engellenen kişi hk

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kullanıcı Destek Talepleri
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavga etsenize yahu ne bu Minnoş Minnoş imalar .. :D

Yöneticiler de engellenebilsin istiyoruz………..

illa kavga gerekmiyor ben Hilali nefret ettiğim için engellemiştim stokla serçeyle öyle çok kişisel problem yaşamadım sadece sinsi gördüğüm için engelledim çok severdim ikisini de eskiden ama mesela herhangi bir sorunun yok senle dost gibi duruyorlar biriyle tartışıyon kavga ediyon o kişi sana hakaret etse laf söylese o mesajlara gülücük beğeni atıyorlar :)
konuşunca da aa sülüman olur mu öyle biz arkadaşız senle diyorlar.
sadece bu sebeplerden engelledim yani nefret kin yok ortada sadece hiçbir şekilde iletişim kurulamayacak insanlar olduğuna emin olduğumdan engellemiştim.

Anladım imam abi.. ama biraz içini dökmüş gibisin, hoparlör elinde tabi vakit gelmiş demek 😂

• Kusmak
Tepkiler: ne
illa kavga gerekmiyor ben Hilali nefret ettiğim için engellemiştim stokla serçeyle öyle çok kişisel problem yaşamadım sadece sinsi gördüğüm için engelledim çok severdim ikisini de eskiden ama mesela herhangi bir sorunun yok senle dost gibi duruyorlar biriyle tartışıyon kavga ediyon o kişi sana hakaret etse laf söylese o mesajlara gülücük beğeni atıyorlar :)
konuşunca da aa sülüman olur mu öyle biz arkadaşız senle diyorlar.
sadece bu sebeplerden engelledim yani nefret kin yok ortada sadece hiçbir şekilde iletişim kurulamayacak insanlar olduğuna emin olduğumdan engellemiştim.

..

Son düzenleme:
Sürekli özele şuna mi kizdin buna mi kızdın? Diyerekten bazende cevap alamadığın zamanlar olduğundan ve artik beni bıktırdigindan biz anlasamiyoruz arkadaşim deyip konuyu noktaladigimdan mütevellit engel atmak zorunda kaldın kusura bakmada bu da bir gerçek çünkü çok kompleksli birisin Yıldım yani

Sunflower Seeds Dedikodu GIF by TRT

klaus ses at olmuyor böyle.dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri