Erdoğan: Doktorlar az para aldığı için ayrılıyorlarmış, gidiyorlarsa gitsinler, buralar boş kalmaz!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Almanya alir.

gurbetçi fobim tuttu yine bak geliyor soldan soldan

klaus-klaus-mikaelson.gif

Son düzenleme:
İstanbul Tabip Odası giden sayıları vermiş 2011’den bu güne oran çok yüksek. Giden gitsin deyip aba altından sopa göstererek sorunlar çözülmüyor. Tabipler odası yakında ameliyat yapacak doktor bulmakta zorlanacak ülke demiş.

Ülkeyi soktukları durum bu kadar kötüyken her gün paçalarından cahilliği akıta akıta yaptıkları açıklamalar sinir bozucu.

İstanbul Tabip Odası giden sayıları vermiş 2011’den bu güne oran çok yüksek. Giden gitsin deyip aba altından sopa göstererek sorunlar çözülmüyor. Tabipler odası yakında ameliyat yapacak doktor bulmakta zorlanacak ülke demiş.

Ülkeyi soktukları durum bu kadar kötüyken her gün paçalarından cahilliği akıta akıta yaptıkları açıklamalar sinir bozucu.
Gitsinler bizim cinci hocalarimiz var demeye getirmis Tayyib aga.

Var mı bir bilginiz, belgeniz, bu konuda? 10 bin € alan Alman doktor ve 2-3 bin € alan yabancı doktor. Yani iyi atmışsınız.
Yo atmiyorum. Gecen haberlerde izledim. Binlerce multeci (diplami ise alinacak diye).. ee burdan yola cikarsak sence normal Alman vatandasina verecek maasimi verecek.? Bu arada niye zoruna gidiyor. Almanyada yasiyorsun aman TRe benzer yada yanindan gececek benzeri bi haber yada gercek olmasin gurbetci melnur cok kiziyor. Sakin ol

Orada durumun aynı olmasına imkan yok teorik olarak. Maaşı alıp uzayda ortak bir alanda buluşmuyor ki insanlar. Oradaki Bir Dr un maaşı Alman ekonomisine göre az olabilir fakat her şey maaş mi? Hayat standartları, refaha erişebilirlik,sağlıkĺı bir ortam vs? Benim Fransa da ilkokul mezunu akrabalarim müstakil evde yaşıyor. Eşi kasiyer kendisi serbest meslek.Doktorlar orada ilkokul mezunundan daha kötü değildir sanırım.
Hayat standarti saglikli bir ortam vs BUNU ZATEN KIYASLAYAMAYIZ/ KIYASLAMADIMDA ? ona bakarsan burda aylik 3000€ab al kredin iyise sende alirsin mustakil evi. Sadece gecen dinledigim haberde tahminim bu savasdan sonrada onde Ukrayna gelmek uzere okumus insanlarada onculuk olup ise alinacaklar.

Bi ornegi soyle verim; son zamanlarda RUS POLAN VE ARAP doktorlar artik var cikiyor karsimiza ... bu guzel birseyde

Benim demek istedigimi melnur ve onun hayrani mamsterdam baska yere cekmesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu söyledikleri kendi doktorunun zoruna gitmiyor mu acaba?
ayrıca bunun doktorunun hipokrat yemini de geçersiz olmalı bence

Yorumsuz tek kelimeyle..
Üzerine düşünüp zihnimi kirletmek istemiyorum..

Yo atmiyorum. Gecen haberlerde izledim. Binlerce multeci (diplami ise alinacak diye).. ee burdan yola cikarsak sence normal Alman vatandasina verecek maasimi verecek.? Bu arada niye zoruna gidiyor. Almanyada yasiyorsun aman TRe benzer yada yanindan gececek benzeri bi haber yada gercek olmasin gurbetci melnur cok kiziyor. Sakin ol
Evet doktor aranıyor ama senin dediğin gibi ise göster belgesini, yani Alman doktora 10 bin € ama yabancı doktora 2-3 bin €. Atıyorsun Sezen atıyorsun. Haksızlığa karşı gel başım üstüne ama atarak değil, belge ile.
Biraz daha kendini zorla belki bir seyler bulursun.
Devlet işinde, sendikanın olduğu işyerlerinde zaten habgi mesleğin ne kadar kazanacağı belli ve burada Alman veya yabancı ayrımı da yapılamaz. Sadece ünvanın geçerli.
Atma Sezen!! Kıysslamabı doğru yap, belge göster,....
Başka iş sahalarında kesin var mesela inşaat, mutfak,.... ama bu yeni değil.

melnur dhhsgahshahah

melnurun şu mat edişleri beni güldürüyor iyiki varsin dürüst gurbetci melnur kekecigim

hasret kalmıştık bu forumda dürüst insanlara vallahi

Son düzenleme:
Evet doktor aranıyor ama senin dediğin gibi ise göster belgesini, yani Alman doktora 10 bin € ama yabancı doktora 2-3 bin €. Atıyorsun Sezen atıyorsun. Haksızlığa karşı gel başım üstüne ama atarak değil, belge ile.
Biraz daha kendini zorla belki bir seyler bulursun.
Devlet işinde, sendikanın olduğu işyerlerinde zaten habgi mesleğin ne kadar kazanacağı belli ve burada Alman veya yabancı ayrımı da yapılamaz. Sadece ünvanın geçerli.
Atma Sezen!! Kıysslamabı doğru yap, belge göster,....
Başka iş sahalarında kesin var mesela inşaat, mutfak,.... ama bu yeni değil.
Iyide ben ilk postumda dedim (atiyorum bi dr burda 10bin aliyorsa belkide geleceklere 2-3 bin diye. Yani tam olarak rakami bilmedigim icin kendimde oyle ornek verdim.

Hadi csnim insaatcilara 15bin degilmiydi. Tuhh ya nasil oyle mesleklerle bir tuttum ya;)) tabikide haksizliga gelme. Gelirsen slklntili bi durum. + fazlada gerilme bak klaus sana cok guluyor ahahahh,)( guzel forumlar xd

Climax hocam giderse iste o zaman rte karsisinda beni bulur.

Iyide ben ilk postumda dedim (atiyorum bi dr burda 10bin aliyorsa belkide geleceklere 2-3 bin diye. Yani tam olarak rakami bilmedigim icin kendimde oyle ornek verdim.

Hadi csnim insaatcilara 15bin degilmiydi. Tuhh ya nasil oyle mesleklerle bir tuttum ya;)) tabikide haksizliga gelme. Gelirsen slklntili bi durum. + fazlada gerilme bak klaus sana cok guluyor ahahahh,)( guzel forumlar xd
Sezen beceremiyorsun. Daha çok fırın ekmek yemen gerekli. Ciddiye alıp eleştirmeye dahi değmiyor bu son yazdığın.
Ulu orta uçuk yazarsan böyle olur. Bildiğin konularda yazarsan belki kurtarırsın kendini.

melnur dhhsgahshahah

melnurun şu mat edişleri beni güldürüyor iyiki varsin dürüst gurbetci melnur kekecigim

hasret kalmıştık bu forumda dürüst insanlara vallahi
Geriliyormuşum abi. En azından sen yazdıklarımdan has alıp güldüğün için bana morel veriyormuş, sezen söylüyor.
İyiki varsın abi, yoksa ben gerilmekten kafayı sıyıracam.

Geri