Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu yorumun üzerine izleme listeme eklemiştim. 2.sezonun 5. bölümünü izledim, diziye ilk kez başlayanla aynı şeyleri biliyoruz. her bölüm aynı şey. karakter olarak, konu olarak hiç ilerlemiyor dizi. yalnız tek mekan ve lostvari gizem olduğundan saçma bir şekilde de izlettiriyor kendini.From dizisi...
Baya geç keşfettim. Mükemmel manifest dizisi tadında. Her bölüm bitişi merakla devam ediyorsun diğerine. Hazir haftasonu hastaydim bi basladim birinci sezonu bitirdim. Gerilim/korku sevenler bayılır. Konusu nasıl diyim yani tam çözemedim de hdjdjd çünkü hep bir soru işareti. Sanki paralel evren olayı gibi bir şey çıkacak gibi. Bir kasabada geceleri insan görünümlü canavarlar ortaya çıkıyor ve evden çıkmaman lazım aklını celmek için konuşuyorlar da. Ve smile filmi gibi gülerek yavaşça sana yaklaşıyorlar hep. Ve işin daha da garipliği orada yaşayan insanlar ülkenin farklı yerlerinden aniden kendini o kasabada bulan insanlar. Şuana kadar kasabanın yerlisi yok görünüyor. Ve ilk geldikleri gün istedikleri kadar kasabadan çıkmaya çalışsınlar çıkamıyorlar dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar. Güzel izlenir....
ben de ikinci sezondayım otobüsün geldiği sezon. izlettiriyordu bir şekilde ama bende bir süre sonra bıkkınlık gelmişti o dönem devam etmedim. bi ara bakarım en azından üçüncü sezonda belki netleşir...şu yorumun üzerine izleme listeme eklemiştim. 2.sezonun 5. bölümünü izledim, diziye ilk kez başlayanla aynı şeyleri biliyoruz. her bölüm aynı şey. karakter olarak, konu olarak hiç ilerlemiyor dizi. yalnız tek mekan ve lostvari gizem olduğundan saçma bir şekilde de izlettiriyor kendini.
Edgar Allan Poe eseri, Usher evinin çöküşü 1 sezonluk korku dizisi.
İzlerken kendimden geçtim. Yine eşcinsel karakterler vardı ancak göze batacak kadar değildi. Böyle güzel bir dizi 1 sezonda nasıl biter pes!