En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Ekli dosyayı görüntüle 106557

gabby petito cinayeti: gerçek suç dizisi diye geçiyor. 2021 yılında nişanlısı brian tarafından katledilen güzel gabby’nin ölüme gidişi, öncesi ve sonrası… kendi çektiği videoların bulunduğu, görevlilerin ihmalleri ve brian’ın ailesinin korkunçluğunun anlatıldığı bir belgesel.
Stockum yazınca aklıma girdi bu belgesel. Sabah başladım ara ara izledim yeni bitti.
Gözlerim doldu son bölümde ve Narin geldi aklıma ormanlık alanlar görünce.
Kurtulabilirdi Gabby.
Çok anlamlı bir belgeseldi izleme şansı olanlar bakabilir.

Adam sandler bu sefer sci-fi drama filminde oynamis.
Guzel gozukuyor. Bu aksam izlerim sanirim
AAAAQSwXAgiDLYrqflrvPCQezMOtuQe_uR-h3L4KUPcIVp9Vhnac3F7WCOwEGwUDMU7NVlpZKGTfssbBBgkryl3sjqHS5c...jpg

bugün biraz kısır geçti.

önce deha- gifted bunu izledim.
yani bu tarz filmler çerezlik, kara yormadan izlenebilecek filmler.
güzeldi.

front of the class - bunu baya sevdim en azından yapım yılını göz önünde bulundurursak.
tourette sendromu üzerinden ilerlleyen ve bir çocuğun hayatını nasıl etkilediğini anlatan güzel bir filmdi.

bir kaç bölüm de young sheldon izledim.
kafa dağıtma dizim.

1740399002510.png

harika mı harika bir anime daha! biliyorsunuz ki anime izlemeye ve sevmeye miyazaki beyefendi ile başlamıştım. dün hafta sonumu, yeni tanıştığım bir yönetmenle tamamladım. makoto shinkai<3 çizgileri ve işlediği konular farklı olsa da miyazaki’nin veliahtı olarak anılan, hayal gücü tavan bir sanatçı olduğu yönünde yorumlar alıyor. ilk animesini bayağı sevdim. spoiler vermemek adına, sadece iki gencin rüyalarında birbirlerinin yerine geçmesini anlatan sımsıcak bir hikaye olduğunu söyleyip öneri olarak bırakıyorum.

Az evvel Prison Break'in 1. sezon 18. bölümünü bitirdim.

Ulan ne güzel diziler yapmışlar zamanında. İzledikçe izleyesi geliyor insanın. Gereksiz sündürmeler yok, saçmalıklar yok, bağlamından kopma yok. İnanılmaz güzel.

Az evvel Prison Break'in 1. sezon 18. bölümünü bitirdim.

Ulan ne güzel diziler yapmışlar zamanında. İzledikçe izleyesi geliyor insanın. Gereksiz sündürmeler yok, saçmalıklar yok, bağlamından kopma yok. İnanılmaz güzel.
başrol gerçekte gay

MV5BYjkyZTA5NzAtYWU3Zi00MWM4LTgxNzAtNDQxY2JmNjMwYjk4XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

2025 bilim kurgu filmlerine bakarken övüldüğünü görünce listeme almıştım, izleyecek bir şey bulamazsanız izleyebilirsiniz. eh işte, çerezlik.

3333.PNG

2021 yapımı, ne zamandır izlenmeyi bekliyordu. film bulamayınca bir şans verdim. kötü değil, izlettiriyor kendini ama havada kalan çok yer var.

Bir filmde Tom Hanks varsa tereddüt etmeden açıp izlerim. Road to perdition dışında da izlemediğim de yoktur galiba, bunu atlamışım:d Tatlı bir film, tam olarak Tom Hanks filmi.
Bu arada Tom Hanks deyince aklıma hep şu enstantane geliyor; İzleyicilerinden biri nerede rastgeldiyse Tom’a, o dönem vizyona giren filmini beğenmediğini, zamanının boşa gittiğini vs söylemiş. Tom Hanks de adama biletinin parasını iade etmiş kfjfj Acaba hangi filmiydi, unuttum gitti. Neyse:d
Filme gelecek olursak Larry, üniversite eğitimi almadığı için yıllardır terfi alamamış, son raddede ise şirket politikası gereği işten çıkarılmıştır. Bunun üzerine üniversiteye başlayan Larry’nin çıtır çerez tatlı hikayesi başlar. Sevdim.

IMG_0207.jpeg

Bu hatuna garip bir ilgi besliyorum. Çekiciliği beni kanalına çekiyor. San andereas da oynamış iki gözümün çiçeği. Bunu izleyeceğim.

bu sıralar o kadar çok şey izliyorum ki , humm dun akşam kelebeğin rüyasını izledim 87636. kez

Screenshot_20250301_104631_Chrome.jpg

birceciğimin dizisini izleyeyim dedim
oyunculuk çok kötü ya

Nowhere
Bence harika filmdi. Ülkesindeki baskıcı rejimden kaçmaya çalışırken denizin ortasında konteynerde hayatta kalmaya çalışan hamile bir kadının yaşadıklarını anlatıyor.

zez6tqld57de1.png

ilk bölümü biraz önce izledim. 7 yıl sonra aynı şekilde devam ediyor, harika.

Geri