Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Seviyeyi bozanlara yazmazsınız, ayrıca gördüğüm kadarıyla iyi olsun kötü olsun sizin karşıt görüşünüz olan her yorum seviye bozucu zaten :) Oy veren insanları aşağılamak diyorsunuz, farklı konulara da bir cevabınız yok, bu konuda lütfen sizde AKP'ye oy veren isimleri bu konuda öne sürmeyin. Ayrıca kimse sizin ikna olmanızı değil, biraz olsun düşünmenizi istiyor. :) İnsan sorgulayan bir varlık neticesinde, öyle değil mi?
En az sizler kadar sorgulayan bir insanım merak etmeyin içimi kimse bilemez.Benim tek kızdığım şey hakaret içeren yorumlar kimseyi bir yere götürmez .Ben okumak istemiyorum arkadaşım hakaret küfür parti olarak düşünmüyorum bunu AKP de yapsa karşı tarafa bana gene itici gelir.Ama şundanda eminim AKP liler bunları yapsalardı eylemler yürüyüşler hepimizde bilioruz bir ağaç için aylardır uğraşmadığını insanların amaç iktidarı indirmek ama böyle olmamalı olmamalıydı.Şunuda çok iyi biliyorum ki AKP liler yapsaydı bunları gerici cağdışı yobaz şeriatçı secme secilme hakkına saygı duymayan isanlar olarak eleştirilirlerdi. Yazmazsınız seviye bozanlara diyorsunuzda hakaretler kişiselleşiyorsa o zaman benden cevabını alır.Alıntı yapılmadan bana hakaret edildiğini herkes çok iyi biliyor neyse konu bu değil.

Neyse dayanamayip aticam insALLAH:D

KdmVAV.jpg

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış, şaşarım!!!

Nil kardeşim çok samimi olarak yazıyorum ki ( hep öyle yazarım zaten ) senin yaşadığın bu duyguları ben de yaşadım .. Geçtim aştım o evreyi ..
Evet akeplilerle dalga geçiliyor, aaşağılanıyor bunları yapanlar var ama öte yandan bunların yaptıklarını akepeye oy verenlere gaz vermek adına kullananlar da var .. Bu gaza gelip " Vay beni aşşağılıyorsunuz ha o halde oyum akepeye " demek sağlıklı bir irade demek değildir .. Kaldı ki inan bana bunları yapanların bir kısmı da akepeli algı mühendisleridir ..
İkilik oluşturmak adına karşıt görüş arasına sızıp akepeliler aleyhinde paylaşımlar ve yorumlar yaparaktan arada ki uçurumu daha da derinleştirmek istiyorlar ..
BIRAKIN ONUN BUNUN YORUMLARINI VE ETRAFINIZDA OLUP BİTENLER HAKKINDA DÜŞÜNMEYE BAŞLAYIN .. Sizi kullanmalarına duygularınızı sömürmelerine izin vermeyin ..
Burnumuzdan kıl aldırmamak huyumuzdan vazgeçelim .. Hiç birimiz çok zeki, çok okumuş, çok kültürlü insanlar değiliz ..

En az sizler kadar sorgulayan bir insanım merak etmeyin içimi kimse bilemez.Benim tek kızdığım şey hakaret içeren yorumlar kimseyi bir yere götürmez .Ben okumak istemiyorum arkadaşım hakaret küfür parti olarak düşünmüyorum bunu AKP de yapsa karşı tarafa bana gene itici gelir.Ama şundanda eminim AKP liler bunları yapsalardı eylemler yürüyüşler hepimizde bilioruz bir ağaç için aylardır uğraşmadığını insanların amaç iktidarı indirmek ama böyle olmamalı olmamalıydı.Şunuda çok iyi biliyorum ki AKP liler yapsaydı bunları gerici cağdışı yobaz şeriatçı secme secilme hakkına saygı duymayan isanlar olarak eleştirilirlerdi. Yazmazsınız seviye bozanlara diyorsunuzda hakaretler kişiselleşiyorsa o zaman benden cevabını alır.Alıntı yapılmadan bana hakaret edildiğini herkes çok iyi biliyor neyse konu bu değil.

Nasıl olmalıydı söyle o zaman? Mevcut tutumunu sürdürüp iktidarı baş tacı yaparak mı olmalıydı?
AKP'liler yapsaydı diyorsun.. Yahu Kuran-ı Kerim ile muhalefet partilerinden birinin ses kaydı çıksaydı, meydanlarda bas bas bağırmaz mıydı bu savunduğun adam? Dinsiz, imansız demez miydi? Montaj bile olsa. Egemen Bağış'a sesi çıkmadı? Hakaret kişileşiyorsa değil. Madem düşünebiliyorsunuz, en az biz kadar sorguluyorsunuz, "koyun" vb. türde yapılan söylemleri üstünüze alıp içerlenmezsiniz, benden cevabını alır demezsiniz. Alıntı yapılmadan size karşı hakaretler ediliyormuş ya.

