En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2624 gün önce görüldü
bora : öhhöhöhöhööhö
açılay: çok seviiş
bora : amin cümlemiz.​

Bora: Aloo. Anane merhaba. Anane ablamın çekimi hala bitmedi. Çekim bitince biz sana gelecez. Nasıl nerede kalacaz anane? Sen de kalacaz tabi. İyi otel parası ver o zaman. Ya tamam tamam ya yer yatağında yatarız yatarız sorun değil. Bir şey diyecem sen yine otel parasını ver o zaman he biz yeni eve eşya falan alırız ha. Alooo​

Gülistan; Mesaj kime.?
Selahattin; İndirim şeyi gelmiş de cevap yazdım zengin bir insanım ilgilenmiyorum ben diye!​

Selahattin: Orçun. Ben senin babanım.
Orçun: Biliyorum.
Selahattin: Ben sana 3d plazma tv aldım onu da biliyorsun.
Selahattin: Neden aldım?
Orçun: Kampanya vardı.
Selahattin: Oğlum ben paraya pula değer veren bir insan mıyım lan? Hı? Gözünü kaçırma lan. Orçun seni seviyorum oğlum.
Orçun: Okey.
Selahattin: Ney? Okey mi? Orçun seni seviyorum diyorum lan. Buna vereceğin cevap bu mu oğlum? Orçun seni seviyorum oğlum.
Selahattin: Senin bir .ok bildiğin yok geri zekalı. Öküz herif. Bakma lan öyle. Okeymiş. Şimdi beyninin pekmezini akıtacam aşağıya ha. Okey. Camış. İnsan gibi davranıyoruz​

çağatay: oooo olamaz sen artık o eski yazgı değilsin !! sen bir zombisin !!!!!
-çağatay denizin göğüsüne ateş eder...
açılay: gaffasına sık gaffasınaaa !!!!​

hani elmas alacaktın selahattin? elma bile almadın lan yer elması !​

Or: Höyt. Camış. Kaçırma gözünü.
De: Pıstttt
Or: Pıst mı?
De: İyi misin?
Or: Ha
De: Böyle kafan bozuk gibi geldi de iyi misin diyorum.
Or: Yo ben iyiyim babam öküz.
De: İyi. Evet öyle bir şey var.
Or: Bir şey soracam hani böyle bazı adamlar var.
De: Ha
Or: Böyle belirli bir meblağa karşılığı arzu ettiğin bir tanıdığının ağzını burnunu kırıyorlar.
De: Mafya
Or: Mafya. Böyle kırıcı da konuşmak çok istemiyorum ama sence peki bu mafya bir kişinin böyle ağzını burnunu kırmak için yani ortalama ne kadar bir fiyat istiyordur?
De: Hangi kişinin?
Or: 40 yaşlarında beyaz böyle ufak tefek erkek
De: Babanı mı dövdürecen sen?
Or: Ne alakası var? Ben fiyat alayım diye
De: Eeee Orçun bazen hayatta çok sevdiğimiz kişiler bizi çok üzer ve bu da bizi çok öfkelendirir gibi böyle film tercümesi gibi bir konuşma yapacaktım şu anda vazgeçtim. Eeee yani şunu demek istiyorum; anneler-babalar bazen çok öküz olabilir. Sonuçta çünkü onlar başka bir tür değil. Anladın mı? Yani senin benim evlenmiş çocuk yapmış yaşlanmış halimiz onun için bence benim fikrim anadan babadan beklentini düşük tutacan. Böyle. Ayrıca da hayat güzel keyfini çıkar. Bak Cihangir güzel. Manzara. Biz buradayız ohhh keyif. Boş ver hiç takma. Ohhhh
Or: Öpüşelim mi?
De: Nasıl? İkimiz?
Or: Açılay’ı çağır 3 kişide öpüşebiliriz.
De: OĞLUM. Ağzını topla evladım a aaa
Or: Ben duygusal bir an yaşadık diye
De: Hayır yaşamadık duygusal bir an. Allah Allah yavrucum. Senin kaçta yatıyorsun sen? Kaç yaşındasın sen? Sen git yat. Yatma saatin gelmedi mi senin?
Or: Bugün yatarsam yarın sabah öpüşür müyüz?
De: Hayırrrr.
Or: Başka bir sabahda öpüşebiliriz.
De: Selehattin beyyyy. Çağırıyorum babanı vallaha çağırıyorum babanı.
Or: Tamam çağırma ya ben offf hani hayat güzeldi demin biraz önce? Cihangir de keyfimizi çıkartıyorduk ne oldu onlar yazık ne kadar da güzel bir kızsın.
De: Yattt. Allahım yarabbim ya.
Bo: Ne oldu ya?
De: Yok bir şey. Bora biz burada kalacak mıyız ya?
Bo: He. Hiç şüphen olmasın.
De: He. Ay ne bileyim iyi mi kötü mü karar veremedim de.​

