En son neye verdiğiniz para içinizi acıttı?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Perforatörü hiç konuşmuyorum; babamın kırığını görmüş gibi oluyorum, perforatöre verdiğim parayı düşündükçe… Anacım, bu adamı derhal boşa. Gül gibisin senin neyini beğenmemiş? Ay, kendimle laf lafı açıyor, sizin de ekranınızı meşgul ediyorum, kusura kalmayın. Bir gün yazlıktayız, ben havuzdayım, annem şezlongta, moda dergisinden fırlamışçasına uzaklara bakıyor, babamla da arası limoni ve babam yok ortalıkta.

– “Anne,” dedim, “babam gelmeyecek mi?”
Sinirli bir dille:
– “Hayır,” dedi.

Bende havuza daldım… Böyle mal mal tepkilerim vardı çocukken. Havuza dalmak nedir, sen karabatak mısın, niye havuza dalıyorsun, yarattığın dramaya tüküreyim, ne mal çocuk ya.

Telgraf klasör dosya… Emre Belözoğlu kadar boyu var, 100 lira mı ne, yuh ya yuh, 5 tane evrak koyacağız diye… 3 tane aldım 300 lira. -Teo, battık abicim battık!

Kitaplara. Ortalama bir kitap 1000 liraya doğru gelmiş yaaa…

O parayı harcamaya karar vermişsem içim acımaz keyfime harcadığım her para benim kendimi iyi hissetmem için neden bir de gittiğine dertleneyim

IMG_20260327_164114_325.webp

geçenlerde gözüme takıldı çocuk gibi bundan aldım, bir kaç renkleriyle.. sonra dedim ne alaka.? ama aldım pişman değilim 😂

Bir kitap aldım hiç beklediğim gibi olmadı

Dilenciye verdim sonra baktım birden içim acımaya başladı kesin bu duygu istismarcısıdır dedim geri döndüm ver lan paramı geri dedim. Şaka tabi yapmam öyle şeyler.

malumunuz paraya önem veren biri değilim
kazanılır sağlık olsun

Şu ülkede teknolojiyle alakalı bir şey aldığımda vergiler yüzünden devlete de ikinciyi alıyoruz ya çok gücüme gidiyor..​

70 bin liraya buzdolabı mı olur Allah belasını versin kimin payı varsa, 70 bin liraya mersedes alınıyordu yıllar önce.

En son kendime saplayıp gideceğim.

Geri