Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bazı sahneleri komik geldi xd çocuk robota baya anne dedisjsjk güldümBir cassandra izleyici olarak da ben.....
Tam istediğim gerilim dizisi. Dün başlamıştım bugün bitti. Bir robota bu kadar içten üzüleceğim aklıma gelmezdi....
Spoiler sayılmaz bu zaten bence... İnsan bir an kendini yerine koyuyor istemsiz. Ne yapardım diye... Çok açık açık da yazamıyorum of herkes izlese de açık açık yazsak......
Güzel izleyin tşkler.
Mini dizi de olsa ortalama 45 dakikadan 270 dakika yapıyor ve başlanıldığı gibi bitirildiği düşünülecek olursa dizi olmaktan çıkmış olmuyor mu ? Günde en fazla 2 bölüm izleyebiliyorum o da gerçekten yayılacak kadar zaman ayırabiliyor isem kendime. Ha böyle bir durumda bile dizi dediğimiz bölüm bölüm günlere yayarak birer birer izlenildiği zaman dizi oluyor diye düşünüyorum. Anneannem söylerdi dizi furyası patlamadan yıllar önce radyolarda anlatılırmış diziler ve arkası yarın denilirmiş. Çok flu ama hatırlar gibiyim. Ne bileyim işte dizi kısa da olsa gün gün izlemek daha keyifli geliyor bana. Sürükleyici ise merakımda artıyor böylelikle.bazı sahneleri komik geldi xd çocuk robota baya anne dedisjsjk güldüm
Güzeldi
Geçen gün bi günde bitirdim![]()
Valla keyif aldığım için seri bi şekilde izledim snsnxdj bekleyemem haftalık dizi gibiMini dizi de olsa ortalama 45 dakikadan 270 dakika yapıyor ve başlanıldığı gibi bitirildiği düşünülecek olursa dizi olmaktan çıkmış olmuyor mu ? Günde en fazla 2 bölüm izleyebiliyorum o da gerçekten yayılacak kadar zaman ayırabiliyor isem kendime. Ha böyle bir durumda bile dizi dediğimiz bölüm bölüm günlere yayarak birer birer izlenildiği zaman dizi oluyor diye düşünüyorum. Anneannem söylerdi dizi furyası patlamadan yıllar önce radyolarda anlatılırmış diziler ve arkası yarın denilirmiş. Çok flu ama hatırlar gibiyim. Ne bileyim işte dizi kısa da olsa gün gün izlemek daha keyifli geliyor bana. Sürükleyici ise merakımda artıyor böylelikle.
Binottabi: O değil de neden bu kadar uzun anlattım. Sondan 2. cümlemde anlatıyormuş ne demek istediğimi kljklhlkjk