yatağın-altı-orcun.jpg

Bünyemin; Leonardo da vinci tanıyonmu?
Zerrin;Tanımammı biğün ben kamyon sürüyorum arkamda leonardo da vinci :kiki::kiki:

Tülay:Zerrin yere bir şey düşmüş o ne?Aaa senin çenen mı acaba?​

Zerrin:Yok kızz senin bugün kaybettiğin akil ve mantıgın.Bak neredeymiş?

Seni kınıyorum tülay :kopkop:

AÇ: Sen karışma ben onun dilinden konuşacam o bana lazım.
DE: Hepimize lazım yan tarafı basarsa Selahattin bey biter dolayısıyla bizim kira işi de biter.
AÇ: Kız ne oldu? Kız ne oldu? Kurban olayım. Kim sana yamuk yaptı anam he? Kız ağlama değmez.
TÜ: Kız dedim gelip derdimi anlatayım dedim. Bunlarda sanatçı dedim. Valla çok zoruma gitti ha.
AÇ: Bacım burdayız evelallah. Ne oldu? Bir yürekli şekilde anlat ben dinliyom.
TÜ: Varya bu Selahattin öküzü
AÇ: Evet yanda ki öküz.
TÜ: Dedi sana hediye alacam malacam dedi bana gitmiş avuç içi kadar bir don sütyen almış bana yaaa
AÇ: .unun çocuğu kız avuç içi kadar don sütyen sana olur mu?
TÜ: Hiç daha dur bitmedi demincek ben bunun evini bastım
AÇ: He
TÜ: O paçoz karısına nah böyle pırlanta küpe almış gördüm.
AÇ: Neeeeee? Allah onun belasını versin. İflahı kurusun. .
TÜ: Ohhhh
AÇ: Ohhhh Dünya alem .
TÜ: Ohhhhh
AÇ: İnşallah. Pislik. Onu böyle sokak ortasında inşallah . cart cart yani o
TÜ: A kız senin ağzın bal yesin yaaaa. Ezik miyim lan ben?
AÇ: Ezik misin lan sen? Ezik. Ezik değilsin lan sen. Dur kız ben bunu not alacam. Hahhh
TÜ: Ne yazıyon?
AÇ: Eee aklımda kalsın diye tatlım. Kız demek o ahlaksız denyo gidiyor o gergedan karıya pırlanta alıyor. Peki bu sana ne hissettirdi tatlım? Motivasyon olarak.
BO: Siz iyi misiniz? Biz çıkalım mı?​

Şehmuz:Ya oğlum bizi rezil ettin.Niye gece gece komşunun kızını öpüyorsun?
Orçun:Yüzü çirkin sabah sabah bir gideri yok diye.
Şehmuz:Çirkinse niye öpüyorsun lan?
Orçun:E yokluktan.Herkes bodrumda çeşmede biz burda aç mı kalalım ?İki tane ev ,site olsaydı en azından seçme şansım bulunurdu.​

Geri