Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hülasa denilince şevket süreyya aydemir aklıma gelir. güzel kelime.Hülasa demişti bir kere biri.Tüm muhabbeti bitirdi.
Günlük hayatta da böyle konuşurum demişti.
Ben de günlük hayatta öyle konuşurdum ama "Akşam gelirken bimden yoğurt al gel" diyor hanım,günlük hayatım buna hiç müsait değil.
Bendim o Sülüman ajdhdhd hülasa hanım diyordun bana djcncncncHülasa demişti bir kere biri.Tüm muhabbeti bitirdi.
Günlük hayatta da böyle konuşurum demişti.
Ben de günlük hayatta öyle konuşurdum ama "Akşam gelirken bimden yoğurt al gel" diyor hanım,günlük hayatım buna hiç müsait değil.
ahha baş tacısın hülasa hanımcımBendim o Sülüman ajdhdhd hülasa hanım diyordun bana djcncncnc
bir keresinde "tandans" dedim diye kırsal favela mesaj atıp duruyordu "abi bir kere daha tandans der misin" diye
iyi bari, ipeasilmisislakcamasir.jpeg'i atmamış.........bir keresinde "tandans" dedim diye kırsal favela mesaj atıp duruyordu "abi bir kere daha tandans der misin" diye