En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
33333.PNG

güzel başlıyor merak uyandırıyor da sonlara doğru bir olmamışlık kendini gösteriyor. eh işte.

Sex Life dizisini bitirdim.

Nemfomanik- sex bagimlisi fakat son derece vicdanı değerleri olan bi kadının narsist ex sevgilisi ve bu girdaptan kurtulmak için evlendiği muhafazakar ve sexle arası limoni kocasinin hikayesini anlatıyor.
Akıcı, güzel.
Ahlak kavramının tanımlarını düşündürüyor. Zira ana kadina filmdeki diğer karakterler kadar gicik olmadim hic.
Neyse iyice spoilere kaymasin.

69446.jpg
Wicked Little Letters

Bol küfürlü, tatmin edici. Özellikle görsel olarak.

Kızıl gökler

Alman yapımı ve vampir filmi, vampirleri farklı bir açıdan ele almış.
Sevdim ben

1000042572.jpg

birkaç saçmalığı görmezden gelirsek izletiyor kendini.

kadın adama bu sefer oynamadım diyor
adam ama ben oynadım deyip kadını öldürüyor
kadın önce öldürememişti

Mini Kore dizileri çok sürükleyici. Tek sıkıntı reklamların sonunu beklemek

adamın hoşlatığı bi kız var
kız kayıp bazen baktığı yerlerde onu görüyor kız gülümsüyor falan
gülümseyen kızları seviyorum

korku-seans-4-son-ayin_1758745701.jpg

serinin finali daha iyi olabilirdi. ilk fimlerdeki korku/gerilim dozu yoktu.

GkFicvVWgAAaHc3.jpg

ilginç bir filmdi, izlettirdi kendini.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Dün aksam annemlerde iken, telefondan "king's slam" finale izledim...allah tan iki setti alcaraz ile skinner arasinda gecen mücadele yoksa telefondan izlemek iskence, bir yandan da yigenlerimle bogustum.gffbjk

Geçen gece uyku tutmayınca Babam (2017) filmini açtım.
Aslında daha önce izlemişim ama yine gözler doldu tabii.
Bazı filmler ikinci turda da insanı aynı yerden vuruyor.
İzlemeyenler için tavsiye ederim.

2013697-250570604.jpg

Dont Worry Darling

72938.jpg

Truman Show tarzında, aslında güzel konu, ama çok fazla "böyle olabilirdi" dedirtti.

jVD9Hb.jpg

Boş Adam (The Empty Man)

Gerilim, Gizem, Korku, Suç türünde bir film. Senaryosu iyidir falan dedik veeee yine baltayı taşa vurduk malesef. İlk defa bir senaristin ters köşe yapcam derken felaket çuvalladığı bir senaryo gördüm arkadaş. Hiç bi bok anlamadım filmden. Sadece aniden görünen silüetler ve yüksek basslı gerilim sesleriyle insanları korkutmaya çalışan bir film. Sonuda filmin gidişatını yakışır şekilde dahada bok gibiydi resmen. Yani film öyle bir gizem filmiydiki gizemli haliyle bitiverdi. Finalde bile doğru düzgün neyin ne olduğu anlatma gereği duymamışlar hıyarlar.

Puanım 10/3

F3tOG4bbAAAXVhi.jpeg

dört bölüm izlendi, meraklandırıyor. bakalım nasıl sonuçlanacak.

Canavar ed gein hikayesi
klasik seri katil belgeselleri gibi düşündüm ama biraz daha farklı işlenmiş. Zamanlar bazen degisiyor ed geinden sonra esinlenilen filmlerden bahsediliyor bazen ki sapik filmini de yıllar önce izlemiştim o seri katilden oluştuğunu bilmiyordum, hoş bu katili de tanımıyordum...O kadar korku filmi izlemis insanim ama teksas katliamini hic izlemedim o film de biraz oyle bu kişiden esinlenerek baslamis. Cogu yerde de ed geinin psikojik durumu ve yaptiklari... adamin olulere olan ilgisi... ikinci dunya savasindaki fotolarla baslayan onunu alamadigi durum. Adami biraz sempatik mi gostermeye calismislar anlamadim cocukken dislanmasi yok kizlarin bakmamasi yok anasinin cazgirligi... canavar canavardir... Daha bitmedi iki bölüm var.... ama güzel dizi midesi hassas olana pek tavsiye etmiyorum tskler.

Endeavour 3. sezon 2. bölümü yeni bitirdim.
Günümüz teknolojisinden çook uzak kanıt toplama şekilleri her seferinde hayrete düşürse de harika bir dizi.
Tüm kızlar zekasına hayran kaldığım Morse'un peşinde.: )) Roger Allam dışında İngiliz erkekleri hiç çekici gelmiyor.

DEHŞET BEY
benim arlanmaz utanmaz barış arduç sevdam yüzünden dün en yakın arkadaşıma dehşet bey'i izleyelim diye baskı yaptım
keşke yapmasaydım...
menteşciğimin romanlarında, çizgilerinde tercih ettiği dil belki yazıda sırıtmıyordu ama filmde o kadar sırıtmış ki izlediğim tüm akışı bozdu...
bilmiyorum tekniğine hakim olmadığım konulardan biridir ama biz beceremiyoruz bu tarz filmleri bence olmuyor, sırıtıyor seyir zevkinden çıkıyor iş

Geri