Erdogan'ı neden yıkamazsınız

Konu sahibi son olarak 2502 gün önce görüldü
Çünkü anasından ak süt emdi. Anası onu Süleyman Hilmi efendinin öğütleriyle büyüttü. O ana her namazında oğluna dua etti,
her tespihte darlıktan kurtarması, müşkülleri gidermesi için 'El Fettah' dedi.
Her daim anasının elini öptü, kucakladı, kokladı, daraldığında ana şefkatine sığındı. Anasını kaybettiğinde döktüğü göz yaşı mezarında çiçekleri suladı.
Her daim o mezar başında anasına dua etti.

Erdoğan'ı yıkamazsınız. O'nda anasının duası, şefkati ve merhameti var.
Bir gün soruldu 'neden yaşlılara ve çocuklara çok ilgi gösteriyorsunuz' diye. 'Yaşlıların ve çocukların duası kabul olur. Siz de onların duasını almaya çalışın' diye cevapladı.
Yaşlılara sarılırken bir amacı vardı, onların oylarını değil, duasını almaktı amacı çoğu kişi bilemedi bunu. Çocukların ellerini öperken ardından hep 'bana dua etmeyi unutma' dedi.

Erdoğan deviremezsiniz, çünkü yurdun her yanında onun için dua eden, her namazda adını anan yaşlılar ve her televizyonda gördüklerinde sevinçle yerinden fırlayan
çocukların sevgisi var üzerinde.

Erdoğan'ı deviremezsiniz çünkü onun üzerinde kirli savaşta evladını kaybetmeyen, bağrına basan, yüreğinde ılık ılık sevgi coşan asker analarının ve Kürt nenelerin duaları var.

Gazze bombalar altında ezilirken, ümmetin yetimleri Filistinliler İsrail bombalarıyla öldürülürken onlar için feryat eden, isyan eden, dünyaya 'bu katliamdır' diye haykıran tek lider Erdoğan'dı.
Ümmetin yetimlerine sahip çıktı. Gazze'ye bir hastane açtı. O bombardımanda yaralanan, sakat kalan Filistinlilerin rehabilitasyonla hayata kazandırılmasını sağladı.
Meslek öğrendiler, hayata tutundular. Şimdi o hastanede tedavi edilen her gazi, her yaralı, her mağdur Erdoğan'a dua ediyor.

Erdoğan'ı deviremezsiniz, O'nun üzerinde ümmetin yetimleri Filistinlilerinin göz yaşıyla yoğrulmuş duaları var.

Mısır'a gittiğinde gösterilen ilgi ve sevgiye herkes şaşırdı. Elini uzatan herkesin dokunmaya çalıştı. Bir gün cunta darbe yaptığında, Mısırlı mazlumlar yine ona elini uzattı yardım için. Rabia meydanında katledilen masumlar için dünyada feryat eden tek lider oldu. Hiçbir liderin kendi ülkesinde olmayan biri için böyle gözyaşı döktüğüne şahit olmadı dünya.
Erdoğan'ın Esma için döktüğü gözyaşı ümmet aşkının göz yaşıdır.

Erdoğan'ı deviremezsiniz, Şehit Esma'nın annesi kızının mezarına her gidişinde göz yaşlarıyla beraber Erdoğan'a dua eder, damla damla semaya gönderir.

Erdoğan'ı deviremezsiniz,
Çünkü Suriye'de soğuktan titreyen yavruların derdi var yüreğinde. Onlara ulaşan her yardımda edilen dualar var üzerinde.
Orta Afrika Cumhuriyetinde katledilen Müslümanların yardım beklediği tek ülkenin, Türkiye'nin liderine kara Afrika'nın beyaz yüreklerinde muvaffakiyet için edilen dualar var.

Erdoğan'ı deviremezsiniz, çünkü Myanmar'a gelen her yardım kolisine 'Bismillah' diyerek el atan Arakanlılar, kendileriyle birlikte ağlayan o büyük liderin eşine,
dışişleri bakanına dua eden, rahmet okuyan Asyalının hüzünlü duası koruyor O'nu.

Erdoğan'ı yıkamazsınız,
Dalga dalga büyüyen bir ümmet bilinci O'nda vücut buluyor.O kimseye beddua etmez sadece dua eder.Dualar O'na yöneliyor, O'nu istiyor.

Erdoğan'ı devirmezsiniz çünkü O'nun gücü milletten gelir.

Erdoğan'ı devirmezsiniz, O'nun yüzü Mekke'ye, kalbi Ümmete dönüktür.

Duasında Müslümanlar vardır, mazlumlar vardır, mağdurlar vardır.

Bilin ki Erdoğan'la beraber bugün milyonlar bedduaya değil duaya durdu, bu yüzden bizi deviremezsiniz.

Ali Nur Kutlu
Yeni Şafak

Erdoğan'ı yıkamazsınız. O'nda anasının duası, şefkati ve merhameti var.
ve ben buna geçmiş yillarda Çanakkale - Altınoluk da şahit oldum..Tenzihe nenem çok mubarek bir insan idi...

Anasından helal süt emdi de o süt sonraları bozuldu.. Şimdi helal su içtiğinden bile şüpheliyim..

