En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
alien son bölümü izledik güzel gidiyor xenomorphları daha iyi tanımamıza yardımcı oluyor.

senin içtenliğine samimiyetine kurban lan hala oğlu.. artık bundan sonra senle dışarıda takılınmaz ünlü olmaya başladın devamlı hayran kitlesi falan : ) böyle devam koçum Allahım o güzel gönlüne göre versin kem gözlerden uzak..

sebestiyan allah yardımcın olsun diyor
dayı 2yi izledim ya

1000038601.jpg

senaryo zayıf, bazı saçmalıklar vardı. beklentimi karşılamadı. yine de izletiyor kendini.

Demon Slayer : Infinity Castle ( 8,5/10 )

Japonyada 2 ay önce gösterime girdi bize daha yeni geliyor.
Ama olsun beklediğimize değdi. Seriyi izlemeyenleri düşünerek koydukları flashbackler o kadar da rahatsız etmedi. Belki de seriyi izleyeli uzun zaman oldu hatırlamak iyi geldi ondandır. Rahatsız olanlar olmuş.
Bunların dışında görsel bir şölen. Bu serinin renkleri çok canlı ve heyecanlı. Bu kadar canlı renklere rağmen aksiyon sahnelerinde hic yormaması ve akıcılık çok iyi.
Yani hikaye olarak olağanüstü bir seri değildi zaten ama görsel olarak başka bir seviye.

2. yarının başında en güzel sahnede önümden mısırla geçen ergene sevgilerle.

MV5BOGQ3YWUzYjEtMTJiYy00ZjQ0LWI0YjktYjhiNGVhNGExYTM3XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Eflatun izledik. Neden kıyıda köşede kalmış bu film? Belki de ben duymadım. İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin başrollerde. Saat tamircisi kör bir kızla bir holding patronunun arkadaşlıktan aşka hikayesi. Çok zarif bir hikaye. Ben böyle durağan, sakin ve yavaş akan filmleri seviyorum. Sadece adamın annesinin saçma sapan dahil olmasını sevmedim, tam bir yeşilçam klişesi. Onun dışında ben gayet beğendim ama herkes sevmez. Eflatun ve Oflaz’ın hikayesi bence çok sade ve narindi. Ruhuma iyi geldi bu dinginlik. Afişi de bırakayım.

IMG_3496.jpeg

Eflatun izledik. Neden kıyıda köşede kalmış bu film? Belki de ben duymadım. İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin başrollerde. Saat tamircisi kör bir kızla bir holding patronunun arkadaşlıktan aşka hikayesi. Çok zarif bir hikaye. Ben böyle durağan, sakin ve yavaş akan filmleri seviyorum. Sadece adamın annesinin saçma sapan dahil olmasını sevmedim, tam bir yeşilçam klişesi. Onun dışında ben gayet beğendim ama herkes sevmez. Eflatun ve Oflaz’ın hikayesi bence çok sade ve narindi. Ruhuma iyi geldi bu dinginlik. Afişi de bırakayım.

Ekli dosyayı görüntüle 117481

izlesem mi izlemesem mi diye ikilemde kalmistim zeynepcim
izleyeyim ben de, iyi oldu gördüğüm

jHALzI.png

Görevimiz Tehlike : Son Hesaplaşma

Çok çok güzel. Keyifle izledim. Senaryo kaliteli. Serinin final filmi demişler ama bence Tom Cruise kendini tutamaz bir film daha çeker bence :D

Puanım 10/8

Dept Q ( 8/10 )

Çok tavsiye almıştım ama bu türe olan önyargımdan dolayı izlememiştim ama aktı gitti izletti kendini. Beğendim güzeldi.

MV5BNWQ3MDQ2MGQtOGM0MC00MzlkLWE0ODQtYzE4Zjc3Mjc1ZWI5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

• Beğen
Tepkiler: glu
How to sell drugs online

Yalın ve anlaşılır Almanca diye başladım. Ergenlerden oluşan bir dizi ama çok beğendim.
Sonu hüzünlü bitti.
Almanya gençlik sosyolojisini anlamak için de ideal boş zamanlarda çerezlik
Dil katkısı ile beraber 10 üzerinden 9

Simdi Maria Stuart i actim Netflix de.
Heycanliyim...onu izlijim.

MV5BYTIzYTRiOTItZDI4Mi00MWE3LWI1NmMtN2Y2NmU3YTcxZjg3XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

güzel dizi, öneririm. izleyeceklere uyarımı geçeyim, bol bol jason momoa'nın poposuyla yüz yüze geliyorsunuz.

TRT’nin nostaljik dizisi Acımak’a başladım. Kitabını okumuştum zaten.

Geri