Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
No ciddiyetlik :zuha:

Gül kurusu nolacak :zuha:

Hahaha tamam yazmicam zor tutuyorum kendimi ama lan valla hiç benlik bir şey değil susmak :zuha:

şimdi bu yandaş gazeteler daha dün sabah silikon maskeli videolar haberi yapmadı mı ne de olsa akepeliler bunların her yalanına inanıyor,yumurta kapıya dayanınca da tutuştu bunlar tabi alelacele twitter'i kapattılar ama videolar yutuptan yayınlanıyor ikinci hamle de oraya olabilir ama yaptıkları yanına kar kalmayacak yine.

BjPguE0IQAA4osL.jpg:large

"koyun" sadece bir örnekti, forumda böyle bir ifadeye rastlayamazsınız :)
Siz aşağılıyorsunuz diyorsunuz deme, siz diye bir şey yok, bir kişi yapar iki kişi yapar, selam yazsam ne demek istedi diye siz düşünüyorsunuz, paranoyak bir umursamaz haliniz var.
Biz anlamaya çalıştık, belki sen anlatamadın ? Belki anlattın da anlaşılacak bir yanı yoktu?
Koyun neki neler söylenmedi :) siz görmek istememişsinizdir.Yo anlattım ben kendimide herkes anlamak istediğini anlar neyse konudan çekiliyorum size iyi forumlar.

şimdi bu yandaş gazeteler daha dün sabah silikon maskeli videolar haberi yapmadı mı ne de olsa akepeliler bunların her yalanına inanıyor,yumurta kapıya dayanınca da tutuştu bunlar tabi alelacele twitter'i kapattılar ama videolar yutuptan yayınlanıyor ikinci hamle de oraya olabilir ama yaptıkları yanına kar kalmayacak yine.

Sence kalmaz mi?
O değil de bütün bunlar sokağa çıkalım diye yapılıyor.
30 Mart tan once mağduru oynamak için zekice aslinda

Sence kalmaz mi?
O değil de bütün bunlar sokağa çıkalım diye yapılıyor.
30 Mart tan once mağduru oynamak için zekice aslinda

sonar'ın başkanı ne dedi sokağa inmeyin inince akp'nin oy oranı yükseliyor. bunlar da o taktik işte twitter'i kapatıp milleti sokağa itmeye çalışıyorlar, kaos ortamı yaratıp birkaç insanı öldürecekler sonra suçu sokaktakilere atıp milleti bu olaylar üzerinden sömürüp oy yükseltecekler.

Bilgisayar kullanıcıları için google dns olan 8.8.8.8 - 8.8.8.4 bu dns i kullansınlar.

Android kullanıcıları için Google Play'den indirebilecekleri Hotspot Shield VPN iyi bir alternatif.
Kurulumu: Hotspot Shiled kurulduktan sonra programı açın, "bağlantımı koru" sekmesine tıklayın. güvenlik uyarısında "evet bu bağlantıya güveniyorum" a tıkladıktan sonra bir süre bekleyin. Kurulum tamamlanacaktır.

Yani dünyanın yaygarasını kopartıp kendinizi ne diye perişan ediyorsunuz ki :) ben her yere rahat rahat giriyorum :o

Kaçırdığım sayfaları şimdi baştan okudum, cinsel içerikli sitelere girmek için önceden dns ayarı yapmıştım, o yüzden sıkıntı olmadı bende de şak diye açıldı. Siz yine de sağda solda annenizin babanızın arkadaşlarınızın yanında, "ya bende hiç sıkıntı olmadı çatır çutur giriyor " demeyin. Unutmuşsunuzdur falan mazallah babanız dövmesin sonra

Feys ve ardından youtube kapatılacakmış. Kesin karar alınmış bakalım ne olacak.

Twitter 1 ay içinde tekrar açılacak. var mı iddaasına giren :p

Dns ayarı yapmayı hiç bilmem pc yi benden başka kullananda yok ve hala girebiliyorum , cinsel yada başka birşey içerikli sayafalara girmek için dns ayarıyla kafamı yoramam. Yani bende sıkıntı yok hani her giren dns ayarları ile oynadı zannedilmesin diye bir yorum atmaya geldim :)

Geri