Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekli dosyayı görüntüle 128220
şüphelilerin yapay zeka ile yargılanmasını konu alıyor. keyifliydi, beğendim.
Ekli dosyayı görüntüle 128987
@Hatem le bunu izledik.. sonunda yorumlayalım dedik ikimizin de beyni yanmıştı...
sonra öğrendik ki bu film çıktığında dvd lerin meshur olduğu dönemdeymiş orda sondan başa doğru izleyebiliyormuşsun ama
güzel ve etkileyici bi film izleyin bb

Biz bunu biriyle izlemeye başlamıştık.. kırmızı çanta dizinin baş rolü dedi… söylendi söylendi söylendi…. Nasıl böyle bi dizi seçmişim de saçmaymış da vs tüm dikkatimi dağıttı izlerken…… zaten dağınık.. senin yorumdan sonra bitirebilirim belki.. Rez aldım bekliyorumThe Art Of Sarah
Bu boşlukta dizi filme sardım hep...
Son 3 bölümüm kaldı. Bitsin yorumlamaya geleceğim...![]()
yessss başlıyoruzThe Art Of Sarah
Bu boşlukta dizi filme sardım hep...
Son 3 bölümüm kaldı. Bitsin yorumlamaya geleceğim...![]()
SARAH KİMyessss başlıyoruz
Genel yorumlara baktığımda diziyi çoğu kişi sürükleyici bulmuştu bende o yüzden başladım ve dedikleri kadar da vardı. Özellikle başrolde Hyesun... Muazzamdı. Oyunculuğu, makyajı, giyimi her şeyi... Görsel şölen vardı tamamen. Yer yer çok kafam karıştı, sarah kimdi o kimdi derken karmaşanın içinde bir miktar boğuldum ama tam o boğulma esnasında küçük bir detay sürüklemeye hep devam etti hep de merak ettirdi. Başrolün hikayesine çok odaklandık, belki ana konudan saptık ama ana konuya hitap etmeyen detaylar yoktu. Hepsi bir sona erdirmeydi.
Bu arada (spoi) ben polisimizle bir şeyler de yaşarlar mı diye bekledim açıkçası...
Larien'in dediği gibi koreliler bazen şu final işini beceremiyor ben daha farklı bir son beklerdim ama bu da tatmin etti, düşündürdü ve o belirsizlik aslında bana yetti. Yani aslında belirsizlik bile dizinin temasına aşırı uyduğu için böyle bir son yakışıksız olmadı cuk oturdu diyebiliriz. Ben ne beklediğimi bilemiyorum sondan ama farklı olsa nasıl olurdu diye de düşünmeden edemedim. Merakla izleten bir dizi oldu. Bir dizi ararsanız öyle araya çerezlik sıkıştırabilirsiniz <3