En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Hayalet: Adam sana kafayı taktı. Vallaha çarpacak seni.

Akbaba: La taksa ne olur olm. İtin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı la.

Hayalet: La öyle deme la. Uff de, tövbe de. Valla adamın ümüğüne çökerler.

Akbaba: La bi sus yaa.

Hayalet: İyi tamam, biz uyaralım da… Sonra çarpılır, yamulur, mamulursun… Gerçi belki bir boka benzersin.

dkf6m.jpg

Hayalet: Sana bi şey söyliyim mi, senin dörtte üçün gizem, geri kalanın da b_k.

dkf9h.jpg

Bu grubun popüleri benim. Bir şey oldu mu bana anlatacaksın. Ben saksı değilim, bana saksı muamelesi yapamazsın Akbaba. Ben Harun Sinanoğlu’yum.

dkffq.jpg

Behzat Ç.: Ben niye çalışıyom biliyon mu la?
Harun: Niye?
Behzat Ç.: Unutmak için. Bak bana mesela, bak. Ben geçmişimi unutmak için, yaşadıklarımı unutmak için, deli gibi çalışıyorum. Biz eğer çalışmayı bırakırsak darmadağın oluruz olum

dkfhx.jpg

Hayatım boyunca o kadar çok ceset gördüm ki. Biliyor musun insanlar ölünce yüzlerindeki ifadeler de siliniyor hepsi birbirine benziyor. Son bir kez görmek istedim seni. Öldüğünde sen olmayacaksın.

dkfjq.jpg

Yer: Ankara Adalet? Sarayı önü

Replik: ''Senin adaletini s......''

dkflj.jpg

Şevket: Behzat, bir şey sorucam ama samimi cevap ver bak,
bi örgüte falan üye misin sen?
Behzat Ç.: He abi, üyeyim.
Şevket: Ne üye misin? Hangi örgüt bu?
Behzat Ç.: Sskla.
Şevket: O ne be?
Behzat Ç.: Saçma sapan konuşma la.

dkfmc.jpg

- benim oğlanla bu öldürdüğüm ********in oğlu kapının önünde oynuyorlarmış. benim büyük oğlan kardeşinin itildiğini görünce dayanamamış, erhan’ın oğluna bi tokat atmış. erhan’ın çirkef karısı da gelmiş benim oğlanı dövmüş. e benim hanım bunu görünce tabii ki dellenmiş. saçını başını yolacakmış karının ama, neyse bi iki tokatla yetinmiş. o sırada bu erhan’ın kardeşi görmüş kavgayı, gelmiş benim hanıma dalmış direkt. allahtan anam yetişmiş de ağzının üstüne patlatmış tokadı. sonra bu ******** erhan gelmiş benim anama vurmuş amirim.

Behzat Ç.: ya ben var ya ben senin taaa

dkfnv.jpg

sen de biliyon, her şeyi yaptım. o sinemaya gittiğimiz günü hatırlıyon mu, ben nasıl heyecanlıydım. sonra sırf sen istiyon diye, yes-no kalmasın, daha iyi ingilizce öğreneyim diye gittim ingilizce çalıştım 6 ay. sabahları vocabulary, akşamları gramer. hala ya, hala senin gözüne gireyim diye, o sarı cevdet’le bizim aslı’nın ilişkisine izin veriyom. sen n'aptın? ben bunların hepsini yaptım. ben, harun sinanoğlu olarak bunları yaptım. peki sen, eda kaya olarak n'aptın?

dkfs2.jpg

Biz çok normal adamlar değiliz. Sizin de çok normal olduğunuz söylenemez. Dünyada herkes anormal sanki. Belki de hepimiz normaliz. Yanlış zamanda, yanlış yerde… Ya kusura bakma, insan eline kalemi alınca değişik şeyler yazmak istiyor. Ben pek anlamam bu işlerden. Sana o kadar çok mektup yazmayı denedim ki, bir yerden sonra hep yırttım. Bu sefer üşeniyorum, heralde sana gönderemeyeceğim için daha doğrusu bira içerek yazdığım için utandım herhalde. Kim bilir orda hava nasıl, kim bilir neleri özledin? Biraz salakça olcak ama, burası da çok boktan. Sanki herkes katil. Ya da herkes yalnız. Ordan çok fazla farkımız yok. Aslında var, biz daha geniş alanlarda yürüyüp, daha fazla görüşme hakkına sahibiz. En büyük fark bu herhalde.

