En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Amazon primeda Zaman çarkı ikinci sezonu bitirdim.

Ricky Gervais: Armageddon :emoji_ok_hand:
Ben de bugun izledim, guldum de cogu yerinde. Ama bu adamin komedisinde beni rahatsiz eden seyler var. Cok balik sirtinda geziniyor bazi sakalarinda. [Allah’im yasli insanlarin huysuzlugundan varmis gibi hissediyorum uzerimde jljffjfj]

En son bunu Louis C.K.’de hissetmistim ve tarzini sevmiyordum o adamin. Umarim, Ricky hakkinda da oyle seyler duymayiz. (Bunu soyledigim icin linc de yiyebilirim kesin ama boyle hissediyorum ne yapayim).

Ben de bugun izledim, guldum de cogu yerinde. Ama bu adamin komedisinde beni rahatsiz eden seyler var. Cok balik sirtinda geziniyor bazi sakalarinda. [Allah’im yasli insanlarin huysuzlugundan varmis gibi hissediyorum uzerimde jljffjfj]

En son bunu Louis C.K.’de hissetmistim ve tarzini sevmiyordum o adamin. Umarim, Ricky hakkinda da oyle seyler duymayiz. (Bunu soyledigim icin linc de yiyebilirim kesin ama boyle hissediyorum ne yapayim).

Hayır hayır yaşlılıkla alakası yok. Bazı şakaları beni de çok rahatsız ediyor. Özellikle çocuklarla ilgili olanları. Hatırladın değil mi o bölümü? Yazmak istemiyorum. Bizde bu şakalar güldürmez, üstelik çok dalga geçtiği duyarkasıcılardan filan olduğumuz için de değil.
Ben Louis C. K. kim bilmiyordum, baktım şimdi, taciz olayları filan varmış galiba. Hissettiklerinle ilgili ne söyleyebilirim shini, buna Rick de karşı çıkmazdı kfjd hatırlarsan şovun sonlarına doğru “düşüncelerini seçemezsin” diyordu:d

Hayır hayır yaşlılıkla alakası yok. Bazı şakaları beni de çok rahatsız ediyor. Özellikle çocuklarla ilgili olanları. Hatırladın değil mi o bölümü? Yazmak istemiyorum. Bizde bu şakalar güldürmez, üstelik çok dalga geçtiği duyarkasıcılardan filan olduğumuz için de değil.
Ben Louis C. K. kim bilmiyordum, baktım şimdi, taciz olayları filan varmış galiba. Hissettiklerinle ilgili ne söyleyebilirim shini, buna Rick de karşı çıkmazdı kfjd hatırlarsan şovun sonlarına doğru “düşüncelerini seçemezsin” diyordu:d
Evet cocuklarla ve engellilerle olan sakalari rahatsiz etti genelde.

Ozellikle “woke” kulturu ile ilgili soylediklerine katiliyorum, her sey uzerine saka yapilabilecegine de biraz : )) Cok elestirmeden, bitince yazayim dedim sana : ))

Evet cocuklarla ve engellilerle olan sakalari rahatsiz etti genelde.

Ozellikle “woke” kulturu ile ilgili soylediklerine katiliyorum, her sey uzerine saka yapilabilecegine de biraz : )) Cok elestirmeden, bitince yazayim dedim sana : ))

Ben de katılıyorum bazı noktalarda, politik doğruculuğun abartıldığı konusu vs. Her şey üzerine mizah yapılabilir kısmı benim hala duraksadığım bir nokta, çünkü işte gördüğün gibi çocuklarla ilgili şakalardan rahatsız oluyorum. Ofansif mizah sevmeme rağmen demek ki benim o mizah türünde bazı sınırlarım var. Ama Rick’i seyretmekten alıkoyamıyorum kendimi :d
İyi yaptın kuzum, teşekkür ederim :*

my happy marriage

anime yapımların bu kadar seyir zevki vereceğini bilseydim, çok önceden tecrübe etmek isterdim. son zamanlarda birkaç tane izleme fırsatım oldu; my happy marriage onlardan biri. minik minik 12 bölümlük bir dizi, son bölümündeyim ama o kadar izlemeye kıyamıyorum ki, biteceği için hüzünlüyüm çünkü. ben çok beğendim ya :( duygusallaştım yine bak :(

REACHER izledim. Ben bunu niye izlememiş ki. Düm düz dizi. Hiç uğraştırıyor insanı. Eski Amerikan aksiyon dizisi tarzını özlemişim

Nosferatu, eine Symphonie des Grauens 1922 , ama tavsiye etmiyorum.

Rebel Moon denen rezil kepaze yapımı izledim. Bak benim düşük bütçeli kötü filmlere saygım ve sempatim var. Oturur izlerim de ama kardeşim bu film rezalet bir şey. Film klişeden, tekrardan, kötü efektten, berbat kurgudan bayılttı beni. Hem de süper slow motion'a soka çıkara bayılttı. Bir aralık Seven Samurai uyarlaması bir sci-fi gibi giderken sonra izleyiciyi hiç ummadığı bir anda bilim kurgu klişesi dolu bir cenderenin içine soktu. Sahneler geçtikçe o klişe dolu cendere izleyiciyi öyle bir hale getiriyor ki artık uyumamak veya bayılmamak için direnmek yerine kendinizi bırakıyorsunuz.

Orta Çağ'dan fırlamış bir İskandinav bilim kurgu kasabası, Nazi Subayıvari düşman subayları, dünyanın kötülüğünden yılmış iyi robotlar, Star Wars evreninden fırlamış dandik bir bar ve daha nice berbat klişesiyle Rebel Moon 3,5/10

bohemian rhapsody izliyom

Dünyayı Ardında Bırak.

Julia Roberts amma yaşlanmış.

Geri