En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 309 gün önce görüldü
Sahipsizler ama keşke ilk sezonundaki gibi olsa bu sezon final yapar gibi ilerliyor üzücü severek izliyorum halbuki

The Witcher ikinci sezon bitti

güzel gidiyor fakat dizinin bel kemiği Kesinlikle Henry ve edimsel olarak kazanilmasi mümkün olmayan, tamamen doğmasal-genetik avantajli muazzam anatomisi ile harmanlanan oyunculugu. daha önce de yazmıştım hero rolleri hiç sırıtmıyor bu adamda.
Super Man filminde de çok isabetli bir tercihti.Hero iceren hangi fantastik filme koyarsanız koyun izletir; inandırıyor çünkü ruhuna büründüğü hero olduguna.
4. sezonda diziden cikmis,bu bir miktar üzdü.
Bazi insanlar gercekten bazi roller icin doguyor. Tr örnegi olarak Beren Saat Bihter derim.O tutku, o sarcasm,o yapayalnizlik hissi... Yasatti adeta.Zirvede orada kalmalıydı ve Bihter'i gölgelemeyecek mesleki tercihlerle mütavzı bi sekilde devam etmeliydi kariyerine. Berbat bir şarkı ile tüm aurasıni yitirdi. Buradan eleştirimizi de yapmis olalim.

wnkMv3.jpg

Eddington (2025)

Film geçen sene çekilmiş ama dönem olarak 2020 yılı ortalarında minik bir Amerikan kasabasında geçiyor olaylar. Covid19 salgınının dünyaya yayılmaya başladığı zamanlar. Bütün kasaba maske takıyor, sosyal mesafe falan. Ama konunun bunlarla çok da bir alakası yok. Konu kasaba şerifi ile belediye başkanı arasındaki anlaşmazlıklar, didişmeler. Ve bu anlaşmazlıklar çok uç olayların yaşanmasına kadar gidiyor. Filmin çok enteresan bir havası var. Öyle giriş gelişme sonuç beklemeyin. Başlangıçta da ortasında da finalinde de her şey oluyor filmin. Sadece dümdüz ne oluyorsa kasabada izliyoruz öyle. Boş vakitte izlenebilir bence.

The Witcher ikinci sezon bitti

güzel gidiyor fakat dizinin bel kemiği Kesinlikle Henry ve edimsel olarak kazanilmasi mümkün olmayan, tamamen doğmasal-genetik avantajli muazzam anatomisi ile harmanlanan oyunculugu. daha önce de yazmıştım hero rolleri hiç sırıtmıyor bu adamda.
Super Man filminde de çok isabetli bir tercihti.Hero iceren hangi fantastik filme koyarsanız koyun izletir; inandırıyor çünkü ruhuna büründüğü hero olduguna.
4. sezonda diziden cikmis,bu bir miktar üzdü.
Bazi insanlar gercekten bazi roller icin doguyor. Tr örnegi olarak Beren Saat Bihter derim.O tutku, o sarcasm,o yapayalnizlik hissi... Yasatti adeta.Zirvede orada kalmalıydı ve Bihter'i gölgelemeyecek mesleki tercihlerle mütavzı bi sekilde devam etmeliydi kariyerine. Berbat bir şarkı ile tüm aurasıni yitirdi. Buradan eleştirimizi de yapmis olalim.
Liam Hemsworth 4. Sezonda harika bir performans sergiliyor bence.
Witcher in olgunlugu, yasanmisliklarini mimikleri ile mükemmel yansitiyor.
Daha sogukkanli, daha cool.
Yaslandikca oturan kisiligi güzel oynamis.
(Oglak burcu.d)

Ilk sezonlarin estetige önem vermesi anlasilir.
Henry harika bir cast olmus,dogru.
Ilk 3 sezon icin, genclik ve orta yaslari temsilen Henry yine iyi secim.
Ama Liam in hakkini yiyemem sahsen.

Masumiyet Müzesi
Benim hoşuma gitti. Umarım 2. Sezon yapıp bu nadide ambiyansı dağıtmazsınız.

