M
Maria puder
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ben de problem yok girebiliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gökçek Başkana ulaş,o biliyordur işin tilkiliğini :pTelefondan?
Yok mu bi uygulama parası neyse vercez![]()
Nedenmi susuluyor bazen burada karşıt görüş savunulunca o kadar seviyesini bozuyor ki bazılarınız sırf bu yüzden fikirlerimi görüşlerimi yazamıyorum çoğu zaman.Günlerdir burada okuduğum tek şey benim hakaret küfür oy veren insanları aşağılamak bunlarla bir yere gelinmez beni ikna edemiyorsunuz uslubunuz yanlış bunları bırakın artık başka şekilde destekleyin partinizi.yav herkes burada tepki gösterdi hatta sitede bi kişi bile çıkıpta iktidarı savunmadı buraya kadar her şey güzel ama anlamadığım nokta sayımız bu kadar çokken neden bi şeyler hala değişmiyor?
Nedenmi susuluyor bazen burada karşıt görüş savunulunca o kadar seviyesini bozuyor ki bazılarınız sırf bu yüzden fikirlerimi görüşlerimi yazamıyorum çoğu zaman.Günlerdir burada okuduğum tek şey benim hakaret küfür oy veren insanları aşağılamak bunlarla bir yere gelinmez beni ikna edemiyorsunuz uslubunuz yanlış bunları bırakın artık başka şekilde destekleyin partinizi.
Yoruma bakınbeyler ben tivitıra girebiliyorum şimdi mayınlıyoruz her yeri
Yoruma bakınhiç bişey demiyorum