En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
MV5BNTdhZGZiZmUtYjZhYi00NWJmLTgzNmItMzQ4MmI5MzNiMTM0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

2008 yapımı bu mini diziyi gözden kaçırmışım. iki bölüm izledim, biraz hızlı ilerliyor, oldu bitti oluyor ama güzel. gece gece güzel gitti.

Takopi's Original Sin 9,8/10

Henüz 3 bölüm yayınlandı. Not edelim ödül alır bu yapım.
Tabi ben dayanamadım mangasını okudum ama okumayın bence. Bunun tadını animesinden almak çok başka olacak.
HxH'ın sonunda hissettiğim karanlığı bu en baştan direk verdi.
NOT: Eğer ruh sağlığınız iyi değilse şimdilik izlemeyin.

takopiis-original-sin.jpg

çığlık 6...-6 mıydı 7 miydi son filmi işte-
üf tamamen saçma sapan olmuş hiç beğenmedim ama izletiyor mantık hataları gırla eğlencesine izlenir.

The Hunger Games film serisini baştan sona izledik. Tekrar. Kitaplarını da okuyan birisi olarak ben bu film serisini çok başarılı buluyorum. Yıllar önce peeta castını beğenmemiştim ama şimdiki gözümle tam da böyle olması kanaatindeyim. Nostalji fırtınası için tekrar aynı heyecanla izlenir.

Kya’nın Şarkı Söylediği Yer. Ya izlenir izlenmesine, izleyince pişman olmazsınız ama çok da gerekli değil. Bir de sonuna güya bir twist eklemişler, yer mi anadolu sinefili, baştan biliyordum zaten.

The Hunger Games film serisini baştan sona izledik. Tekrar. Kitaplarını da okuyan birisi olarak ben bu film serisini çok başarılı buluyorum. Yıllar önce peeta castını beğenmemiştim ama şimdiki gözümle tam da böyle olması kanaatindeyim. Nostalji fırtınası için tekrar aynı heyecanla izlenir.

Kya’nın Şarkı Söylediği Yer. Ya izlenir izlenmesine, izleyince pişman olmazsınız ama çok da gerekli değil. Bir de sonuna güya bir twist eklemişler, yer mi anadolu sinefili, baştan biliyordum zaten.
O Sırada yosi aşkı hatırla izler:D (neyse bitirdim çıkan bölümleri)

Geri