En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü

Şu zavallı ahir ömrümde Flow gibi bir yapıtı da izledim ya...

Avrupa sinemasına bayılıyordum. Artık tapıyorum.

Cassandra her yerde konuşuluyordu. Bir bakayım dedim, sararsa izlerim demiştim. Baya hoşuma gitti. Fare sahnesi içimi bir hoş etti ya. Hiç sevmem fare. Görseli bile yetiyor. İzlenir bence dizi.

• Öpücük
Tepkiler: Aze
19861679.jpg

Güzel film izlenir.

Bu filmi en son çocukken izlemiştim TVde, şimdi tekrar izledim gerçekten sağlam filmmiş dönemine göre.
Kurgu, oyunculuk çok iyi.
Özel efektlerde o yıllar için çok çok iyi.
Mila hanım kızımız rolün hakkını fazlasıyla vermiş, başroldeki abi zaten herkesin bildiği üstad Bruce Willis reyiz.
Benim gibi veled olduğu zamanlarda izleyenlere tavsiyem mutlaka yeniden izleyin.
İzlediğiniz vakte değer yani.

NZnaxk.jpg

Bir cassandra izleyici olarak da ben.....
Tam istediğim gerilim dizisi. Dün başlamıştım bugün bitti. Bir robota bu kadar içten üzüleceğim aklıma gelmezdi....
Spoiler sayılmaz bu zaten bence... İnsan bir an kendini yerine koyuyor istemsiz. Ne yapardım diye... Çok açık açık da yazamıyorum of herkes izlese de açık açık yazsak......
Güzel izleyin tşkler.

Bir cassandra izleyici olarak da ben.....
Tam istediğim gerilim dizisi. Dün başlamıştım bugün bitti. Bir robota bu kadar içten üzüleceğim aklıma gelmezdi....
Spoiler sayılmaz bu zaten bence... İnsan bir an kendini yerine koyuyor istemsiz. Ne yapardım diye... Çok açık açık da yazamıyorum of herkes izlese de açık açık yazsak......
Güzel izleyin tşkler.
bazı sahneleri komik geldi xd çocuk robota baya anne dedisjsjk güldüm
Güzeldi
Geçen gün bi günde bitirdim :D

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
bazı sahneleri komik geldi xd çocuk robota baya anne dedisjsjk güldüm
Güzeldi
Geçen gün bi günde bitirdim :D
Mini dizi de olsa ortalama 45 dakikadan 270 dakika yapıyor ve başlanıldığı gibi bitirildiği düşünülecek olursa dizi olmaktan çıkmış olmuyor mu ? Günde en fazla 2 bölüm izleyebiliyorum o da gerçekten yayılacak kadar zaman ayırabiliyor isem kendime. Ha böyle bir durumda bile dizi dediğimiz bölüm bölüm günlere yayarak birer birer izlenildiği zaman dizi oluyor diye düşünüyorum. Anneannem söylerdi dizi furyası patlamadan yıllar önce radyolarda anlatılırmış diziler ve arkası yarın denilirmiş. Çok flu ama hatırlar gibiyim. Ne bileyim işte dizi kısa da olsa gün gün izlemek daha keyifli geliyor bana. Sürükleyici ise merakımda artıyor böylelikle.

Binottabi: O değil de neden bu kadar uzun anlattım. Sondan 2. cümlemde anlatıyormuş ne demek istediğimi kljklhlkjk

Ya ben çok popcorn bir film izledim kfjf Rüzgara Bırak:d Özkan en son ben Dexter izlemeye içeri gidiyorum dedi kfjf Çekildiği yerleri çoook iyi bildiğim ve özlediğim için filmin mekan kısmı beni mest etti:d Onun dışında bildiğimiz bir senaryo, bildiğimiz gidişat, her şey ortalama. Oyunculuklar dahil. Öyle uyumadan önce izledim, dümdüz:d Müzikler çok güzeldi. Fikret Kızılok çok severim ama bu parçasını kaçırmışım mesela. Filmde Fikret Kızılok yorumuyla var olmadı şarkı ama olsun Ari Barokas da güzel yorumlamış zaten. Aman izleyin diyemem ama şarkıyı dinleyin derim:d

Cassandra
İzledim sardı gibi kadının robot olmadan önceki hali çok güzelmiş ama ne kadar basite indirdiler kadının beynini robota aktarırken
Bide mesela kızı falan çok katkısı olmadı diziye
ama yinede sevdiğim yerler olduuuu

10/6

Mini dizi de olsa ortalama 45 dakikadan 270 dakika yapıyor ve başlanıldığı gibi bitirildiği düşünülecek olursa dizi olmaktan çıkmış olmuyor mu ? Günde en fazla 2 bölüm izleyebiliyorum o da gerçekten yayılacak kadar zaman ayırabiliyor isem kendime. Ha böyle bir durumda bile dizi dediğimiz bölüm bölüm günlere yayarak birer birer izlenildiği zaman dizi oluyor diye düşünüyorum. Anneannem söylerdi dizi furyası patlamadan yıllar önce radyolarda anlatılırmış diziler ve arkası yarın denilirmiş. Çok flu ama hatırlar gibiyim. Ne bileyim işte dizi kısa da olsa gün gün izlemek daha keyifli geliyor bana. Sürükleyici ise merakımda artıyor böylelikle.

Binottabi: O değil de neden bu kadar uzun anlattım. Sondan 2. cümlemde anlatıyormuş ne demek istediğimi kljklhlkjk
Valla keyif aldığım için seri bi şekilde izledim snsnxdj bekleyemem haftalık dizi gibi
Bütün günümü aldı evet ama olsun xd
Anneanneye selam xd

Bildschirmfoto2025-01-03um14.35.48.jpg

alman dizisiymiş, benden her türlü +1 alıyor zaten. yalnız bir elektrikli süpürgeye terminatör rolü yüklemeleri biraz saçma olmuş. aileden daha iyi bir mücadele beklerdim.

MV5BMWI2OWFjNjgtOTQ2Zi00MjlmLTg2MGYtNmE4MjMyZjIzMDA0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

güzeldi. böyle hafif geren rahatsız eden film/dizileri seviyorum.

1739797542345.png

yine ödüllü bir hayao miyazaki animesi. bununla birlikte 4. olacak. inanılmaz bir hayal gücü! hepsine ayrı ayrı bayıldım; prenses mononoke'ye de bayıldım. hala keşfetmemiş olanlar çok şey kaçırıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
a-quiet-place-day-one.jpg

dünyanın kaderinin değiştiği bir istilada zenci vs. beyaz iş birliği, üstelik kadın ve erkek iş birliği........ sjw tayfa kesin bayılmıştır ama benim ırkçılığımı ve cinsiyetçiliğimi tetikledi........ gerilim idare eder, senaryo tahmin edilebilir.......... 5,5/10...........

Black mirror son sezondayım her bölümü ayrı sarıyor

Geri