Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- Neden buldun beni ?
+ Bilmem.
-Niye öptün ?
+Bilmiyorum.
- Ben tanıdığın o kız değilim artık.
+ Olabilir.
-Geçmiş geçmişte kaldı İsmet. Neler yaşadığımı ikimizde biliyoruz.
+ Biliyorum.
- Bunca yıl sonra benden ne istiyorsun o zaman ? birlikte olmamızı mı ?
+ Hayır.
- Nasıl yani ne istediğini bilmiyor musun ?
+Biliyorum.
- Ee konuşşsana o zaman.
+Ben konuşmayı beceremiyorum.
- Nasıl yani konuşmadan mı anlaşacağız.
+ Konuşmayla bir şey çözülmüyor ki.
- Amcana olanlardan sonra ikimizde yeni bir hayat kurduk. Unutacaktık birbirimizi. Ne değişti onca zaman sonra ?
+ Ben hiç bir şeyi unutmadım hep sevdim seni.
-Bunca yıl sonra niye çıktın karşıma o zaman ?
+ Hayatım boyunca o kadar çok ceset gördüm ki. Biliyormusun insanlar ölünce yüzünde ki ifadeleri siliniyor hepsi birbirine benziyor. Son bir kez görmek istedim seni öldüğümde sen olmuyacaksın.
- Ben eski Nazlı değilim. Evet belki ceset değilim ama öldüm ben İsmet öldüm.
+Benim için hep aynı Nazlı’sın. Benim için hiç bir şey değişmedi.
-Ben sana bakınca İsmet’i görmüyorum.
+Eskisi gbi saçlarımı kazıtsam eski ben olsam da mı olmaz ?
- Olmaz gözlerine ne zaman baksam amcanı hatırlıyorum.
+Gözlerime bakman gerekmez yanımda olsan yeter.
- Lütfen bir daha çıkma karşıma.
harun: müdürüm, hazır sizi yakalamışken ben bi şey arz etmek istiyorum.
tahsin: et bakalım.
harun: emniyete yeni arabalar gelmiş? diyorum ki, bize de o arabalardan bi tane verseniz. malum, insan sayımız fazla, araba sayımız az. böylece hemen cinayetleri çözeriz.
tahsin: ben daha önce size araba verdiğimde noolduğunu hatırlıyo musunuz?
harun: …
tahsin: yok size araba maraba. ben şuraya iki lokma sıkıyorum. yemeklerden sonra aç karnına, kulak arkasına sürersiniz.
Savcı Esra: Niye geldin?
Behzat: Sen niye ağladın?
Savcı Esra: Geçti gitti boş ver..
Behzat: Çık çık çık... Geçmedi gitmedi, sen niye ağladın?
Savcı Esra: Behzat sen akıllı bir adamsın ama konu kadınlara gelince biraz salaklaşıyorsun galiba.
Behzat: Hee.
Savcı Esra: Ben sana diyorum ki adamlar gelip seni alacak, gideceksin. Bu işin sonu yok! Belki senelerce tutuklu kalacaksın, ne zaman döneceğin belli değil, senin umurunda değil. Ağladım... Çünkü seninle konuşamadım. Ağladım, çünkü sen beni görmüyorsun. Ve ben seni seviyorum.
Behzat: Ama ben bunu bilmiyordum.
Savcı Esra: Bilmiyorsun... Tabi nereden bileceksin. Sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşıyorsun. Senin duygu radarına girmek için illa ölmek mi lazım Behzat?
Behzat: Yok, hayır. Yapamam ben.
Savcı Esra: Haklısın. Cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? Hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. Herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. Geçmişe saplanıp kalmışsın. En büyük felaketler senin başına gelmiş dimi? En büyük acıları sen çekmişsin, ben hiç bir b.k bilmiyorum ki. Acı nedir? Bilmem. Yalnızlık nedir? Bilmem. Dünyanın ekseni kaydı Behzat, 12 cm yerinden oynadı sen bana 1 cm bile yaklaşmadın! Saplantılısın...
Behzat: Hee, ne güzel söyledin. Saplantılıyım ben. Benden bir b.k olmaz, biz seninle hep kavga ederiz, mutsuz oluruz biz seninle.
Savcı Esra: Mutsuz olalım, ne var! Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım.
- Gittin hemen Barcelona’yı mı aldın la ezik ezik? Messi ile bir aşağı bir yukarı yapıyor başka hiçbir iş yok he. Oğlum alacaksan adam gibi git Ankaragücü’yü al ya da Chelsea’yi al o da kral takım…
- Kimsin lan sen?
- Biz internet denetleme kurulundan geliyoruz, interneti filtrelettircez bundan sonra günde iki maç yapma hakkın var. Üçüncüsü yok yasak.