En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
İnanamayacaksınız ama Hobbit/Yüzüklerin Efendisi serisini yeni bitirdim. O kadar dildeydi ki, hiç heveslenememiştim fkfhfhfh
Gandalf’ı işe yarar biri sanıyordum, anca kuş böcek çağırdı. Benim yengem daha iyi büyü yapıyor ondan. Xjcjddkdjelflchxjdkd
Galadriel’i çok güçlü buluyordum sfdgjfhjı

Gossip Girl'e baktım azcık. Yalan Rüzgarı'nın modern versiyonu gibi bir şey olmuş.

past lives.
aşırı övülen filmleri izleyip neden övüldüğünü anlayamayacak kadar sanatsız bakış açısına sahip olmaya bayılıyorum sjhjhs. filmin en güzel yanı kısa olmasıydı. bazı filmler kısadır ama saatlerce sürer hissi verir ama bunda öyle değildi allahtan, akışı ve çekimi güzeldi. biraz sanatlı bakacak olursam olaya; tanıdık bir hissin yıllara rağmen hep insanı iyi hissettirdiğini, kendine yabancılaştığın zamanlarda o hisle her karşılaştığında hissettiğin ilk ana dönüşünü, kendin olamadığın ya da ait hissedemediğin hayatlarda yaşarken zorlama bir yeni ''ben'' yaratmanın yükünü güzel işlemiş diyebiliriz. vazgeçmek her zaman vazgeçmek değildir... edebi bir sözle de bitireyim, havalı dursun. bakış açım ve yorumlamam bitti.

Allahım bizim evde her gün Nana selana kısır döngü kjkjkjkj ne zaman büyüyecek bu çocuk ? :(

3 bölümlük 'amerikan kabusu' belgeselini izledim. sinirden yerden yere vurdum kendimi....

dün gece, hasta yatağımda kıvranırken funda eryiğit ve alperen duymaz'ın başrolde olduğu 'kül' filmi izledim. ikisine çok beğenirim - alperen'i daha çok, skjdf - klasik denilebilecek, ama saran bir hikayesi var.

ikincisi gelecek mi bilmiyorum, ama çok havada kaldı gibi geldi bana. duygu intihar mı etti, cinayete mi kurban gitti? kenan öldü mü, metin tutuklandı mı? vs. en azından ufak bir paragraf açsalar, finale bunlarla alakalı. ama yine de güzel ya, izleyin kız.dkfjgd

Dün akşam “Transcendence”yi izledik. Yapay zeka üzerine güzel bir film olmuş bilim kurgu severlere önerebilirim.
Güzel bir dizi ve film arıyorum bende.

En son değil tabii ama geçenlerde Başka Sinema’da “Fleabag” tiyatro versiyonu izledim. Fleabag dizisi, bu tek kişilik tiyatro/gösteriden yola çıkılarak yazılmış. Bana kalırsa, gösterideki hikaye, diziye göre daha karanlık, daha üzücü, daha loser. İyi ki diziyi yazmış ve iyi ki bazı şeyleri değiştirmiş. Özetle dizi versiyonunu daha çok sevdiğimi söyleyebilirim ama gösteriyi de iyi ki izledim.

Son düzenleme:
Poor Things. Çok yüksek gittim bu filme, genel olarak beklentilerimi karşıladı. Okuduğum yorumlarda fazlaca çıplaklık ve cinsellik içerdiği şeklinde eleştiriler vardı, belki bundan dolayı daha abartılı sahnelerle karşılaşacağımı düşündüm, o kadar değildi jfjd Filmde Bella’nın cinselliği keşfedişi ve yaşayışı ele alınacaktı elbet, ancak genel ev sahnelerini birçok kişi gibi ben de gereksiz bulduğumu söyleyebilirim. Zaten daha çok güldürmek için var gibiydi jfjd Tuhaf bir filmdi, bende oluşturduğu bu hissi yadırgamıyorum çünkü genel olarak Lantimos’un filmlerinde bu hissi yaşıyorum. Feminist öğeler taşıyan bir film olduğu yazıp çiziliyor, sanki eleştirsen daha az feminist olacakmışsın gibi kfjd Evet bunu anlayabiliyoruz ama kadın özgürlüğü ve gelişimi, salt kadın cinselliği ile alakalı değil. Neyse derin konular.
Çekimler, renkler, oyunculuklar zaten çok iyi. İki buçuk saat bu film için uzun mu? Sanırım, yine de sıkılmadım.
Oscarınız hayırlı olsun jfjd

Poor Things. Çok yüksek gittim bu filme, genel olarak beklentilerimi karşıladı. Okuduğum yorumlarda fazlaca çıplaklık ve cinsellik içerdiği şeklinde eleştiriler vardı, belki bundan dolayı daha abartılı sahnelerle karşılaşacağımı düşündüm, o kadar değildi jfjd Filmde Bella’nın cinselliği keşfedişi ve yaşayışı ele alınacaktı elbet, ancak genel ev sahnelerini birçok kişi gibi ben de gereksiz bulduğumu söyleyebilirim. Zaten daha çok güldürmek için var gibiydi jfjd Tuhaf bir filmdi, bende oluşturduğu bu hissi yadırgamıyorum çünkü genel olarak Lantimos’un filmlerinde bu hissi yaşıyorum. Feminizm öğelerini taşıyan bir film olduğu yazıp çiziliyor, sanki eleştirsen daha az feminist olacakmışsın gibi kfjd Evet bunu anlayabiliyoruz ama kadın özgürlüğü ve gelişimi, salt kadın cinselliği ile alakalı değil. Neyse derin konular.
Çekimler, renkler, oyunculuklar zaten çok iyi. İki buçuk saat bu film için uzun mu? Sanırım, yine de sıkılmadım.
Oscarınız hayırlı olsun jfjd
listeme ekliyorum o zaman :p

Geri