karamuratbenim
Üye
dizi tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizileri diye bir şey çarpmıştı gözüme geçenlerde.
ya dedim şimdi popüler bir şeyler bakmayayım, hele ki netfilikş hiç olmaz. çok iyi diye açarız şimdi karşımıza gaylı maylı, lezbiyenli kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir şey çıkar söverim kendime dedim. biraz eski olsun ki izlediğime değsin.......
listenin başında six feed under miydi neydi o çıktı. oo dedim çok eski dizi. şimdi bu liste başıysa ne de güzeldir deyip, izlemeye başladım.
allahtan gaylı netfilikş dizilerinden kaçtık **Spam/Adversiting** yaaaa......
ulan tamam homofobik değilim de kardeşim istemiyorum yaaa.....
abi 2 tane erkek şılaappp diye öpüşür mü yaaa. İĞRENÇ **Spam/Adversiting**.
abi benim için bir dizinin ya da filmin en yi olduğunun göstergesi, izlerken elime telefon almak zorunda kalmamaktır.
yani şu anda ite kaka S1E09'a kadar gelebildim.
ve neden bu kadar çok yere göğe sığdıralamamış, hala anlamış değilim.
herhalde yarıda bırakacağım bunu da.....
ya dedim şimdi popüler bir şeyler bakmayayım, hele ki netfilikş hiç olmaz. çok iyi diye açarız şimdi karşımıza gaylı maylı, lezbiyenli kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir şey çıkar söverim kendime dedim. biraz eski olsun ki izlediğime değsin.......
listenin başında six feed under miydi neydi o çıktı. oo dedim çok eski dizi. şimdi bu liste başıysa ne de güzeldir deyip, izlemeye başladım.
allahtan gaylı netfilikş dizilerinden kaçtık **Spam/Adversiting** yaaaa......
ulan tamam homofobik değilim de kardeşim istemiyorum yaaa.....
abi 2 tane erkek şılaappp diye öpüşür mü yaaa. İĞRENÇ **Spam/Adversiting**.
abi benim için bir dizinin ya da filmin en yi olduğunun göstergesi, izlerken elime telefon almak zorunda kalmamaktır.
yani şu anda ite kaka S1E09'a kadar gelebildim.
ve neden bu kadar çok yere göğe sığdıralamamış, hala anlamış değilim.
herhalde yarıda bırakacağım bunu da.....