Beni burada ayakta tutan dostlarım. Seni de umarım bir şeyler ayakta tutuyordur. Ama eminim benden daha fazla sevenin var. Ben mücadele etmeyi senin kadar bilmiyorum. Biz mücadele edenlerin peşindeyiz, kimi zaman… Ben senden hoşlandım, ben çok iyi vakit geçirdim seninle, çok güzelsin. Sana hislerimi nedense en kötü cümlelerle anlatıyorum hep ya. Ya, gerçekten sevmeyi bilmiyorum ben, ya da ne bileyim, bi tuhaf oluyorum. Dışarı çıktığında bu mektubu sana vermek isterim ama biliyorum utanacağım ve veremeyeceğim. Olsun, sana yazmasaydım içimde kalırdı.

dkfuw.jpg

Akbaba: Noldu la?
Hayalet: Ya bu Vedat’ın cesedini bulmuşlar yukarda.
Vedat’ın Arkadaşı: Ölmüş mü?
Hayalet: Yok içi geçmiş biraz, biraz yatayım demiş. Mal mal konuşma oğlum ya. Cesedini bulmuşlar diyom ölmüş mü diye soruyon la.

dkfwh.jpg

Yıkım Ekibi...

dkg14.jpg

Şule: N'apıyorsun burada?
Behzat: Seni bulmaya çalışıyorum.
Şule: Neden?
Behzat: Telefonlarıma cevap vermedin.
Şule: Aradığını farketmemişim. Hem n'oldu, söylediklerine pişman mı oldun?
Behzat: Yok, ben arada öyle laflar ederim ama ben her laf ettiğimde sen evi terkedeceksen olmaz ama böyle.
Şule: Evi terketmedim ki? Bir süre yalnız kal istedim.
Behzat: Ben yalnız kalmak istemiyorum.
Şule: Bahar'la bu yüzden mi evlenmek istedin?
Behzat: Bilmiyorum.

dkg3t.jpg

Harun: Ben var ya ben seni gördüğüm ilk günden beri seviyorum Eda. Sana gittim onun gerçek yüzünü gösterdim sen hala onu sevdiğini söylüyosun.

Şimdi sorun bende mi sende mi ha söylesene. Bence sorun bende değil sende Eda. Tamam ben kaba olabilirim, küfür ediyo olabilirim, yakışıklı olmayabilirim, ingilizce bilmiyo olabilirim.

Ama ben seviyorum anladın mı, ben senin için sabahtan akşama kadar past continuous tense çalıştım Eda, biliyo musun? Oturdum evde çalıştım!

dkg5t.jpg

Hayalet...

[YOUTUBE]aPgdlnT5PJA[/YOUTUBE]

''Sevgisiz kalmaktan bana olan en küçük sevgiye ben sıkı sıkı sarıldım hep. Senin bi gülüşün yüzüme, heh işte bundan, dünyaları benim ediyordu. Hani ben, bana aşık olduğunu sanıyordum. Yani öyle olmadığını biliyorum da, benim için öyleydi, aşıkmışsın gibi oluyordu. Sen hiç yapmıyordun ama ben hep öyle istiyordum. Bak ben öküzüm tamam mı? Kaba saba biriyim, öküzün önde gideniyim ama ben buyum. Ben seni çok sevdim Eda. Vallaha billaha seni çok sevdim bak. Seni öyle sevdim ki ben, hani öyle severim ki, belki de öyle seviyorum. Hatta öyle seviyorum. Sen sevgili olsan benle? Kız arkadaşım olsan benim? Sen benimle çıkar mısın?''

dpms2.jpg

Ah ulan ah...

[YOUTUBE]wq-TPI0wCq0[/YOUTUBE]

Yeni Olay Yeri Komseri: Boğuşma sırasında servikal yumuşak dokularda travma gerçekleşmiş. Ama boyun venlerindeki şişkinlik serbikal ve entegrallerde ki deformiteye bakılırsa fraktüsten ölmüş.

Harun: Ne diyo la bu?

Akbaba: Kısaca boynu kırılmış

Harun : Seviyorum Merkez...

[YOUTUBE]o7V3nQD-JiM[/YOUTUBE]

Geri