En son neye verdiğiniz para içinizi acıttı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

En son neye verdiğiniz para içinizi acıttı?​

Kaç sene önce 11-12bin lira verip Iphone 11 almıştım, hala üzülüyorum verdiğim paraya. Ayfon sevmiyorum.

Motorsikletime sigorta kestirmiştim 5.500.. Ciğerimi yaktı yemin ederim.

Birkaç ay önce telefonumun ön camı kırılmıştı ve 15 bin bayılmıştım...

Az önce önü yırtmaçlı kot eteğe 1000 lira bayıldım. Eskiden 200 falandı bunlar ya… :(

telefonumu değiştirdim. en son @Hiç Düşünce telefonunu yenilediğinde "kankaaaa, burada lüks değil yhaaaa böyle şeyler" dediği için el titremesi, baş dönmesi, iç acıması hepsini birlikte yaşadım. neyse, gelmesine 13 gün kaldı; gideyim de bir şeyler daha isteyeyim, gelirken getirsin.fdghfd

Geçen sene ağustos ayı, köye dedeyi ziyarete gidiyoruz. Bizimki yol kenarında karpuzcu gördü karpuz alalım elimiz boş gitmeyelim dedi. Köyde marketten alırız dedim dinlemedi. İki saat dırdır çekmeyelim diye u dönüşü yaptım 2 karpuz 1 kavun aldık. 1700 lira 1500 bıraksan kafi dedi. Vallahi böyle dedi. Şok oldum, karpuzları da bagaja atmıştı fiyattan önce. Mal gibi çıkardım o parayı verdim. Hala dün gibi acır. Bir diğer acısı da, u dönüşü yaptığım yerden trafik cezası yedim. Ak karpuzcusu

telefonumu değiştirdim. en son @Hiç Düşünce telefonunu yenilediğinde "kankaaaa, burada lüks değil yhaaaa böyle şeyler" dediği için el titremesi, baş dönmesi, iç acıması hepsini birlikte yaşadım. neyse, gelmesine 13 gün kaldı; gideyim de bir şeyler daha isteyeyim, gelirken getirsin.fdghfd
Ay dilo zaman yaklaştıkça yüreem sıkışıyor yol stresinden, bi ara beni rahatlatman lazım o pammık sesinlen ^8

Geçen ay yedigim trafik cezası
1000 km git ceza yeme 500 metre de ye neyse neyse

hayatımda verdiğim paraya acıdığım (en azından şu ana dek) yegâne şey akıllı saat olabilir. affedersiniz, bir erkekseniz ve pisuvarda işeme alışkanlığınız varsa ve o esnada çalan telefonunuzu açamayacaksanız küçük bir parmak şıklatmasıyla akıllı saatinizden telefon görüşmesini yapabilirsiniz. ben daha da başka bir zaman diliminde işe yaradığına tanıklık etmedim. ben bu kadar bomboş bir icat görmedim :/

keşke o gün @Stockholm Sendromu yerine @Favela'yı dinleseydim :(

Adsız.jpg

hayatımda verdiğim paraya acıdığım (en azından şu ana dek) yegâne şey akıllı saat olabilir. affedersiniz, bir erkekseniz ve pisuvarda işeme alışkanlığınız varsa ve o esnada çalan telefonunuzu açamayacaksanız küçük bir parmak şıklatmasıyla akıllı saatinizden telefon görüşmesini yapabilirsiniz. ben daha da başka bir zaman diliminde işe yaradığına tanıklık etmedim. ben bu kadar bomboş bir icat görmedim :/

Ekli dosyayı görüntüle 110960
Akıllı saatler anksiyete yapıyor.
Kullanmam :)

Ekli dosyayı görüntüle 110960
Sakalımız yok sakalımız… Şimdi seykon olsaydı…. Her kıyafete uyardı da… bi bakan gacı bi daha bakardı… yanlış yaptın murat abi yanlış….

Geri