En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
1741371222595.jpeg

polis olmak isteyen manoj’un zorlu sınav ve mülakat başarısını anlatıyor. Tatlı bir filmi. Sonu ağlattı. Mesajlar barındıran filmdi.

Güzel bir savaş filmi.
1. Dünya savaşından bir kesit alınmış.
Güzel sahneler var.
Filmin ortasına geldiğimde de daha önceden izlediğimi hatırladım.

1000013993.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aze
Severance

İlk sezonu bu ay bitmeden bitirmem lazım (9 bolumcuk).
İkinci sezonu abimle beraber izleyeceğiz.

Kefernahum izledim tekrar.

Bu filmde içime oturan çok şey var. Vicdan muhasebesi yapmak için çok iyi film.

thumb-1920-1015916.jpg

dikkatimi çekti bir bakayım demiştim. film kıtlığı olan şu dönemde gayet sürükleyici güzel bir film.

IMG_4861.jpeg

biraz önce son bölümünü bitirdim. spor-komedi dizisi diye geçiyor, ben bayağı eğlendim. karakterler cuk diye oturmuş, hepsi aşırı havalı ve komik. madem kadınlar günü, güçlü kadın içeriğine hem güçlü hem komik hem seksi olmasını da ekleyelim ve izleyelim.jjsjsaj son birkaç bölümde basketbol maçlarına da yer verilmiş, muhteşem kesitler var.

friendly-rivalry.jpg

Adolescence isminde mini bir netflix dizisine başladım. Baya güzele benziyor. 4 bölüm.

En son Mezarlık dizisini izledim.
İlk sezonunda yaşanmış kadın cinayetlerinden enstantaneler var.
İkinci sezon Amerikan seri katilleri izlenimi veriyor.

Konuya ilginiz varsa akar gider. İlginiz yoksa yeltenmeyin.

Şimdi Berlin Kaplanı'nı yeniden izledim. Ata Demirer'in filmlerindeki sıcaklığı, samimiyeti, küfürsüz doğal komediyi çok seviyorum. Çok hoştu.

Birçok şey izledim ama bugün “My Mister”dan bahsedeceğim. 16 bölümlük bir dizi. Çok severek izledim, yavaş ilerleyen, sakin, atmosfer ve konu itibariyle biraz karanlık bir dizi. Bitirdikten sonra huzur doldum, aslında mutlu bir dizi değil ama çok hayatın içinden bir yapım. Böyle yapımların hissi bana çok geçiyor. Konusuna gelecek olursak, temelde iki ana karakter etrafında dönüyor: İnsanlara güvenmeyen, sadece hayatta kalma içgüdüsüyle hareket eden, iyilikten umudunu kesmiş, kendisinin de iyi biri olduğunu düşünmeyen gencecik bir kız ile işinde ve evinde mutsuz, umutsuz, çalışkan, ailesinin maddi yükünü sırtlanmış orta yaşlı bir adamın bir şekilde yollarının kesişmesine dayanıyor hikayemiz ama arka planda mahalle sakinlerinin de hikayeleri anlatılıyor. Ji an çok sevilesi, sarılası ve üstüne titrenilesi bir karakter. Bence bar sahibi kadının da ji an'a hep sarılası vardı, öyle sevdi onu. İzlerken hep kızın çaresizliğini, içinde bulunduğu durumu düşündüm, bu kızı yeniden büyütesim geldi. Herkes için mutlu bir son olmadı ama Ji an’ın mutlu ve huzurlu olduğunu görmek iyi geldi finalde. Diziyle ilgili biraz araştırma yaparken şuna rastladım:

my mister.jpg

Geri