Imam yikar bi gün :p dedim gitti

adam resmen padişah.

boş bi yazi olmuş bi yumrukta yıkılır karşisindakiler dogru kişiler olduktan sonra ama 15 yasındakı cocuk vurursa yıkılmaz tabisii Siyasettede Rakiplernden zeki kurnaz

akıllı, kurnaz ve çevresinde profesyonel danışmanları var. sinsi ve içten pazarlıklı, Türk halkının anatomisini çok iyi bilen biri. halkın oyuna giden yolun, karayolları ve tokiden geçtiğini bilen biri.
o yüzden yıkılamaz

valla ömrümde hep pislik adamlarla uğraştım ne kurnazlar ne hırsızlar gördüm etrafımda çok gayri meşru adamlarda oldu bende yaptım zamanında düzenbazlık hile dümen tokat işleri ama ben bu herif kadarını görmedim bu kadar salak bi kadroyla ( oğulları , damatları vs. ) bu kadar para götürmek valla zor iş doğru diyo yıkılmaz bu herif..

Annesi şu halini görse yüzüne tükürür.Kimse hırsız evladı sevmez.

Erdoğan'ı yıkamazsınız,
Dalga dalga büyüyen bir ümmet bilinci O'nda vücut buluyor.O kimseye beddua etmez sadece dua eder.Dualar O'na yöneliyor, O'nu istiyor.

Baştan aşağı biat ve yalakalık dolu cümlelerle yazılmış bir yazı ama özellikle şu paragrafa güldüm ..

Hangi dalga dalga BÜYÜYEN ÜMMET BU ? NEREDE HANİ ? Yahu bu yazıyı yazan ya başka bir alemde yaşıyor ya da okuyucularının zekasını gerçekten çok küçümsüyor ..
Beddua etmezmiş tayyip !! :)
Tayyip'in o ağzı bozuk konuşmalarından sadece bir kaçını burada hatırlatsam hepimize yeter ..
Kısaca bu yazara " hadi lenn " diyorum ..

Düzgün bir muhalefet düzgün bir siyasetçi gelmedikçe yıkılmaz karşısına onun yarısı kadar olabilecek biri çıksa dik durabileceğini düşünmüyorum.

Simdik yorumyapicam ama sonra yine silincek o kadar dusunup icimden gelen samimiyetimi katmaya calistigim emek bosuna gidcek
ondan gidiyorum

Ne yazık ki bu ülkede hırsızlık yolsuzluk yapanlar baş tacı ediliyor.

Bu yazıyı yazan yazara tek söyleyeceğim söz hadi oradan yalaka.

Bir insan bu yazıyı neden kaleme alır ki? Anlamıyorum..
Annesinden emdiği ak sütten, kıldığı namazlardan, edilen dualardan bana ne kardeşim.. Günü geldiğinde herkes kendi hesabını ahirette verecek.

Ekonomi ve Siyasal yönden ele alsaydı yazıyı dikkate alırdık, belki hak verirdik fakat iki cümlesinden birini din üzerine kurarsa, afedersiniz insanları mal yerine koyar..

'İnsanları kandırmanın ya da bir şey yapmaya ikna etmenin en kolay yolu inançlarını kullanmaktır.'

oyları veren değil sayan önemlidir.
diktatörler seçimle gelir ama seçimle gitmez.

bu sözler önemli.hem milli irade diyeceksin hem de sandıkta hile yapacaksın.
adi hırsızlık suçlarını aklama makamı olarak sandığı işaret edeceksin.
bütün bürokrasiyi tekeline alacak,yargıyı arka bahçen yapacaksın.evet bunları başarı olarak görüyorsanız başarıdır.etrafında ot bile yeşermesine izin vermeyen bir tanrı kral,ancak bir başka tanrı kral tarafından devrilir.yolu yol değil.bu kutuplaşma hem ülkenin hem kendi sonu olacak.köprüler atıldı gemiler yakıldı.son şansımız olan yerel seçimlerde "kulak çekme" görevini beceremedi halk.o zaman The Game is begin!

Öyle bir yazı olmuş ki resmen adama din ehli gözüyle bakılıyor. Sanki dini o koruyor, halife de yapsaydınız bari!
Pes.
.

Biz anamızdan ak süt emmedik yani? Onun dualarıyla buraya gelmedik? Sanki anasından ak süt emen tek tayyipmiş gibi konuşmuş bunu yazan kişi. Gülüyorum sadece yakında peygamber ilan edeceksiniz. Bi aralar da fethullaha aynı şeyler diyordunuz.

Sonra da "cahilsiniz" deyince alınıyorsunuz,ağlıyorsunuz,zırlıyorsunuz. Bu cahillik değil de nedir arkadaşım?

Çok boş gereksiz ve saçma bir yazı olmuş. Utanma istersen peygamber çocuğu Yada son peygamber de. Onu da dersin yakında sen. Sizin gibi at gözlüklüler yüzünden bu hırsız bu ülkeden gitmez.

Milletin gözüne kullandıkları dini, namazı sokanlar için Allah buyuruyor mâun sûresinde;

Vay o namaz kılanların haline ki: Onlar kıldıkları namazdan gâfildirler. Onlar gösteriş yaparlar.

'Yaşlıların ve çocukların duası kabul olur. Siz de onların duasını almaya çalışın' diye cevapladı.

Sonra da 'ananı da al git' dedi. Tabii ya...

Tabulaştırma ve putlaştırmaya doğru son hızla gidiyor bir zümre .. Çok samimi bir şekilde haddi aşan bu hadsizler için Rabbim'den önce hidayet, olmazsa felaket diliyorum en tezinden ..

Geri