Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
yatıyodum hapşurdum bütün tükürükler suratıma geldi yer çekimi sonuçda ne diycen bişey diyemiyon kaldım böyle..

urugaya göç etmek yeni planlarım arasında para birimi ne acaba bi bahçeli ev alıp emekli olmadan bahçe sulayabilirim kesinkes karar verdim bu sefer

milletin canını yakan kalbini kıran işin sonunda mutlu oluyosa eğer işte o zaman mk böyle işin

11891049_1609991582559021_8207690629716877082_n.jpg

8 trilyoncukum benim​

[YOUTUBE]gzJjyxVIuOY[/YOUTUBE]

Huzur bazen sigaraydı bazen 70 lik rakı. Ama asla sıcak bir omuz olamadı büfelerde yoktu. Çünkü poşete sığmazdı.​

eskiden olsa üzüntüden yıkılacağım şeyler şimdi canımı gram acıtmıyo bence hissiz olmak kimseyi istesenden umursayamamak mükemmel bişi

Ben istediğim zaman gerceklesmeyen seyler daha sonra gelip gönlümü alamaz...cokda netimbu konuda iste bu yuzden uzun zamandir guzel bisi olmuyor..

bugün bişeye çok üzüldüm neye üzüldüğümüde bilmiyorum çokçada canım sıkılıyo çay bile içemiyorum sigara kesmiyor ayrı tad alamıyorum kafamda çok bozuk yine ayarını kaçırmışım en güzel yanıda ne güzel canım hiç bişey yapmak istemiyor velhasıl ben bi sigara içeyim bu dert başka türlü çekilmez..

Allah ' ım sen beni her düğüne gittiğimde şu kızı sana alalım bu kız çok güzel bunu sana yapalım diyen teyzelerden şerrinden sen beni koru Yarebbi..çok Aminn..

bu son radde daha ne kadar boktan hissedebilirim ki dediğim her gecenin ertesi günü bi tık daha boktan hissediyorum bitmiyo kodumun oyunu

i

Akıl ve ruh sağlığımı koruyabilmem için gerekli şartlar sağlandı da ben mi nankörlük ettim.Gıcıklığınamı delirdim ben?​

saatinde yemek yiyip saatinde erkenden uyuyan saatinde işine gidip gelen ruh sağlıkları yerinde mutlu ve huzurlu insanların beni anlamasını beklemek hataydı o tuzu kurular benim gibilerin halinden ne anlar mk..

saniyeler içinde durduk yere moralim bozuldu kesin olumsuz bişey düşündüm yine ama ne moralimin neye bozulduğunu biliyorum nede ne düşündüğümü beni üzenlerlerin ve bu hale sokanların mk hayır kader de kader değilki kafadaki hesap geceye yine uymadı ben napim

kazanmak kafada başlar lafını duyduğumdan beri kolay paranın peşindeyim her gün arkadaşlarla bir cafede toplanıp kızları kesmek yerine 3 saat düşünerek iddaa kuponlarını sayılsal kağıtlarını dolduruyorum 1 maç bile bilemedim sayısalda tutmuyo bu nasıl kafa avradını kesim ben niye zengin olamıyorum..süpriz kupon yapıp fakir olmayı deniycem bir dahaki sefere

Geri