Oggy
Platin Üye
ben kel gezerim de işin kötüsü guretçiler ucuza geliyor diye saç ektirmeye falan da gelemeyecek daha.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelir abi gelir, o hastaneler özel sektör.ben kel gezerim de işin kötüsü guretçiler ucuza geliyor diye saç ektirmeye falan da gelemeyecek daha.....
Hep bir sekilde adam 4 ayak üstüne düşüyoradam ters psikoloji yaptı. twitter' da hekimler bir ağızdan inadına kalıp seninle mücadele edicez diyor.
işe yaradı erdoğanın çıkışı, doktorlar gitmiyor =)
Vallahi bro kendini yormaya değmez aslında insanlar açık açık yalan söylemeye alışmış maalesef, ve yalan söylerkende sırıtma huyları edinmişler kaale alma diyecemde senin mat edişlerini görmezsem uyuyamam güzel dürüst gurbetçi melnurGeriliyormuşum abi. En azından sen yazdıklarımdan has alıp güldüğün için bana morel veriyormuş, sezen söylüyor.
İyiki varsın abi, yoksa ben gerilmekten kafayı sıyıracam.
Bi atıyorum diyorsun sonra yok atmıyorum diyorsun. Sakin ol Sezen, bir karar ver yaniYo atmiyorum.
Ay o fiyatlar konusundaydi (kendimce fiyat tahmini) haberin kendisi degil. Cok uzattin gayriBi atıyorum diyorsun sonra yok atmıyorum diyorsun. Sakin ol Sezen, bir karar ver yani
Sezen, umarım yazdıklarını okuyorsundur, hepsi burada. Ben burada yazdıklarına göre karşılık verdim.Ay o fiyatlar konusundaydi (kendimce fiyat tahmini) haberin kendisi degil. Cok uzattin gayri
Çıkar telefonumu xdSukur<3