En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
1000036007.jpg

tv'de denk gelince izledim. daha önceden izlemiştim bu filmi ama hiç hatırlamıyorum, unutmuşum. tekrardan güzel oldu.

1000036008.jpg

seriyi baştan sona tekrar izlemeye karar vermiştim. aylardır bir, iki film derken serinin son filmleri kaldı. araya bunu sıkıştırdım. bir, iki saçmalık vardı, dizi zaten olur diyoruz. beğendim.

@Plesk o filmde judie foster’ın çocuğunu kaçırmakla suçladığı müslüman yolcudan özür dilememesine çok üzülmüştüm, filmin sonunda adam bir de eşya yerleştirmesine yardım etmişti galiba, bari insan orada telafi eder jfjd
Bu arada bu kadının panic room filmini de severim ben, her nedense de iki filmi birbirine yakın buluyorum, belki yine anne-kız mücadelesi olduğu için. İzlemediysen onu da değerlendirebilirsin.

@Plesk o filmde judie foster’ın çocuğunu kaçırmakla suçladığı müslüman yolcudan özür dilememesine çok üzülmüştüm, filmin sonunda adam bir de eşya yerleştirmesine yardım etmişti galiba, bari insan orada telafi eder jfjd
Bu arada bu kadının panic room filmini de severim ben, her nedense de iki filmi birbirine yakın buluyorum, belki yine anne-kız mücadelesi olduğu için. İzlemediysen onu da değerlendirebilirsin.
o sahne benim de dikkatimi çekti. adam çantayı uzatarak özür için yanaştı yalandan yere demiştim. pilot özür diliyor senden de sen niye suçladığın adamdan özür dilemiyorsun, sen kimsin kim. panic room tek mekan favori filmlerimden.

Aki Kaurismaki'den Kuolleet lehdet'i izledik. 9/10

Kaurismaki evrenine, o evrendeki tanıdık yüzlere ve o sıradan insanların hikayesine bayılıyorum. Benim için Wong Kar Wai birlikte en ideal sinema evreni Kaurismaki'ninki.

MV5BOTViZDg5MTQtNzA3MC00OTlkLWEwYzAtODY2MWVlY2Y4NGY3XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

biraz zayıf yönleri var ama genel olarak keyif alınarak izlenecek bir film olmuş, sevdim.

X9NFAo.jpg

Son Durak : Kan Bağı

Serinin altıncı filmi. Sadece diğer filmleri izleyen ve beğenen izleyicilerin hoşuna gideceği bir film olmuş bence. Senaryosu ahım şahım bir şey değil. Klasik aynı tür vakalar olaylar. Diğer beş filmdekinden daha öne çıkabilecek sahneler yok. Kesinlikle yetişkinler izlemeli ve 18 yaş altından uzak tutulmalı çünkü çok aşırıya kaçmış kanlı ve sansürsüz sahneler var filmde. Korku sinemasını seven sağlam psikolojiye sahip kimseler izlesin derim.

Puanım 10/6

MV5BNGVlNmU2YmItOTE1Mi00NjhlLWE0ODMtNDVjMjY0OTUyOWY2XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

the terminal list'in öncesini anlatıyor.
ilk bölümü izledim, harika başlangıç, harika bir bölüm.

Screenshot_20250903_060600_Chrome.jpg
Gerilim ..
Black, 2005 Hint yapımı filmdir. Hindistan Uluslararası Film Festivali'nde gösterilmiştir. Film, Helen Keller'in yaşamı ve mücadelesinden esinlenerek yapılmış bir uyarlamadır.

çocuklar izlememiş etkisinde kaldığım film önerisinde bulunmamı istediler aklıma ilk nedense bu geldi onlarla beraber dördüncü kez tekrar izledim ..

1757153506324.png

Bitsin de Dexter Resurrection'a başlayayayım artık.

Screenshot_20250906_204120_Chrome.jpg
yarın pazar tatlini de kaptık..
uzun zaman oldu , benim ikinci izleyeşim olacak çocuklar izlememiş mısır patlatıyorlar başlayacağız ..

Dilberin 8 günü.....
Güzel filmdi lakin sonu tatmin etmedi daha iyi olabilirdi .

Geri