(Oglak burcu.d)

Gecince yesillendiririm.
Estetikten ziyade aurasi da cok oturuyo ya.
Gefalt gercek olsa bu kadar olurdu gibi geldi.
Lucifer'e de başlamak istedim ama Almanca dublajı yok. Hirvatca bile var Almanca yok -.-

Gecince yesillendiririm.
Estetikten ziyade aurasi da cok oturuyo ya.
Gefalt gercek olsa bu kadar olurdu gibi geldi.
Lucifer'e de başlamak istedim ama Almanca dublajı yok. Hirvatca bile var Almanca yok -.-
Tamam merak ediyorum görüsünü.
Oturmus tabii.Adam sembolik.
Yooo var almanca dublaji.

MV5BZDE2ZDY4ZjEtMzgwNi00ZjhiLTgxY2QtZDkyZGRjNDNhZjhhXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

19. yüzyılda geçen, japonya’dan londra’ya sanat okuluna gelip burada hem gerçek arkadaşlığı tadan hem de hayatının aşkını bulan lili’nin tatlı hikayesi..... tam bir görsel şölen. azıcık sanat sepet işine de meraklı bir animeseverseniz mutlaka izleyin, çok sevdim.

masumiyet müzesi’ne başladım ancak 1 bölüm izleyebildim. o süreçte spoiler yemek istemiyorum. lütfen spoiler içeren yorumlar yazmayın; yazacaksanız da spoiler uyarısı şeklinde yazınız....... adamı hasta etmeyin, üf.....

(Oglak burcu.d)

Evet gectim.
Begendim iyi tasimis rolü ama oyum yine Henry'den yana; Liam hero aurasi konusunda Henry'e göre daha insan kaliyor. Bi de Henry'in jest mimikleri cok daha basarili idi. Duygusuz rolü oynayip jest mimikleri ile Yen ve Ciri'ye sevgisini arzusunu belli ediş şekli muazzamdi.Gözleriyle bile oynuyordu adam. Liam'in jest mimiklerini daha donuk buldum.
Bi de arastirdim Henry niye cikmis diye. Bi dedikoduya rastladim: Yönetmenler sevisme sahnelerini daha yogun ve acik istemisler. Henry'in bedenini daha seksapel sekilde kullanmak istemisler o da 'Ben obje degilim!?!' diyerek reddetmis ve hakikaten Henry'de sevisme sahneleri cok üstün körü ve kapaliyken, Liam'da cok daha acikdi bayagi bayagi gösterdiler bi cok seyi :d bu fark da dedikodulari dogruluyor tabi baska faktörler de varmis. Henry ile tamamlansa tam perfect bi dizi olarak noktalanacakmis bence ama dedigin gibi Liam'in hakkini yemek de olmaz.
Bi de asil önemli elestiri: Neden Anya Chalotra? orjinalde en büyük meziyeti olağan üstü güzelliği olan biri Yen.Hadi bu göreceli olsun, oyunculuğu da berbattı. Çok daha iyi bir oyuncuyla çok daha nirvanaya ulasacak bi yapim olabilirdi.
Uzun sezonlu önerebilecegin dizi var mi canim bu tarz. Epeydir dizi film konusmadik. Gece masa basi islerim var, aralarda iyi gidiyor alirim saglam bi öneri

Art of sarah. İki bölümüm kaldı, çok güzel bir dizi. Tam ramazanlık -hayır hayır mübarek bir dizi olduğu için değil jfjf-bekar, çocuksuz ve bebeği büyümüş üyeler, dizi ve film depoluyorsanız ramazana; bunu da listenize ekleyin:d Bebişliler sözüm size… Ben bebişim uyuduğu an, netflix’te sarah ileyim:d Bitirince ayrıntılı yazacağım.

Man vs Baby

4 bölümlük mini dizi. Çocukluğumuzda yılbaşı haftasında sıklıkla izlediğimiz Evde Tek Başına tadı verdi. Artık bu tarzda filmler çekilmiyor diyordum geçenlerde. Tam üzerine çok güzel geldi.

250px-Man_vs._Baby_poster.jpg

Merhamet Yok - Mercy

Bilim kurgu,yapay zeka,aksiyon ortaya karışık bir film. Diyaloglar sarmadı.İzlenlir mi evet

Geri