Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
yarım saattir uğraştım girmek için şimdi de çıkamıyorum yardım pls

Bu yapılan icin ne düşünüyorsun peki? Akıl ve vicdanı hür biri sence bu durumu savunur mu?

Nazi Almanyasinda ki durumun benzeri değil mi? Ne diyordu adamın biri?
Ben bütün bu olanların eleştiriden ziyade üslup bozuklukları sebebiyle olduğunu düşünüyorum.Yoksa o adamında düşmanı kadar seveni var ki inmedi iktidardan hepimiz farkındayız bunun .Herkesin tabiki düşüncesini fikrini söyleme özgürlüğü vardır.Şurada bile bize yapılan en ufak bir hadsizliğe tahammülümüz yokken gerisini siz düşünün.

Ya bir susun of.s

Tayyip bizi discoya götür.s

Öf nil k.bakma siyaset tartışmak istemiyorum artık. Hala sistemi savunuyorsun. Çoğunluk her zaman haklı değildir.
Çoğunluğun dediği de doğru değildir.

% 35 oy alması adamın yaptıklarının doğru olduğunu göstermez. Fanatizm farklı bilinçli seçmen olmak farklı lütfen ikisini birbirine karıştırmayın.

Nasıl olmalıydı söyle o zaman? Mevcut tutumunu sürdürüp iktidarı baş tacı yaparak mı olmalıydı?
AKP'liler yapsaydı diyorsun.. Yahu Kuran-ı Kerim ile muhalefet partilerinden birinin ses kaydı çıksaydı, meydanlarda bas bas bağırmaz mıydı bu savunduğun adam? Dinsiz, imansız demez miydi? Montaj bile olsa. Egemen Bağış'a sesi çıkmadı? Hakaret kişileşiyorsa değil. Madem düşünebiliyorsunuz, en az biz kadar sorguluyorsunuz, "koyun" vb. türde yapılan söylemleri üstünüze alıp içerlenmezsiniz, benden cevabını alır demezsiniz. Alıntı yapılmadan size karşı hakaretler ediliyormuş ya.

NiL cevap gelmedi.
Haklı mı kılmalıyım bu durumda kendimi?

Apple store ve google play store'dan indirip twitter'a girebilirsiniz

1017129_10152078926404075_398448644_n.jpg

Fena cereyan yapmaya başladı, facebook'u da kapatır mısınız lütfen :p

Bu''SOSYAL AĞ''kelimesini kim bulduysa cuk diye oturmuş gerçekten.Bir milletin''Milli benliğini bir ağ gibi örüyor''Evet,özgürlüğü kısıtlayan bir uygulama ama daha dün üç insanımızın yaşam özgürlüğü elinden alındı.Onlar bu kadar konuşulmadı.Ben de dahil olmak üzere millet olarak ''ÖRÜMCEK AĞINA TAKILMIŞ SİNEK MİSALİ''bekliyoruz sonumuzu,gitgide uzaklaşıyoruz kendimizden!

@NiL cevap gelmedi.
Haklı mı kılmalıyım bu durumda kendimi?
Benim Egemen Bağış konusunda attığım yorumları okumadınız sanırım.Siz ona oy verenleri sadece aşağılıyorsunuz bilincsiz secmen diyerek vede bu devam edecek.Ben çekiliyorum konudan size iyi forumlar.Evet kimse kimseye koyun diyemez İç Anadolu halkı bugdayla besleniyor diyemez kimse tantana yapma diyemez kimse düşüncelerimi söyleme hakkımı alamaz iyi geyikler size NiL yorum yapsada üşüşsek diye bekliyorsunuz.Ama beni anlamaya çalışmadınız hiç biriniz.

Allahıni seven Abdullah gül un attığı twitlere baksin

Maria twtirin üzerine gül mü atmış :D
Tamam iğrençti kabul lan :zuha:

Benim Egemen Bağış konusunda attığım yorumları okumadınız sanırım.Siz ona oy verenleri sadece aşağılıyorsunuz bilincsiz secmen diyerek vede bu devam edecek.Ben çekiliyorum konudan size iyi forumlar.Evet kimse kimseye koyun diyemez İç Anadolu halkı bugdayla besleniyor diyemez kimse tantana yapma diyemez kimse düşüncelerimi söyleme hakkımı alamaz iyi geyikler size NiL yorum yapsada üşüşsek diye bekliyorsunuz.Ama beni anlamaya çalışmadınız hiç biriniz.

"koyun" sadece bir örnekti, forumda böyle bir ifadeye rastlayamazsınız :)
Siz aşağılıyorsunuz diyorsunuz deme, siz diye bir şey yok, bir kişi yapar iki kişi yapar, selam yazsam ne demek istedi diye siz düşünüyorsunuz, paranoyak bir umursamaz haliniz var.
Biz anlamaya çalıştık, belki sen anlatamadın ? Belki anlattın da anlaşılacak bir yanı yoktu?

Son dakika!! Helal twitter geliyormuş :D :D :D

Geri