuz. Bu kadar fanatik olmayın , her düşünceye alıntı yapıp belirli bir kaç şeyin dayatmasını yapıyorsunuz . Ben size ideolojinizden vazgeçin demiyorum,demem de. Ama sizinkisi körü körüne bağlanmak olmuş. Eğer herkes bir şeye genel açıdan, iyisiyle kötüsüyle bakarsa en azından forumda sıkıcı konuşmalar olmaz ve inanın hiç değilse yorumlarınızı dikkate alabiliriz.

Karşısında iyi muhalefetler yok evet, ama başbakanında iyi bir iktidar olduğunu söyleyemeyiz. Objektif olalım.
üstelik insanlarda dinli-dinsiz gibi vicdana sığamayacak bir ayrımı da yaratan kendisi.

akıllı, kurnaz ve çevresinde profesyonel danışmanları var. sinsi ve içten pazarlıklı, Türk halkının anatomisini çok iyi bilen biri. halkın oyuna giden yolun, karayolları ve tokiden geçtiğini bilen biri.
o yüzden yıkılamaz

he bi tek karayolları ve toki diyosun yani? yuhh artık diyorum kardeşşş..

muyendis kardeş sen avukatlık yerine Akp den milletvekili olsan vala sana oyumu veririm ben bu denli Recep'i savunan adam görmedim..

Bir şey diyecektim ama şimdi yazarsam ortam gerilecek ama bir şey yazmak istiyorum Hala görmüyormusunuz ülkenin halini akp iktidara geldi ülke mahvoldu hala göremiyorsanız ne diyeceğimi bilemiyorum Allah büyüktür elbet bunların da cezasını er yada geç verecektir.Çünkü kul hakkı yiyen bizden değildir.

muyendis rica ederim yanlışa yanlış de artık. Bak, bizler olaylara genelde harmanlanmış ideolojiler içinde bakıyoruz . Tabii ki akp yi sevemeyiz, yaptığı yolun,caminin bende insaniyetsizliğinden ön planda olacak sebebiyatı yok. Farkında mısınız bilemiyorum karaya da ak diyorsunuz. Bu kadar fanatik olmayın , her düşünceye alıntı yapıp belirli bir kaç şeyin dayatmasını yapıyorsunuz . Ben size ideolojinizden vazgeçin demiyorum,demem de. Ama sizinkisi körü körüne bağlanmak olmuş. Eğer herkes bir şeye genel açıdan, iyisiyle kötüsüyle bakarsa en azından forumda sıkıcı konuşmalar olmaz ve inanın hiç değilse yorumlarınızı dikkate alabiliriz.

Karşısında iyi muhalefetler yok evet, ama başbakanında iyi bir iktidar olduğunu söyleyemeyiz. Objektif olalım.
üstelik insanlarda dinli-dinsiz gibi vicdana sığamayacak bir ayrımı da yaratan kendisi.

sizler olaylara genelde harmanlanmış ideolojiler içinde bakıyosunuz da neden o harmanlanmış ideolojiler içinde benim ideolojim yok onu anlamıyorum. ve benden yanlışa yanlış dememi istiyorsun ki ben yanlışa dahi dorğu dediğimi hatırlamıyorum. haa şöyle birşey de var, senin her gördüğün yanlışa da benden yanlış dememi bekleme çünkü siz her şeye yanlış diyorsunuz. bu yüzden sizin yanlış dediklerinize ben doğru derken her yanlışa doğru dediğimi anlıyosun ve yanlış anlıyosun. her düşünceye alıntı yapmak zorunda kalıyorum çünkü ne yazdığına bakıp bakıp yazıyorum. belirli kısmını alıp dayatıyorsun diyosun ama ben o cümlenin başını ve sonunu kestim diye cümle bozulmadı. hayır yani anlamıyorum kemal çıkıyo yalancıdan başbakan olmaz diyo adam haklı olmaz. eee burda da bir arkadaşımız yorum yapmış bu adam karşısında doğru insanlar olursa yıkılır diye. eee yıkılamıyorsa nedir o zaman? sen bana söyle bu adam yıkılmıyor ya. karşısında kiler bu yoruma göre ne oluyo.? ben her yoruma göre yorum yapıyorum. tekrar tekrar aynı yere geliyoruz:) bana ideolojimden vazgeç demiyosun. demezsin ve ideolojimden vazgeçiremezsin de:). körü körüne bağlanmak benim ki oluyo da sizin şu an Başbakan'a karşı tutumunuz ne peki:D körü körüne düşmanlık. evet bencede haklısın. forumdakiler herşeye bi genel açıdan bakılması gerekiyor. fakat bunu neden Başbakan'a körü körüne bağlananlardan istiyorsun. mesela bir kez olsun olaylara geniş açıdan baksan ve sen doğru olan birşeye doğru desen. olmaz mı? ve ben konuşmaların bazı kişiler haricinde konuşmaların sıkıcı geçtiğine inanmıyorum:) ve biliyo musun senden de " eğer böyle yapsanız inanın hiç değilse yorumlarınızı dikkate alırdık" gibi bir yorum beklemiyordum.

teşekkür ederim.

