muyendis
Üye
bi yumrukta yıkılır karşisindakiler dogru kişiler olduktan sonra
eee karşısındakiler doğru mu peki sence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi yumrukta yıkılır karşisindakiler dogru kişiler olduktan sonra
Biz anamızdan ak süt emmedik yani? Onun dualarıyla buraya gelmedik? Sanki anasından ak süt emen tek tayyipmiş gibi konuşmuş bunu yazan kişi. Gülüyorum sadece yakında peygamber ilan edeceksiniz. Bi aralar da fethullaha aynı şeyler diyordunuz.
Sonra da "cahilsiniz" deyince alınıyorsunuz,ağlıyorsunuz,zırlıyorsunuz. Bu cahillik değil de nedir arkadaşım?
oyları veren değil sayan önemlidir.
diktatörler seçimle gelir ama seçimle gitmez.
bu sözler önemli.hem milli irade diyeceksin hem de sandıkta hile yapacaksın.
adi hırsızlık suçlarını aklama makamı olarak sandığı işaret edeceksin.
bütün bürokrasiyi tekeline alacak,yargıyı arka bahçen yapacaksın.evet bunları başarı olarak görüyorsanız başarıdır.etrafında ot bile yeşermesine izin vermeyen bir tanrı kral,ancak bir başka tanrı kral tarafından devrilir.yolu yol değil.bu kutuplaşma hem ülkenin hem kendi sonu olacak.köprüler atıldı gemiler yakıldı.son şansımız olan yerel seçimlerde "kulak çekme" görevini beceremedi halk.o zaman The Game is begin!
Öyle bir yazı olmuş ki resmen adama din ehli gözüyle bakılıyor. Sanki dini o koruyor, halife de yapsaydınız bari!
Pes.
.
akıllı, kurnaz ve çevresinde profesyonel danışmanları var. sinsi ve içten pazarlıklı, Türk halkının anatomisini çok iyi bilen biri. halkın oyuna giden yolun, karayolları ve tokiden geçtiğini bilen biri.
o yüzden yıkılamaz
muyendis rica ederim yanlışa yanlış de artık. Bak, bizler olaylara genelde harmanlanmış ideolojiler içinde bakıyoruz . Tabii ki akp yi sevemeyiz, yaptığı yolun,caminin bende insaniyetsizliğinden ön planda olacak sebebiyatı yok. Farkında mısınız bilemiyorum karaya da ak diyorsunuz. Bu kadar fanatik olmayın , her düşünceye alıntı yapıp belirli bir kaç şeyin dayatmasını yapıyorsunuz . Ben size ideolojinizden vazgeçin demiyorum,demem de. Ama sizinkisi körü körüne bağlanmak olmuş. Eğer herkes bir şeye genel açıdan, iyisiyle kötüsüyle bakarsa en azından forumda sıkıcı konuşmalar olmaz ve inanın hiç değilse yorumlarınızı dikkate alabiliriz.
Karşısında iyi muhalefetler yok evet, ama başbakanında iyi bir iktidar olduğunu söyleyemeyiz. Objektif olalım.
üstelik insanlarda dinli-dinsiz gibi vicdana sığamayacak bir ayrımı da yaratan kendisi.
Adamın dili sürçtü Hacııı :d aa oda insan hemde kendini bu kadar sevdirebilmişki bu yazı çıkmış ortaya ne mutlu insanların ona olan sevgisine bari müdahale edilmesin artıkBukre arkadaş,
İyi hoş diyorsun da oğluma helal lokma yedirmedim diyen başbakanın bizzat kendisiydi. =))
muyendis kardeş sen avukatlık yerine Akp den milletvekili olsan vala sana oyumu veririm ben bu denli Recep'i savunan adam görmedim..
Bir şey diyecektim ama şimdi yazarsam ortam gerilecek ama bir şey yazmak istiyorum Hala görmüyormusunuz ülkenin halini akp iktidara geldi ülke mahvoldu hala göremiyorsanız ne diyeceğimi bilemiyorum Allah büyüktür elbet bunların da cezasını er yada geç verecektir.Çünkü kul hakkı yiyen bizden değildir.
eee karşısındakiler doğru mu peki sencedoğruysa neden yıkamıyorlar o kadar, 8 yumruk oldu.doğru değillerse neden doğru tarafta değilsiniz???
Dogrudan Kastım Bahceli ve kemal beydir![]()