Erdogan'ı neden yıkamazsınız

Konu sahibi son olarak 2504 gün önce görüldü
evet zaten başka kimse olamazdı zaten:) bende diyorum ki doğru olduklarına inanmıyosun nenden ordasın...

kötünün iyisi oldugu icin ondan iyisi gelince ondanda vazgecicektir herşeyi savun tayyip'in karakterini savunma kardes adam sadece iyi siyasetci yönetici ama karaktersiz diyer 2 arternatifte ondan kötüler bu yüzden tayyip başta

kötünün iyisi oldugu icin ondan iyisi gelince ondanda vazgecicektir herşeyi savun tayyip'in karakterini savunma kardes adam sadece iyi siyasetci yönetici ama karaktersiz diyer 2 arternatifte ondan kötüler bu yüzden tayyip başta

:) kusura bakma kardeş. sadece iyi siyasetçi olmakla bu kadar sevilmiyor insan. demek ki karakterli biri ki bu kadar çok seviliyor..

kuran sureleriyle dalga geçerler yetim hakkı yerler okadar tape çıkar hala karekterli derler

:) kusura bakma kardeş. sadece iyi siyasetçi olmakla bu kadar sevilmiyor insan. demek ki karakterli biri ki bu kadar çok seviliyor..

Kimse kusursuz degildir hataları vardir tayyip'inde kusurları hataları beceremedikleri veya kişesel eksiklikleri vardir tayyip'i bir cok kişi seviyor diye adamı mükemmel sanma akrabamısınız siz ?

Kimse kusursuz degildir hataları vardir tayyip'inde kusurları hataları beceremedikleri veya kişesel eksiklikleri vardir tayyip'inde bir cok eksikligi vardir bir cok kişi seviyor diye adamı mükemmel sanma akrabamısınız siz ?

:D güldürdün beni:D ben kusursuz demedim ki. evet dediğin gibi her insan kusursuzdur ve beşer şaşar. onun da hataları oldu oluyor olacakta. bu hatalardan dolayı da adama tamamaen hatalı görüp yok etmekte olmaz değil mi? demek ki millet onu kişisel eksikliklerine rağmen kusuralarına rağmen tekrar tekrar başa geçmesini istiyor..

Sen tayip'in karekterli biri olduguna inaniyorsan bu kafayla gidersen askere nah alırsın tezkere diyorum sadece : )

Peki ağzından bir kez bile TÜRK lafı çıkmamış olmasına nasıl bir yorum düşündünüz?
daha bazı sorular var kafamda ama sormak istemedim.

Benim annemde her namazında bana dua eder, her duasına ekler ülkesini, benim annemde her gün bana öğüt verir, benim annemde hep gülümser surat asmaz kimseye, benim annemde askerimiz şehit olduğunda ağlar tutamaz gözyaşlarını, benim annem yalanı sevmez almaz ağzına, benim annemde istemez çocukların ölmesini, benim annemi de çok sever konu komşu, benim annemde iyi siyasetçi evini yönetir tek başına üç kuruş maaşla.. O benim annem.
Ve cennet iyi ki anaların ayağının altında. :)
Yani demem o ki yine hep yeniden benim annem, bir başkası değil. Savunacağım ve sonuna kadar inanacağım tek kişidir benim ANNEM.​

[T.T];1521755' Alıntı:
kuran sureleriyle dalga geçerler yetim hakkı yerler okadar tape çıkar hala karekterli derler

dikkat ettiysen eğer ben RECEP TAYYİP ERDOĞAN'dan bahsediyorum. kuran sureleriyle dalga geçerler diyosun. genelleme yaparak günaha giriyosun. tek bir kişiydi. yetim hakkı diyosun daha bu konu hakkında net bir bilgi dahi yok. o kadar tape diyosun onların çoğunun montaj olma ihtimali varken nasıl emin olabiliyorsun şaşırıyorum.

Sen tayip'in karekterli biri olduguna inaniyorsan bu kafayla gidersen askere nah alırsın tezkere diyorum sadece : )
nah demeyeydin iyiydi. sen benim tezkere mi boşver. dert etme orası da bırak beni ilgilendirsin.

Peki ağzından bir kez bile TÜRK lafı çıkmamış olmasına nasıl bir yorum düşündünüz?
daha bazı sorular var kafamda ama sormak istemedim.
kimin? Başbakanın ağzından mı? ya her seçim de en azından Türk'üyle Kürt'üyle Laz'ıyla Çerkez'iyle diye diye gidiyo zaten:D neyin kafasını yaşıyoruz şu an:D

Hazmettirici. Suriye'ye girecek kadar müslüman. İsrail giremicek kadar yahudi. İsrail'e bu lanetleri halk olarak zaten yapıyoruz. o yapınca ümmet mi oluyor. Katıl olmak için o okullarda zehirlenen öğrencilerin içtiği sütten icmissin.

valla Bilal bile babasını bu kadar korumuyordur lan :) ne bu aşk <3

Anasından Helal Süt emen bir kişilik, vatandaşına '' Al ananı da git '' demez !

İktidara oy versin veya vermesin, Yanlışmıyım ?

BkNZU2eCEAEWgBb.png:large

Ve bu yazıdan sonra padişahımız buyurur...
Derhal bu köşe yazarı , genel yayın müdürlüğüne getirilsin !

birader biz annemize molotof mu atıyoruz?

abla onu akpliler cemaatçilere diyo yanlış yeri okumuşsun

adamın annesinin adını bile yanlış yazmışlar iyi ki okumaya sondan başlamışım. :d

Yıkamayız doğru,insanlarımızın çoğunluğu mevcut olan akıllarını mantıklı bir şekilde kullanmadıkları için,korkuya yenik düştükleri için,yardımlara sırt çeviremedikleri için,merhamet duygusuyla bezenmiş oldukları için ve bir de diğer türlü insanlarımız olduğu için,at gözlüğü takanlar,bir düşünceye saplanıp kalıp başka insanlarında düşünebildiğini,fikirleri olabileceğini hatta doğru fikirleri olabileceğini düşünemeyen insanlar olduğu için,kendi ailesine gram değer göstermezken hiçbir bağı olmayan insanı görüp nedensizce onun için ağlayabilecek durumda olan kendine hakim olamayan insanlar olduğu için ve bu insanlar böyle devam edip duracak göründükleri için yıkamayız.
Eğer ki, bahsi geçen insanların aksine düşünce ve kişilikteki insanlar çoğalırsa ya da kendilerini daha çok gösterebilir,daha iyi organize olabilirlerse o zaman işler değişir işte. Biraz daha çaba ve adam akıllı çalışma ile yıkılır.

Geri