Erdoğan: Doktorlar az para aldığı için ayrılıyorlarmış, gidiyorlarsa gitsinler, buralar boş kalmaz!

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
ben kel gezerim de işin kötüsü guretçiler ucuza geliyor diye saç ektirmeye falan da gelemeyecek daha.....

Bulunduğum yurtta 26 Tıp öğrencisi var.
Hepsi bir birinden efendi,saygılı kültürlü çocuklar.
Kiminle oturup muhabbet etsem ülkeden gideceğini söylüyor.
Bu insanlar bu zehirli zihniyetler yüzünden gitmemeli! Bu gençlerin bu vatana millete daha çok faydası var.

adam ters psikoloji yaptı. twitter' da hekimler bir ağızdan inadına kalıp seninle mücadele edicez diyor.
işe yaradı erdoğanın çıkışı, doktorlar gitmiyor =)

adam ters psikoloji yaptı. twitter' da hekimler bir ağızdan inadına kalıp seninle mücadele edicez diyor.
işe yaradı erdoğanın çıkışı, doktorlar gitmiyor =)
Hep bir sekilde adam 4 ayak üstüne düşüyor:D

Geriliyormuşum abi. En azından sen yazdıklarımdan has alıp güldüğün için bana morel veriyormuş, sezen söylüyor.
İyiki varsın abi, yoksa ben gerilmekten kafayı sıyıracam.
Vallahi bro kendini yormaya değmez aslında insanlar açık açık yalan söylemeye alışmış maalesef, ve yalan söylerkende sırıtma huyları edinmişler kaale alma diyecemde senin mat edişlerini görmezsem uyuyamam güzel dürüst gurbetçi melnur

aMaa YiNEDe BiZ MaNTıKSIZ MaNtıKSıZ KonuŞMaYaLımm
buralarDA YaŞaMaYanLAr BiLEMeZZ ZORgurbet. okadarda kolay değil buralarda tutunmak yaşamak para kazanmak

maaaş ı beğenmezsiniz trden daha az maaş alırsınZ Ve YAAAAAAAAAAARISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VERGİİİİYEEEEEEEEEE GİDERRRR o yüzden hollandaya sakın gelme melnur sakınnnnnnnn .p.ppp

Ay o fiyatlar konusundaydi (kendimce fiyat tahmini) haberin kendisi degil. Cok uzattin gayri
Sezen, umarım yazdıklarını okuyorsundur, hepsi burada. Ben burada yazdıklarına göre karşılık verdim.
Evet uzuyor malesef çünkü, ne yazık ki net değilsin ve muğlak yazıyorsun.
Neyse benden bu kadar, anlayan anladı.

Işinin ehli askere ve doktora verilen paraya açınmaz_ ikisi de can sağlığımız için çalışıyor _ ikisi de canını ortaya koyuyor. Doktor bi yanlış yer kesince hayatı hapishanelerde geçiyor . Bir sürü kişinin şifasina vesile oluyorlar .az maaş verilmemeli . Doktorların hayatı ip üzerindeki canbaz gibiler .

Yav arkadaşlar bu adam kadar kendisine ters düşen bir lider, siyasetçi tanımıyorum, sadece "kan emici" biraz bu konuda yarışabilir.
Bunları ciddiye alanın aklını sorgulamak gerek.

Valla ben size diyim. Dark side modumuz var bizim. Ramak kaldı.

Geri