En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
1740059250891.jpeg

Barış arduç ve geniş omuzları var diye izledim hande çok düz bir kadin neredeyse hiç etki etmedi hikaye de klâsik farklı adam ve onu kesfeden kadın vs çok beğendim diyemem ama Barışin olduğu filmlerden sıkılmam )

bildschirmfoto2025-01-03um14-35-48-jpg.106201

hepiniz izleyince ben de sabredip izledim kasandrayı.......... allahtan kasandranın ailesi almana benziyormuş, onlar da zenci olsaydı çıldıracaktım........ evde tamburu bozulmuş çamaşır makinesi gibi gezen robotu alt edememeleri çok komikti......... bi de zenci ailesinin kocasının sondaki motivasyonu gereksizdi......... 5.5/10

Tüm forum izledi Cassandra'yı. Saçma bir inat yapıp izlememe kararı aldım. Aynı kararı Gassal için de almıştım.
Teşekkürler.

1740117100403.jpeg

Mıy mıy mıy tutku yok doğru düzgün drama bile yok boşuna izledim

zero day.
mini dizi. klasik abd övücüsü.
sürükleyici miydi? evet. izlenir mi evet.

IMG_4676.jpeg

gabby petito cinayeti: gerçek suç dizisi diye geçiyor. 2021 yılında nişanlısı brian tarafından katledilen güzel gabby’nin ölüme gidişi, öncesi ve sonrası… kendi çektiği videoların bulunduğu, görevlilerin ihmalleri ve brian’ın ailesinin korkunçluğunun anlatıldığı bir belgesel.

Ekli dosyayı görüntüle IMG_6785.webp
Bir grup uçak yolcusu yol sırasında uçağın türbülansa girmesiyle 5 yıl ileri gidiyor uçaktan indikten sonra yakınları 5 yıl haber alamamış herkes yakınını ölmüş sayıyor
Neyse bu uçaktakilerin hayatları eskisi gibi olmuyor artık
Çağrı diye nitelendirdikleri bir özellik ekleniyor
yakın zamanda olacak kötü olayları ses veya görüntüyle haberdar oluyorlar falan
Çok tuhaf bir dizi izleyin izlettirin

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ekli dosyayı görüntüle 106559
Bir grup uçak yolcusu yol sırasında uçağın türbülansa girmesiyle 5 yıl ileri gidiyor uçaktan indikten sonra yakınları 5 yıl haber alamamış herkes yakınını ölmüş sayıyor
Neyse bu uçaktakilerin hayatları eskisi gibi olmuyor artık
Çağrı diye nitelendirdikleri bir özellik ekleniyor
yakın zamanda olacak kötü olayları ses veya görüntüyle haberdar oluyorlar falan
Çok tuhaf bir dizi izleyin izlettirin
zamanında konusu ilgi çekici diye başlamıştım, ilerlemedi bir türlü. yarım bıraktığım ilk ve nadir dizilerden biri.
izleyin, izlettirin diyorsun sorumluluk alıyorsun, yapma. hoş karşılamazlar.

Geri