Ne varmış yorum da? Espiri den bile nem kapıyorsunuz cidden trajikomik.

Yorumum da ne var? Ne anladığını söyler misin?
Cevap vereceğim tabiki gezi olaylarının başladığı günlerdede böyle insanları tahrik ve kışkırtıcı çok mesajlar atıldı.Yani mayınlamak ne demektir ya.Kusura bakmayın espiri diyorsunuzda ben böyle spirilere anlam veremiyorum.Maria senle eskiden bir tartışma konusundada karşı karşıya geldik gelelim sorun değil sevmiyorsanda beni senin gibi mert düşmanım olsun en azından.Canım diyeceğim sana benim amacım burda parti akyırmak parti tutmak kimsenin yandaşı gibi gözükmek değil bütün konulara baştan buyana yorumlarımı az çok takip ettiysen istediğim tek şey ülkenin şu secimden en az zararlarla çıkması ölümlerin olmaması gecende dedim Allah ülkemiz için kim hayırlı ise onu getirsin başımıza bu kişinin kim olduğu hiç farketmez.Ben şimdiye kadar hep yapıcı msj lar verdim sizlerdende bunu istiyorum.

ekmPmW.jpg

Rabia çıkar için dns ayarı.

Şu an Fütürsuzca guldum:zuha:

Tweeter'ın kapatılmasının tek mantıklı açıklaması var ..

Hükümet öyle suçlar işlemiş olmalılar ki bunlar ayyuka çıkmasın diye bunu yapıyorlar .. Her sözünde " Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan olsun " diye polimler atan tayyip'e sormak isterdim ; BU POLİMİ ATIP KÜKREYEN SENKEN TWEETERDAN NE ŞÜPHEN OLDU Kİ ALALACELE KAPATMAK DERDİNE DÜŞTÜN ..?

Bekleyin .. Önümüzde ki hafta büyük olaylar olacak .. Gündem sarsılacak .. Öyle haberler duyacağız ki ülke olarak dalgalanacağız ..
Gerçi burada Kuran'a hakaret eden E.Bağış'ı körü körüne savunan insanlar gördük ama ben yine de umudumu kaybetmiyorum .. İnşaALLAH içine düştüğümüz bu gaflet uykusundan ülke olarak uyanacağız ..

Yoruma bakın:) hiç bişey demiyorum

Cevap vereceğim tabiki gezi olaylarının başladığı günlerdede böyle insanları tahrik ve kışkırtıcı çok mesajlar atıldı.Yani mayınlamak ne demektir ya.Kusura bakmayın espiri diyorsunuzda ben böyle spirilere anlam veremiyorum.Maria senle eskiden bir tartışma konusundada karşı karşıya geldik gelelim sorun değil sevmiyorsanda beni senin gibi mert düşmanım olsun en azından.Canım diyeceğim sana benim amacım burda parti akyırmak parti tutmak kimsenin yandaşı gibi gözükmek değil bütün konulara baştan buyana yorumlarımı az çok takip ettiysen istediğim tek şey ülkenin şu secimden en az zararlarla çıkması ölümlerin olmaması gecende dedim Allah ülkemiz için kim hayırlı ise onu getirsin başımıza bu kişinin kim olduğu hiç farketmez.Ben şimdiye kadar hep yapıcı msj lar verdim sizlerdende bunu istiyorum.

Kışkırtıcı mı :D İnternet ortamına mayın dökeceğim yani? :D

"Mutlu bana birşeyler oluyor.."

Nil teşekkür ederim ama ben kimseyi assagiladigimi düşünmüyorum. Ha dediklerin gibi yapanlar var evet ama akp li olup kendinden olmayanları aşağılayan larda var takım tutar gibi particilik yapıldığı müddetçe de olacak.
Ayrıca ülkenin Başbakanı insanlara hakaret edip "capulcu" dediğinde de senden insanları assagilayamazsiniz demeni beklerdim madem kimsenin assagilanmasina göz yummak istemiyor isen. Gerçekten objektif olan biri bunu yapabilmeli.

twitter'i kapatması yetmez bari tayipter acsın yada acmaasın interneti komple kapatsın ortacaga dönelim kdfgkfdg

Ee ben denedim girdi hani bişey yok kapanmamış ki ?

Geri