Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bütün bu olanların eleştiriden ziyade üslup bozuklukları sebebiyle olduğunu düşünüyorum.Yoksa o adamında düşmanı kadar seveni var ki inmedi iktidardan hepimiz farkındayız bunun .Herkesin tabiki düşüncesini fikrini söyleme özgürlüğü vardır.Şurada bile bize yapılan en ufak bir hadsizliğe tahammülümüz yokken gerisini siz düşünün.Bu yapılan icin ne düşünüyorsun peki? Akıl ve vicdanı hür biri sence bu durumu savunur mu?
Nazi Almanyasinda ki durumun benzeri değil mi? Ne diyordu adamın biri?
Nasıl olmalıydı söyle o zaman? Mevcut tutumunu sürdürüp iktidarı baş tacı yaparak mı olmalıydı?
AKP'liler yapsaydı diyorsun.. Yahu Kuran-ı Kerim ile muhalefet partilerinden birinin ses kaydı çıksaydı, meydanlarda bas bas bağırmaz mıydı bu savunduğun adam? Dinsiz, imansız demez miydi? Montaj bile olsa. Egemen Bağış'a sesi çıkmadı? Hakaret kişileşiyorsa değil. Madem düşünebiliyorsunuz, en az biz kadar sorguluyorsunuz, "koyun" vb. türde yapılan söylemleri üstünüze alıp içerlenmezsiniz, benden cevabını alır demezsiniz. Alıntı yapılmadan size karşı hakaretler ediliyormuş ya.
![]()
Günün karikatürüdür kendisi.
Benim Egemen Bağış konusunda attığım yorumları okumadınız sanırım.Siz ona oy verenleri sadece aşağılıyorsunuz bilincsiz secmen diyerek vede bu devam edecek.Ben çekiliyorum konudan size iyi forumlar.Evet kimse kimseye koyun diyemez İç Anadolu halkı bugdayla besleniyor diyemez kimse tantana yapma diyemez kimse düşüncelerimi söyleme hakkımı alamaz iyi geyikler size NiL yorum yapsada üşüşsek diye bekliyorsunuz.Ama beni anlamaya çalışmadınız hiç biriniz.
Benim Egemen Bağış konusunda attığım yorumları okumadınız sanırım.Siz ona oy verenleri sadece aşağılıyorsunuz bilincsiz secmen diyerek vede bu devam edecek.Ben çekiliyorum konudan size iyi forumlar.Evet kimse kimseye koyun diyemez İç Anadolu halkı bugdayla besleniyor diyemez kimse tantana yapma diyemez kimse düşüncelerimi söyleme hakkımı alamaz iyi geyikler size NiL yorum yapsada üşüşsek diye bekliyorsunuz.Ama beni anlamaya çalışmadınız hiç biriniz.
Maria twtirin üzerine gül mü atmış
Tamam iğrençti kabul lan :zuha: