En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
yeni sezon yayınlanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:D

gerçekten mi, eh 18 aralık gibi hatırlamıştım, dur bakim. Kahvaltı ediyorum, bebem uyurken açayım… özkan bunu seyretmez nasıl olsa:d

Eh 18 aralıkmış emily yosito, perş günü. Heyecanlanmıştım :( @yoSun

Klausla aynı şeyi izlemişiz......
jasmine dizisinin ilk bölümünü izledim. Milletin saçma salak yakıştırmalarının dışında -sanki netflixte daha beterlerini izlemiyorlarmış gibi-güzel bir dizi,
Aman aman açık bir sahne yok zaten sosyal medya işi gücü abartmak olsun.
Kalp hastası bir genç kızın para için bedenini pazarlaması konusu genel olarak.
kızın oyunculuğu yer yer abartılı takılsa da genel olarak izlenir sarıyor bir şekilde.

KASABA diye bişi izledim Netflixte
Pargalı İbrahim oynuyo.
Simple Plan filmine benzettim.
Dizi olacak kadar bir senaryo yok.
Yoklukta izlenir

The Price of Confession ( 9/10 )

Sonunu tahmin edemedim. İzlerken çok emin oluyorsun hatta nedenlerini bile keşfetmeye çalışıyorsun ama yok sonunda olmuyor hiç biri. Zaten olması da çok zor. Farklı bir işleyiş olmuş.
Dept Q dan sonra bu tür yetti demiştim ama yetmemiş genel olarak baya başarılı bir iş.
Sonunu Barda filmine bağlamasalardı 9,5 olurdu.

Kim Go-Eun ayrı bir övgü hak ediyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Bunu da oynadı dedirtiyor her defasında.

MV5BN2E5YTBkODgtNmNkZC00YjY0LTg5MDgtOGI4NDhiNDNhZWI5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

The Price of Confession ( 9/10 )

Sonunu tahmin edemedim. İzlerken çok emin oluyorsun hatta nedenlerini bile keşfetmeye çalışıyorsun ama yok sonunda olmuyor hiç biri. Zaten olması da çok zor. Farklı bir işleyiş olmuş.
Dept Q dan sonra bu tür yetti demiştim ama yetmemiş genel olarak baya başarılı bir iş.
Sonunu Barda filmine bağlamasalardı 9,5 olurdu.

Kim Go-Eun ayrı bir övgü hak ediyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Bunu da oynadı dedirtiyor her defasında.

MV5BN2E5YTBkODgtNmNkZC00YjY0LTg5MDgtOGI4NDhiNDNhZWI5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
9/10 çok iyi puan.
kim go-eun da severiz; sıraya alalım hemen.

MV5BNzcxNjQxYWEtZTRlMy00ZDFmLTk1MGMtZGYwZjUxNjMzM2M2XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

zamanlamam mı yanlış yoksa ilk iki film daha hareketli olduğundan mı bilmiyorum filme fazla giremedim, yer yer sıkıldığım sahneler oldu.

581429586_18547393387042530_1052380947108280994_n.jpg

netflix'in yerli yapımlar arasında en iyi filmlerinden biri olmuş yorumlarını görünce dikkatimi çekti. okan yalabık olmasa şans vermezdim. bir oturuşta izletiyor kendini de öyle ekstra bir şey göremedim.

kıskanmak dizini islemiştim fekatttttt dizimin içinden geçtilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
melek kim ya ne gerek vardı savcıya
güclü bir kadın görecektim ben dimdik herkese meydan okuyan
özgümmm namalımmmmmmm
neyse bugün bir şans daha verecegimmmmmmmmm
inş bok etmezsiniz

wkmrR2.jpg

Weapons (IMDB 7.5)

Puanı yüksek diye beklentiyle izledim ama pek beğendiğim söylenemez. Senaryoyu pek beğenmedim aslında. Yönetmen ve diğer arkaplandaki çekim ekibi harika iş çıkarmış. Sahneler çok profesyonelce çekilmiş ve görüntü yönetmeni iyi iş çıkarmış diyebilirim. Oyunculuk çok çok iyi, özellikle Julia Garner adete rolü yaşamış be. Gizem öğelerine gelirsek çok basit geldi bana. Yani daha farklı, daha başka bir neden beklerdim filmdeki gizemli olayın açıklanışı hakkında. Sıradan geldi biraz. Benzer filmler çok izledim, hatta buna benzer hikayeler Türk yapımı korku filmlerinde bile tonla kullanıldı. Dediğim gibi oyunculuk ve sahnelerin çekimi, yönetmenin harika iş çıkarması yani sinematografi anlamında başarılı.

Puanım 10/6.5

wkmLB3.jpg

Jasmine (dizi)

Yayınlanan ilk bölümü izledim. Dizinin fragmanını seyrettiğimde bu sadece bir erotik dizi herhalde demiştim ama izleyince aslında çok derin bir dram içerdiğini farkettim. Ölümcül bir kalp hastalığı olan bir hayat kadının yaşamını izliyoruz. Çok aşırıya kaçılmış sansürsüz konuşmalar, sahnelerde var elbet ama bütün bunların nedeni bir drama bağlanmış. Hiç tasvip etmediğimiz ama malesef gerçek hayatta da olan çarpık uygunsuz ilişkiler, hayatlar, olaylar da işlenmiş dizide. Yani dışarıda malesef anlatılan çirkin olaylar yaşanılıyor, haberlerde falan görüyoruz yani. Asena'nın oyunculuğunu çok yapmacık buldum, iyi oynıcam diye çok kasmış gibi ama Tufan karakterini oynayan arkadaş çok iyi oynamış diyebilirim. Dediğim gibi aşırıya kaçılmış cinsel sahneler olsada ana tema bir dram.

Puanım 10/6

MV5BYmZmZDc1Y2EtMmU2MS00NmMzLTllZmYtNjlkODFkNjZlOGE0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

ergen sihirbazlarla z kuşağına oynamak istemişler sanırım. serinin en kötüsü olmuş. beğenmedim.

falloutamazon_4762643b.jpg

ikinci sezonu güzel başladı.

c436f10b-d019-11f0-bf58-12a0369c3b79.jpeg

bir günde iki sezonun tüm bölümlerini arka arkaya izledim........... kirli dilek, köpekçi, sarı bebeto, sarı tutku gibi konsomatrisleri yakından tanıyarak ankara pavyon kültürüne ilişkin çok değerli bilgiler edindim.............. 10/10..........

Geri