Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Dünyanın sonu değil, faceye akın gençler. hsusjsbsb :kiki:

Bende giremiyorum telefondan. Var mı acaba kolay yolu?

Gökçek partisindne istifa etmiş bu sebebden dolayı :p

Kısıtlamalar başladı,zaten insanoğlu azıcık özgürdü bu ülkede,şimdik toptan köle olma yolunda ilerliyoruz!

Kanal D spikeri dns değiştirerek giriliyor demişti.

Telefondan?
Yok mu bi uygulama parası neyse vercez:D

Oh beee nihayet uygulama indirdim ve girebiliyorum.
Android kullanan arkadaşlar için

Hotspot shield VPN

Yazın bunu bi kenara

ALLAH'ın Ol dediğini durduracak güç yoktur .. Tayyip ve zerdevatının bu çabaları beyhudedir .. Yapmış oldukları pislikler öyle ya da böyle ortaya çıkacaktır .. Tweet, Face vs nereyi isterse kapatsın .. BEYİNLERİMİZİ VE VİCDANLARIMIZI DA KAPATABİLECEK Mİ :)

Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız ..
- Ülkücü sloganı -

Reza Zarrab kadar Türk, Egemen Bağış kadar Müslümanız ..
- Akepeli sloganı -

yav herkes burada tepki gösterdi hatta sitede bi kişi bile çıkıpta iktidarı savunmadı buraya kadar her şey güzel ama anlamadığım nokta sayımız bu kadar çokken neden bi şeyler hala değişmiyor?
Nedenmi susuluyor bazen burada karşıt görüş savunulunca o kadar seviyesini bozuyor ki bazılarınız sırf bu yüzden fikirlerimi görüşlerimi yazamıyorum çoğu zaman.Günlerdir burada okuduğum tek şey benim hakaret küfür oy veren insanları aşağılamak bunlarla bir yere gelinmez beni ikna edemiyorsunuz uslubunuz yanlış bunları bırakın artık başka şekilde destekleyin partinizi.

Nedenmi susuluyor bazen burada karşıt görüş savunulunca o kadar seviyesini bozuyor ki bazılarınız sırf bu yüzden fikirlerimi görüşlerimi yazamıyorum çoğu zaman.Günlerdir burada okuduğum tek şey benim hakaret küfür oy veren insanları aşağılamak bunlarla bir yere gelinmez beni ikna edemiyorsunuz uslubunuz yanlış bunları bırakın artık başka şekilde destekleyin partinizi.

Seviyeyi bozanlara yazmazsınız, ayrıca gördüğüm kadarıyla iyi olsun kötü olsun sizin karşıt görüşünüz olan her yorum seviye bozucu zaten :) Oy veren insanları aşağılamak diyorsunuz, farklı konulara da bir cevabınız yok, bu konuda lütfen sizde AKP'ye oy veren isimleri bu konuda öne sürmeyin. Ayrıca kimse sizin ikna olmanızı değil, biraz olsun düşünmenizi istiyor. :) İnsan sorgulayan bir varlık neticesinde, öyle değil mi?

Allah'tan korkmayan twetten korktu eheee

Twitter'a girebilenler kapatılırken içeride kalanlar herhalde :D

Geri