Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Kısa bir süre sonra Google DNS de işe yaramayacak. VPN hizmeti satın almak lazım.

#twitterisblockedinturkey
#DNSyiDeğilHÜKÜMETİOyunlaDeğiştir
#TurkeyBlockedTwitter
#OccupyTwitter

Twitter'da sahte hesaplar kapandığı için Twitter yönetimi tarafından girişler engellendi Sadece Robot hesaplar temizleniyor.

Twitter'da sahte hesaplar kapandığı için Twitter yönetimi tarafından girişler engellendi Sadece Robot hesaplar temizleniyor.

twitter kendisi kapatsa telekomünikasyon'dan uyarı alınmaz ki.

1900106_584119388351880_132431068_n.jpg

Adında adalet olan bir parti, insanların iletişim özgürlüğünü elinden alıyor.Bu mu senin kendini aklama politikan, bu mu temiz olduğunu savunma stratejin?İnsanları bu tür sindirme çabalarıyla sustururum diye düşünüyorlarsa fazla heveslenmesinler, aksine daha çok ateşleyip, kenetlendiriyorlar.

Daha bugün twitterda sponsorlu reklam verip, sosyal medyanın nimetlerinden yararlanan bu zihniyet, akşamına fişi çekiyor.Reklam süresi bittiğinden galiba.

Bir insanı, bir partiyi ya da bir düşünceyi desteklemek, kötü yönlerini ya da olumsuz hareketlerini de onaylamak değildir.Hadi çıksın biri desin ki haklı sebeplerden dolayı kapandı sosyal medya.

"Dinimize saldırıyorlar, küfür ediyorlar, ayaklar altına alıyorlar" diye daha çok yandaşını kandırıp, saflıklarından faydalanırlar.Kendileri de bilirler ki, etme bulma dünyasıdır bu dünya, eden bulur.

benim twitterımda sorun yok giriş yapabiliyorum dnsde değiştirmedimde şimdilik sıkıntı yok

whatsapp ta sorun yaşayan var mı yoksa sadece bende mi :T:

twitterı ben değil allah kapattı dese inanacak adamlar var

tango da kızları göremiyorum beyler sorun bende mi bir tek ?

baktı oylar düştü şimdide twitteri kapatarak genclerı sokaga dokmeye calısıyor oyuna gelmeyın genclık.

sanırım tam twitter kapanırken çekmiş , silik çıkmış :D

1604510_584143291682823_1476114267_n.jpg

Normalde Tiwitter kullanmıyorum fakat sizler için kullanmayacağım bir hesap oluşturdum ve gayet sağlıklı bir giriş sağlandı resmini paylaşıyorum.

KZmBPz.jpg

twitterda akepeli görürsem dötüne ıslak odunla vurucam

Ayarlarda sorun varmış. Teknik sorun. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Geri