Bukre arkadaş,

İyi hoş diyorsun da oğluma helal lokma yedirmedim diyen başbakanın bizzat kendisiydi. =))

Bukre arkadaş,

İyi hoş diyorsun da oğluma helal lokma yedirmedim diyen başbakanın bizzat kendisiydi. =))
Adamın dili sürçtü Hacııı :d aa oda insan hemde kendini bu kadar sevdirebilmişki bu yazı çıkmış ortaya ne mutlu insanların ona olan sevgisine bari müdahale edilmesin artık :)

muyendisBak, herkes kendince bir yorum yapıyor ve sen sürekli hepsini alıntı yapıp duruyorsun. Hep aynı şeyleri söyleyince artık benim dikkate alasım gelmiyor ve senin ideolojin direk akp ise belediyeciliği iyidir diyorum ve yine onun yaptığı bir yol benim vicdanımın, yaptığı politikaya olan tepkimin önüne geçemez diyorum. Sen asıl bunu anlamıyorsun. Bunca yaygara inan çok sıktı. Artık herkesin düşüncesini tek tek alıntı yapıp aynı şeyleri söyleyeğine objektif düşüncelerini sun diyorum. Ya da en azından benim düşüncelerimi alıntılama çünkü beklediğim sağduyuyu alamadıkça bu konularda tartışmaya girmek istemiyorum.Yine seni kırdıysam kusura bakma diyorum ve çekiliyorum.

Teşekkürler.

muyendis kardeş sen avukatlık yerine Akp den milletvekili olsan vala sana oyumu veririm ben bu denli Recep'i savunan adam görmedim..

tmm o halde 2015 te oyunu istanbul 1.bölgeden kullan:)

Bir şey diyecektim ama şimdi yazarsam ortam gerilecek ama bir şey yazmak istiyorum Hala görmüyormusunuz ülkenin halini akp iktidara geldi ülke mahvoldu hala göremiyorsanız ne diyeceğimi bilemiyorum Allah büyüktür elbet bunların da cezasını er yada geç verecektir.Çünkü kul hakkı yiyen bizden değildir.

:D AK Parti iktidara geldi geleli ülke değişti tabiki de. sürekli gelişmekte olan bir ülkeydik:D şimdi gelien bir ülkeyiz:D nerde diye sorarsınz muhakkak. boşverin siz at gözlüklerinizle takılın ;) aynen Allah büyüktür herşeyin en iyisini bilen de O dur. Elbet kim haksızsa onların cezasını verecek.

birazdan birisi çıkıp " ehehe nasıl koydu ama akp " diyecek diye çok korkuyorum, seviye o kadar yerlerde.
çok oy alıyor olması kimseyi doğru insan yapmıyor, seçilmiş mi seçilmiş evyallah sözümüz yok, yalnız 80 darbesinden sonra da 82 anayasası %90 küsür oyla refarandumla kabul edilmişti. o zaman kenan evrene de çok iyi yapmış diyecek insan yoktur heralde ?

Mavazee* senin benden beklediğin sağduyu nasıl birşey? sen kendin diyosun bu adamın yaptığı hiç bir hizmet benim ona olan düşüncemi değiştiremicek. eee ben ne diyim sana yani. ben sana nasıl sağduyulu olayım? ben senin adamı sevmediğine dair bi laf mı ettim. ağır ithamlar olmadığı sürece ben kimin ne dediğine karşı mı çıktım. alıntı yapıyorsam belli ki bazı şeyleri tartışmak istiyorum. belli ki amacım sizinle tartışmaktan ziyade sizinle bazı konuları konuşmak. sen hep aynı şeyi söylemediğini mi sanıyosun? ve ben senin aynı şeyleri söylemene rağmen yorumlarını dikkate almadığımı mı söyledim. ben gerçekten bazı şeyleri anlayabiliyorum ya merak etme sen. ve mesela sana çok özel teşekkür etmek istiyorum. mesela senin ve senin gibi tavırlı insanların bana çok büyük katkısı oluyor. nasıl? sizler sağolun ki benim BEYEFENDİ'ye karşı olan bağlılığımı arttırıyorsun. bundan sonra senin yorumlarını bundan sonra alıntı yapmam sorun etme bunu. herkesin düşüncesine teker teker yorum yazdım çünkü çoklu alıntı yı görmemiştim. ve ben sana karşı güzel güzel şeyler yazdıkça sen daha çok üstüme gelmeye başladın gel gör ki hiç değilse yorumlarınızı dikkate alırdık, ondan sonra beklediğim sağduyuyu bulamazsam tartışmak istemiyorum filan diye. kusura bakma ama senin bu tavrın sürdükçe sen senin gibi düşünenlerden dışından kimseyle sağduyulu olamayacaksın. ben teşekkür ederim.

Geçen bir evrim konusu vardı.
O kadar bilinçli, saygılı bir tartışma ortamı vardı ki yorumlar hiç bitmesin istedim. Aynı ortam, aynı tavır niye siyasi bir tartışma da olmuyor anlamıyorum.
Niye illa birbirinizi iğneleme, küçük düşürme ihtiyacı hissediyorsunuz.
Sevgiyi zaten geçtim de saygıyı elimizden bırakmayalım bari. Yoksa geriye bir tek nefret kalacak.

Geri