A
Aggressive
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Yoruma bakınhiç bişey demiyorum
Yorumum da ne var? Ne anladığını söyler misin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En az sizler kadar sorgulayan bir insanım merak etmeyin içimi kimse bilemez.Benim tek kızdığım şey hakaret içeren yorumlar kimseyi bir yere götürmez .Ben okumak istemiyorum arkadaşım hakaret küfür parti olarak düşünmüyorum bunu AKP de yapsa karşı tarafa bana gene itici gelir.Ama şundanda eminim AKP liler bunları yapsalardı eylemler yürüyüşler hepimizde bilioruz bir ağaç için aylardır uğraşmadığını insanların amaç iktidarı indirmek ama böyle olmamalı olmamalıydı.Şunuda çok iyi biliyorum ki AKP liler yapsaydı bunları gerici cağdışı yobaz şeriatçı secme secilme hakkına saygı duymayan isanlar olarak eleştirilirlerdi. Yazmazsınız seviye bozanlara diyorsunuzda hakaretler kişiselleşiyorsa o zaman benden cevabını alır.Alıntı yapılmadan bana hakaret edildiğini herkes çok iyi biliyor neyse konu bu değil.Seviyeyi bozanlara yazmazsınız, ayrıca gördüğüm kadarıyla iyi olsun kötü olsun sizin karşıt görüşünüz olan her yorum seviye bozucu zatenOy veren insanları aşağılamak diyorsunuz, farklı konulara da bir cevabınız yok, bu konuda lütfen sizde AKP'ye oy veren isimleri bu konuda öne sürmeyin. Ayrıca kimse sizin ikna olmanızı değil, biraz olsun düşünmenizi istiyor.
İnsan sorgulayan bir varlık neticesinde, öyle değil mi?
En az sizler kadar sorgulayan bir insanım merak etmeyin içimi kimse bilemez.Benim tek kızdığım şey hakaret içeren yorumlar kimseyi bir yere götürmez .Ben okumak istemiyorum arkadaşım hakaret küfür parti olarak düşünmüyorum bunu AKP de yapsa karşı tarafa bana gene itici gelir.Ama şundanda eminim AKP liler bunları yapsalardı eylemler yürüyüşler hepimizde bilioruz bir ağaç için aylardır uğraşmadığını insanların amaç iktidarı indirmek ama böyle olmamalı olmamalıydı.Şunuda çok iyi biliyorum ki AKP liler yapsaydı bunları gerici cağdışı yobaz şeriatçı secme secilme hakkına saygı duymayan isanlar olarak eleştirilirlerdi. Yazmazsınız seviye bozanlara diyorsunuzda hakaretler kişiselleşiyorsa o zaman benden cevabını alır.Alıntı yapılmadan bana hakaret edildiğini herkes çok iyi biliyor neyse konu bu değil.
Ne varmış yorum da? Espiri den bile nem kapıyorsunuz cidden trajikomik.
Cevap vereceğim tabiki gezi olaylarının başladığı günlerdede böyle insanları tahrik ve kışkırtıcı çok mesajlar atıldı.Yani mayınlamak ne demektir ya.Kusura bakmayın espiri diyorsunuzda ben böyle spirilere anlam veremiyorum.Maria senle eskiden bir tartışma konusundada karşı karşıya geldik gelelim sorun değil sevmiyorsanda beni senin gibi mert düşmanım olsun en azından.Canım diyeceğim sana benim amacım burda parti akyırmak parti tutmak kimsenin yandaşı gibi gözükmek değil bütün konulara baştan buyana yorumlarımı az çok takip ettiysen istediğim tek şey ülkenin şu secimden en az zararlarla çıkması ölümlerin olmaması gecende dedim Allah ülkemiz için kim hayırlı ise onu getirsin başımıza bu kişinin kim olduğu hiç farketmez.Ben şimdiye kadar hep yapıcı msj lar verdim sizlerdende bunu istiyorum.Yorumum da ne var? Ne anladığını söyler misin?
Cevap vereceğim tabiki gezi olaylarının başladığı günlerdede böyle insanları tahrik ve kışkırtıcı çok mesajlar atıldı.Yani mayınlamak ne demektir ya.Kusura bakmayın espiri diyorsunuzda ben böyle spirilere anlam veremiyorum.Maria senle eskiden bir tartışma konusundada karşı karşıya geldik gelelim sorun değil sevmiyorsanda beni senin gibi mert düşmanım olsun en azından.Canım diyeceğim sana benim amacım burda parti akyırmak parti tutmak kimsenin yandaşı gibi gözükmek değil bütün konulara baştan buyana yorumlarımı az çok takip ettiysen istediğim tek şey ülkenin şu secimden en az zararlarla çıkması ölümlerin olmaması gecende dedim Allah ülkemiz için kim hayırlı ise onu getirsin başımıza bu kişinin kim olduğu hiç farketmez.Ben şimdiye kadar hep yapıcı msj lar verdim sizlerdende bunu istiyorum.
Dök Burzum dök kardeşimKışkırtıcı mıİnternet ortamına mayın dökeceğim yani?
"Mutlu bana birşeyler oluyor.."
Dök Burzum dök kardeşim![]()
Cevap vereceğim tabiki gezi olaylarının başladığı günlerdede böyle insanları tahrik ve kışkırtıcı çok mesajlar atıldı.Yani mayınlamak ne demektir ya.Kusura bakmayın espiri diyorsunuzda ben böyle spirilere anlam veremiyorum.Maria senle eskiden bir tartışma konusundada karşı karşıya geldik gelelim sorun değil sevmiyorsanda beni senin gibi mert düşmanım olsun en azından.Canım diyeceğim sana benim amacım burda parti akyırmak parti tutmak kimsenin yandaşı gibi gözükmek değil bütün konulara baştan buyana yorumlarımı az çok takip ettiysen istediğim tek şey ülkenin şu secimden en az zararlarla çıkması ölümlerin olmaması gecende dedim Allah ülkemiz için kim hayırlı ise onu getirsin başımıza bu kişinin kim olduğu hiç farketmez.Ben şimdiye kadar hep yapıcı msj lar verdim sizlerdende bunu istiyorum.
Ee ben denedim girdi hani bişey yok kapanmamış ki ?
Nasıl nerden abi ? herzaman girdiğim gibi girdi işte, çok kullanmam gerçi ama merak edip girdim özel bişey yapmadım yaniSen nerden giriyorsun Müeddeb ?