Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğrudur anlamam bu tür espirilerdenEspiriden anlamıyorsan yapacak birşey yoktur
İyi forumlar dilerim.
Bu kez jack e mektup yazarsın neyse çevirisine yardimci olcam:zuha:
sesli güldüm lan :zuha: iyi hatırlattın he yazayım ben bugün :zuha:
Şahsın adına konuşmadım çoğunluğu düşüncelerini yazarken seviyeyi düşürüyor.Lan şerefsiz namussuz vs.Ben objektifim hepte öyle oldum dün akşam kapıya broşür dağıtmaya gelen AKP temsilcileriyle ne konuştuğumu kimse bilemez bana göre olan yanlışları söylerim.Nil teşekkür ederim ama ben kimseyi assagiladigimi düşünmüyorum. Ha dediklerin gibi yapanlar var evet ama akp li olup kendinden olmayanları aşağılayan larda var takım tutar gibi particilik yapıldığı müddetçe de olacak.
Ayrıca ülkenin Başbakanı insanlara hakaret edip "capulcu" dediğinde de senden insanları assagilayamazsiniz demeni beklerdim madem kimsenin assagilanmasina göz yummak istemiyor isen. Gerçekten objektif olan biri bunu yapabilmeli.
İkinokta.. tayyip onlara yol yaptı hastane yaptı ama neden böyle diyon ki![]()
Yaz sen yolla bana metin hazirlayalım senin kalemin malum:zuha:
İki köpeğin dostluğu aralarına kemik atana kadarmış..
Bundan sonra izlemesi daha zevkli bence..
Şahsın adına konuşmadım çoğunluğu düşüncelerini yazarken seviyeyi düşürüyor.Lan şerefsiz namussuz vs.Ben objektifim hepte öyle oldum dün akşam kapıya broşür dağıtmaya gelen AKP temsilcileriyle ne konuştuğumu kimse bilemez bana göre olan yanlışları söylerim.
naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.