En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü
Inside Out 2. Bunun birincisi de çok güzeldi. Ama bence kesinlikle ikincisi daha güzel. Bu kez Riley’nin ergenlik dönemine tanıklık ediyoruz ve ergenlik dönemi duygularıyla tanışıyoruz. Çok beğendim ve biraz duygulandım da.
Light Shop. Bu dizi nasıl abartılmadı bilmiyorum. Çok iyi bir yapım. Kore dizisi, 8 bölüm. Bence konusunu bilmeden başlamak çok daha iyi. Ben abimin eşinin tavsiyesiyle başladım, konusunu okumadım bile. Gerilim, fantastik- sanırım türü böyle tanımlayabiliriz. Koreliler bu türü iyi beceriyorlar zaten, kendi mitlerinin tamamını yapımlarına iyi bir şekilde konu ediyorlar. Biraz bahsetmem gerekirse, mahallenin garip sakinleri, avizeci, avizeciyi ziyaret edenler, garip olaylar, garip insanlar. 4. Bölüme kadar çeşitli tahminlerle ilerledim, 4. Bölümde her şey birbirine bağlandı. Her olay netleşti. Çok beğendim. Sadece biraz geç açılıyor ama yine de merak unsuru hep diri.
Dizi “İnsanlar, her yerde yaşar” repliğini ve bir de şu şarkıyı bana armağan etti

Sözleri çok güzel, çok anlamlı. Tam olarak diziye uygun.

1736358139083.jpeg

İzlerken sıkıldım hikaye asla akıcı değil ve heyecan sıfırdı. Kötü

1736372914984.jpeg

Çok güzeldi ama sonu istedigim gibi olmadı bu kız çok iyi

squid game 2. sezon... yani, gerek var mıydı gerçekten, bilmiyorum. tek sezon kalıp efsaneler ve rekor kıranlar arasında kalabilirdi bence. kötü denilemez ama ilk sezonun çok çok altında kalmış. yeni gelen karakterler iyiydi ama hikaye örgüsü sebebiyle pek parlayamadılar, ilk sezon oyuncuları kadar maalesef. gong yoo, bebeyim, her zaman olduğu gibi ışıl ışıldı<3

SPOI*
ilk oyunun aynı olması dışında, diğer oyunların farklı olmasını sevdim. zorlukları, ilk sezondakilere göre düşük kaldı sanki. illa her işte biri kahraman olacak ya...... kazanmışsın, almışsın paranı; keyfine bak, kardeşim.fjdhd muhtemelen 3. sezon gelecek ve oyunu bitirme üzerine işlenecek. o kadar söylendik ama izleriz yine.kgjfgh

11111.PNG

tamam konu itibariyle güzel, merak uyandırıcı da çok yavaş ilerliyor.
ikinci sezon ikinci bölüm de bitti hikaye bir ilerlesin artık. bıraktığımız gibi.

Geri