En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Bu adama bu yapılırmı be :)

[YOUTUBE]D4Y9oGjmO1Q[/YOUTUBE]

Biri beni sevsin istedim ya, hayatımda bir kerede olsa biri seni seviyorum desin istedim.

[YOUTUBE]ZYMGSs4mwqc[/YOUTUBE]

+ Evlensen ya benle, evlencen mi ?
- Evet
+Evet
Yani sen düşünmek için zaman filan istemicenmi ?
-Hayır ;)

[YOUTUBE]GcwqVrgfR4c[/YOUTUBE]

tumblr_m7sugu3Z4X1rpmyb6o1_500.jpg

fbc6w.jpg

Hayatım boyunca o kadar çok ceset gördüm ki. Biliyor musun insanlar ölünce yüzlerindeki ifadeler de siliniyor hepsi birbirine benziyor. Son bir kez görmek istedim seni. Öldüğünde sen olmayacaksın.​

Bazı günler uyandığımda hangi günde olduğumuzu bir türlü hatırlayamıyorum. Pazartesi? Perşembe? Pazar? İnsan hayatında günlerin bir anlamı olmalı. Hafta yedi ayrı gün değil de üç gün olsaydı ne değişirdi hayatımda? Ya da saatin kaç olduğu hangi günde olduğumuzdan daha mı önemli? Bilmiyorum. Alarmı icat eden adam insanların beş dakika daha uyumak isteyeceğini nereden biliyor? Çünkü kendi de beş dakika daha uyumak istiyor.​

fbc83.jpg

fbc9d.jpg

Suna Amir: Neye inandığını merak ettim sadece?

Hayalet: Oralete inanıyorum ben. İki tane oralet olsa da içsek keşke.
Cam gibi ne güzel olur.

fbcf6.jpg

Akbaba: Noldu la?

Hayalet: Ya bu Vedat’ın cesedini bulmuşlar yukarda.

Vedat’ın Arkadaşı: Ölmüş mü?

Hayalet: Yok içi geçmiş biraz, biraz yatayım demiş. Mal mal konuşma oğlum ya. Cesedini bulmuşlar diyom ölmüş mü diye soruyon la.

işler güçler dizisi repliklerini unutmayalım :p

ahmet espiri yapmak için neden omur iliğini kullanıyosun oğlum beynini kullansana.

gönül isterdi ki, paris'e, amsterdam'a gidelim kafamızı dinleyelim ama işte gel gör ki, yapımcımız para ödemediği için ne yapıyoruz? ahmet'in evinde kafa dinliyoruz.

salih abi: benim cv'm her zaman yanımdadır. kimi zaman 200 dolarım çıkışmadığında cv'm sayesinde ekstra iş yaparım. benim cv'm gençliğe hitabedir.
sadi: bu dönemde bu cv ile işsiz kalırsın haberin olsun.
salih abi: haklısın. son zamanlarda pek gitmiyor.

adamsınız. :p

“Biz iyi insanız oğlum.
Hayatımız boyunca işte böyle kaybedeceğiz.”“

150517_378076405603367_1366126043_n.jpg

sadi: ya şimdi adımı google'dan aratıyorum da, "sadi" yazıyorum ya, yanına c'yi kondurur kondurmaz benim adım çıkıyo ya! bildiğin olmuşum lan ben. baya baya olmuşum ya.
ahmet: ahmet kural yaz bakayım oraya.
sadi: yazayım. "ahmet" yazınca çıkmadı.
ahmet: e tabi çıkmaz oğlum, ahmet yaygın bi isim.
sadi: "ahmet k" yazınca da komple ahmet kaya kardeşim.
ahmet: ahmet kaya'yı da geçmek biraz zor, ilerde inşallah.
murat: yavaşşşşş, yerler talaş agaa! senin için ahmet kaya'yı geçmek biraz zor kardeşim, senin siyasi duruşun accıcık eksik olduğu için, ahmet k!
ahmet: ahmet k ney la? faruk k! azzzar azzaaar, kader bize ne yazzzaaar, böyle gelmiş böyle gitmez o kadaaaar...... eksik derken?
murat: etliye sütlüye pek karışmıyosun ya kardeşim, yok manasında.
ahmet: kardeşim beni konuşturma şimdi burada, ben mürekkep testinde orak çekiç figürü görmüş insanım.

copy-paste değil, alın teri. :p

Ahmet Kural: Şenol bey, şenol bey oyunculuk takım oyunudur! Kalenin içinden ben topu alıp tam ayarlı orta yapmasını bilirim de topun Sabri'ye gitmesinden korkuyorum. Alacak topu dağlara taşlara vuracak. Pasa yazık olacak.

Evlenme teklifi dediğin böyle yapılır. Adamın her şeyi orjinal
Adamımsın sipsi :)

g9l34.jpg

ecevit: bu ne hal serpil? otobüste adamlar bize yer verecekler, yerlerinden kalkmadan.

Biz napıyoz la bu hayatta? Birileri demiş, sınırları çizmiş, burda yaşıyacan demiş. Birileri demiş ki bu maaşı alıcan demiş, bu okula gidicen demiş, bunlara karşı çıkmıcan demiş. Bunların hepsi ben söylemeden önce, ben yapmadan önce birileri tarafından söylenmiş. Ben istemedim ki bunların hiçbirini?

h2pcj.png

AN: Aferin kızım kedi olalı bir fare tuttun iyi ki babanlarla didişe didişe aktrist yaptım seni.
DE: Sağol anane.
AN: O Çakatay’ın babası da oyuncuydu. Ben devlet tiyatrolarındayken ne aşıkdı bana ne aşıkdı.
BO: Anane Nazım Hikmet de aşıkdı diyorsun. Fikret Mualla da aşıkdı diyorsun. Hepsi mi aşıktı ya?
AN: Ara hepsine sor oğlum. Aksini ispatlarsan sen haklısın.
BO: Anane sen absürd müsün biraz?
AN: Öyleyimdir. Evet.​

Tülay:Offf içimde kötü bir altıncı his var.
Zerrin:Kızzz senin altıncı hissin olsa ona buna kanıp bu yollaa düşer miydin?Senin altıncı hissin değil beşinci hissin bile yok.Sen dört tanesiyle el yordamiyla idare ediyon.

537301_526118107422670_705431742_n.png

Tülay:Zerrin yere bir şey düşmüş o ne?Aaa senin çenen mı acaba?
Zerrin:Yok kızz senin bugün kaybettiğin akil ve mantıgın.Bak neredeymiş?​

Geri