En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 309 gün önce görüldü
1770550083531.pngBaşlangıç sıkıcı olsa da idare eder.

@Alavarez in Tavsiyesi üz're
"Hayallerim, aşkim ve Sen"

Seni Orfeus a götüreceğim Mügem.

Norseman-Prequel©-Viafilm-Nrk-1.jpg

vikingler üzerinden absürt komedi.
biraz geç keşfettim. birkaç bölüm izledim, eğlenceli.

Zabaha kadar listemi oluşturdum

7.Koğuştaki Mucize
Ayla
Ezo Gelin
Karanlıklar Meleği
Gönül Avcısı
Amansız Takip

588452295_18399880777130357_523407061200567030_n.jpg

6,3 puanı var, fazla konuşulan bir dizi değil ama ben beğendim.
böyle bir aşı çıkarsa koşa koşa gider vurdururuz, hem de iki doz.

wLCV4j.jpg

I Swear

Puanı yüksek diye izleyeyim dedim ama o kadar sıkıcı ki yarısında kapattım. Drama yapıcaz diye kasıp da ortaya dramamsı garip bişi çıkmış. Konuyu güzel anlatabilselermiş eğer çok iyi bir film olabilirdi. Konunun potansiyeli var ama yönetmen ve yapım ekibi tırt bir film ortaya çıkarmışlar.
Hani tavsiyelere uyup orjinal dilde de izledim ama ben sevmedim malesef.

Hamnet

Dün izlemeye gittim sonunda... shakespeare ve eşi agnes'in ani şekilde çocuklarını kaybetmesi ve bu yas süreci hakkında bir film. Kitabını ben okumamistim küçükken o yüzden çok bilgim yoktu. Müthişti ve evet ağlatıyor doğum sahnesi, agnesin kocasına, onu kurtarabilirdim yakarisi bıçaklanmis hissi yaratti. Ve elbette o tiyatro sahnesi, elini uzatması ve son kısım offf... mükemmeldi her anlamda. Atmosfer ayrı efsaneydi pişman olmazsınız son kısımdaki müzik dün akşamdan beri kafamda çalıyor...

The Night Manager'a sardım bu aralar. İlk sezonu güzeldi, kadro da sağlamdı. İkinci sezon biraz zorlama gibi hissettirdi.

IMG_9494.jpeg

Ben basit bir adamım. SOİAF evreninden bir dizi görürsem izlerim.

Kitabını okumuştum zaten, daha eğlendirik, daha soft bir yolculuk hikayesi idi kitaplar. Hatta kendi kendime Tolkien Hobbiti yazdığı için Martin de benim niye yok yolculuk hikayem diye Hedge Knighti yazmış dedim. Dizisi çıkacak denince o tonu yakalayabilirler mi diye düşündüm de. İlk 2 bölümü izledim, kitaptaki tonu çok güzel yakalamışlar. Dunk tam bir dunk Egg kitapların ötesine geçmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 127538

Ben basit bir adamım. SOİAF evreninden bir dizi görürsem izlerim.

Kitabını okumuştum zaten, daha eğlendirik, daha soft bir yolculuk hikayesi idi kitaplar. Hatta kendi kendime Tolkien Hobbiti yazdığı için Martin de benim niye yok yolculuk hikayem diye Hedge Knighti yazmış dedim. Dizisi çıkacak denince o tonu yakalayabilirler mi diye düşündüm de. İlk 2 bölümü izledim, kitaptaki tonu çok güzel yakalamışlar. Dunk tam bir dunk Egg kitapların ötesine geçmiş.
spoiler vermeyelim. son bölüm şu şekle girdik.

1000055876.jpg

spoiler vermeyelim. son bölüm şu şekle girdik.

Ekli dosyayı görüntüle 127561
Kitabı okudum ben ya. Ama sahneyi nasıl çektiler verme spoiler evet :d

Son bölüm muhtemelen Egg in kim olduğunu söylemişlerdir. Ama zaten ilk andan itibaren kim olduğu mesajını çok net veriyorlar. Bu arada Lyonel Baratheon da kitaptakinden daha güzel olmuş.

Kitabı okudum ben ya. Ama sahneyi nasıl çektiler verme spoiler evet :d

Son bölüm muhtemelen Egg in kim olduğunu söylemişlerdir. Ama zaten ilk andan itibaren kim olduğu mesajını çok net veriyorlar. Bu arada Lyonel Baratheon da kitaptakinden daha güzel olmuş.
bir önceki bölüm söylediler.
baelor targaryen favorim. yürü desin yürürüz.

Geri