Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Bi kez daha hatırlayalım :p

ekm5Yy.jpg

Başbakan'ın youtube un yasaklandığı günlerde "Ben youtube a giriyorum, siz de girin" açıklamasını bazı arkadaşlar hatırlıyordur umarım...

Şimdiye kadar hiç bir eyleme katılmayan insan bu saatten sonra vala en önde saf tutar.. Hayatı twitter facebook olanlar için ekmekten su'dan bile önemli bu sosyal ağlar.. Seçime yakın kapattı demek oy istemiyor yeni nesil gençlikten hodri meydan diyor görücez bakalım kim kimi kapatıyor 30 Mart akşamında..

Nil teşekkür ederim ama ben kimseyi assagiladigimi düşünmüyorum. Ha dediklerin gibi yapanlar var evet ama akp li olup kendinden olmayanları aşağılayan larda var takım tutar gibi particilik yapıldığı müddetçe de olacak.
Ayrıca ülkenin Başbakanı insanlara hakaret edip "capulcu" dediğinde de senden insanları assagilayamazsiniz demeni beklerdim madem kimsenin assagilanmasina göz yummak istemiyor isen. Gerçekten objektif olan biri bunu yapabilmeli.
Şahsın adına konuşmadım çoğunluğu düşüncelerini yazarken seviyeyi düşürüyor.Lan şerefsiz namussuz vs.Ben objektifim hepte öyle oldum dün akşam kapıya broşür dağıtmaya gelen AKP temsilcileriyle ne konuştuğumu kimse bilemez bana göre olan yanlışları söylerim.

Seçimden önce : ülkeyi soydular, talan ettiler, kuran ile dalga geçtiler
Sandıkta : ama yol yaptılar

olmaz umarım..

Şahsın adına konuşmadım çoğunluğu düşüncelerini yazarken seviyeyi düşürüyor.Lan şerefsiz namussuz vs.Ben objektifim hepte öyle oldum dün akşam kapıya broşür dağıtmaya gelen AKP temsilcileriyle ne konuştuğumu kimse bilemez bana göre olan yanlışları söylerim.

Bu yapılan icin ne düşünüyorsun peki? Akıl ve vicdanı hür biri sence bu durumu savunur mu?

Nazi Almanyasinda ki durumun benzeri değil mi? Ne diyordu adamın biri?

naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.

Bu yorumları okusa bu forumu da kapatır kesin. :D
Twitter'in yasak olduğu iki ülkeden biriyiz daha ne dünyada popi olduk bir anda asdasd.

Geri