En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü
Herkes o kadar övdü ki gassal dizisini izledim. Hayatın gerçeklerini ironi yaparak anlatmışlar. Ölüm karşında ne kadar aciz olduğumu bir şeyden anlamadığımızı açık açık anlatmışlar. Sade ve düz bir dizi gayet gerçekleri güzel anlatan bir dizi :)

Cerezlik dizim young sheldon bitti... Son iki bölüm üzdü... yemek yerken izlenir tsk

bu aralar netflixte american primeval övülüyor.
izleyen var mı, izlenilir gibi.

western dünyasını seven biri olarak çok farklı heyecanlara sürüklemedi beni, klasik western yani, batı cephesinde yeni bir şey yok. çerezlik izlenilir ama ayıla bayıla övülecek bir dizi değil. aksiyon neredeyse her bölümde var, yol hikayesi.

Bildschirmfoto_2024-10-10_um_09.41.43.png

son iki bölümü kaldı.
aşırı keyifli bir mini dizi yapmışlar. sürükleyip gidiyor. izleyin, izlettirin.

dna dedektifi-netflix

İsveç yapımı 4-5 bölümlük mini dizi. Dedektiflik tarzı dizi film aşırı sevdiğimden bi bakayım dedim iyi ki izlemişim.
Biraz yavaş ilerliyor ama benim için gayet idealdi.
Katilin bulunması yıllarca süren iki cinayetin dna soyağacı tarzında yapılan bir araştırmayla bulunmaya çalışılması konusu kısaca.
Mini bir dizi olmasına rağmen kısa sürede diziyi içselleştiriyorsun, yakınlarını kaybedenlerle aynı şekilde acaba adalet yerini bulacak mı telaşına giriyorsun.
Çok beğendim.
Tavsiye ederim.

4444.PNG

şu sıralar tekrardan mini dizilere yöneldim. mubi filmleri tarzı bir yapım. benim tarzım değil ama çok övülünce bir bakayım dedim, dört bölüm izledim. sürükleyici, izletti kendini. biraz erotizm, biraz kahpelik var, sonu ters köşe sanırım. bakacağız.

“Adsız Aşıklar”a başlamıştım ama beni hiç sarmadı, 3. Bölüme geçmedim.
Zeki Demirkubuz’dan izlemeyi hep ertelediğim “Kıskanmak” filmini izledim, eh. Yine de izletiyor kendini ama daha iyi Zeki Demirkubuz filmleri izledik. Nergis Öztürk oyunculuğu çok iyi, Berrak Tüzünataç filmin çekildiği döneme göre çok yol almış:d Aman ne bileyim, “x yönetmenin bütün filmlerini izlemeliyim” diyen sinefillerdenseniz izlenebilir ki öyle bir sinefilseniz kronolojiye göre izlemişsinizdir. İzledik bitti.

Madem tabii’ye üye olduk, neden etinden sütünden yararlanmayalım diyerek “İşe Yarar Bir Şey” izledim. Bu film bana çok iyi geldi. Çok aydınlık, iç açan bir film olduğu için de değil. Edebiyat ve şiirle iç içe olduğu için. Barış Bıçakçı filmleri biraz böyledir. Su gibi bir film, bu film ancak böyle tarif edilir. Canan ve Leyla’nın yolları bir tren yolculuğunda kesişir. Hemşire Canan, Avukat/Şair Leyla’nın ilgisini çeker ve Leyla, Canan’ın hikayesini öğrenir, onun hikayesine bir şekilde dahil olmak ister ve bu merak ya da istek, Canan ile birlikte onu Yavuz’a götürür.
Biraz hüzün de içeren bir film ve çok güzel bir şiir bıraktı ardında: “Bir kitabın sayfaları”
Ve çok güzel bir kitaba atıf yaptı “Bir Sarı Çiçek”
Çok şiirsel bir film, tam bir yolculuk filmi. Çok beğendim, hissi de bana çok geçti. Sanat böyle bir şey işte.

Dean’le Sam’i izliyorum. 10 senelik dizi olduğu için ve bitmeyeceği için bazı günlere 11.22.63 sıkıştırıyorum ama sevmedim sanki. Her dizinin ilk bölümlerinde böyle diyorum gerçi.

Film de dün uyuyakalırken Amadeus’u izliyordum ki bu 4. İzleyişim olacaktı sanırım.
İzleyebildiğim ilk ve son dram, üstüne üstelik müzikal tek film.

Back in Action. Çok eğlenceli bir film. Yine de Cameron Diaz ve ajan filmi denince Knight and Day tercih ederim, o ne tatlı filmdir kfjf
Back in Action tam bir cuma akşamı filmi, battaniyeyi örtmelik, sevdicekle sarılmalık, gülmelik, eğlenmelik, kafayı yormadan seyirlik tam bir netflix filmi.

1738405272828.jpeg

Bu kiz tam bir aptal sinir etti ya

Geri