En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Herif yakışıklı diye iyi ki aldatilmisim diye bir film açtım ama adamın yakışıklılığı bile filmin boktanligini golgede birakamadi. Kapattım.

ricky gervais - armageddon izleyerek mizah vitaminimi de aldım.. anlatmak istediklerini o kadar güzel, o kadar ince anlatıyor ki her seferinde canlı izleyesim geliyor. hığ aynen manifest.

Stranger things isimli diziye başladım. Gayet güzel izletiyor kendini.

violet evergarden 2018 yapımı, 13 bölümlük diziyi izledim ve oldukça beğendim. ama birçok yapım var... aynı versiyon mu, yoksa hikayeleri tamamen farklı mı, kafam karıştı. bilen yeşillendirebilir mi?

berlin'e başladım, ama linç yemeyeceksem 27 dakika zor dayandım. eski kadroyu mu, yoksa lcdp'in ilk bölümünden başlayan hareketliliği mi aradım bilmiyorum, ama gitmedi bende. araya bir şeyler sıkıştırıp, tekrar deneyeceğim.

uzunca bir süredir dizi/film izlemiyorken birden gaza gelip peaky blinders izleyeyim dedim. an itibariyle S05E03'e kadar iyi dayandığımı düşünüyorum. ve inatla devam ediyorum. bu diziyi niye bu kadar abartmışlar ki anlamadım.

evet, buyrun. linç başlasın......

Barry'ye de başladım.

Bakalım hangi diziyi ne zaman bitireceğim?

Da Vinci's Demons

dizisini izledim.fena değildi.3 sezon 28 bölüm sonlarda biraz sıkıldım zor bitirdim,genelde dizi sevmediğim içindir.

10/5

beç tavuklarına bakıyordum
belki müstakbelle tavuk besleriz

disney’de 'soul’ isimli animasyonu izledim. son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.

@angie ayşim kübra’nın kalan son iki bölümünü de bitirdim. zaten son iki bölümde çözülüyor hikaye. güzel bence, izlenebilir.

İnanamayacaksınız ama Hobbit/Yüzüklerin Efendisi serisini yeni bitirdim. O kadar dildeydi ki, hiç heveslenememiştim fkfhfhfh
Gandalf’ı işe yarar biri sanıyordum, anca kuş böcek çağırdı. Benim yengem daha iyi büyü yapıyor ondan. Xjcjddkdjelflchxjdkd

the walking dead izliyorum arkadaşlar… 11 sezon 4. sezondayım… kaç ayda bitecek bakalım…..
behzat ç’ye de devam…

Mustafa hakkında her şey adında bir film izledim dün akşam. Sizlere de tavsiye ederim.

Kübra dizisini izledim. İlk mesajdan itibaren yapay zeka olduğunu tahmin etmiştim. Olayın örgüsü nasıl ortaya çıkacak diye bekledim. Güzel bir dizi, kısmi olarak aslında söylemek istediklerini aktarıyordu. İzlenebilir bir dizi. Elin gavurunun skyneti varsa bizim kubramız var:)

gain 1 haftalığına beleş diye şahsiyet'in 2. sezonunu izleyelim dedik ama tabi memlekette bir şeyi tadında bırakmayanı gibtikleri için BOMBOŞ bir 2. sezon olmuş, BOOOMMMMBOOŞŞŞŞŞ........

neyse dedik bari ilk göz ağrımız behzat ç.'yi izleyelim diye gittik blu tv'ye para vermemek için hepsiburada premium aldık. onun da içine s*çmışlar. gerçi zaten çekiç ve gül 1. sezondan beri aynı da hani dedik amirim işte takılırız iyi kötü.... cıkksss...... sarmıyor be amirim. kusura bakmazsan senin efsane behzat ç. bölümlerindeki repliğinle değerlendirmek isterim çekiç ve gül'ü: sizin yapacağınız işi s.........yim!11!!!1!11

Geri