Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de bugun izledim, guldum de cogu yerinde. Ama bu adamin komedisinde beni rahatsiz eden seyler var. Cok balik sirtinda geziniyor bazi sakalarinda. [Allah’im yasli insanlarin huysuzlugundan varmis gibi hissediyorum uzerimde jljffjfj]Ricky Gervais: Armageddon![]()
sonu rezaletDünyayı ardında birak... Pu Allah sizi verin 2 kusur saatimi bana geri.
Ben de bugun izledim, guldum de cogu yerinde. Ama bu adamin komedisinde beni rahatsiz eden seyler var. Cok balik sirtinda geziniyor bazi sakalarinda. [Allah’im yasli insanlarin huysuzlugundan varmis gibi hissediyorum uzerimde jljffjfj]
En son bunu Louis C.K.’de hissetmistim ve tarzini sevmiyordum o adamin. Umarim, Ricky hakkinda da oyle seyler duymayiz. (Bunu soyledigim icin linc de yiyebilirim kesin ama boyle hissediyorum ne yapayim).
Evet cocuklarla ve engellilerle olan sakalari rahatsiz etti genelde.Hayır hayır yaşlılıkla alakası yok. Bazı şakaları beni de çok rahatsız ediyor. Özellikle çocuklarla ilgili olanları. Hatırladın değil mi o bölümü? Yazmak istemiyorum. Bizde bu şakalar güldürmez, üstelik çok dalga geçtiği duyarkasıcılardan filan olduğumuz için de değil.
Ben Louis C. K. kim bilmiyordum, baktım şimdi, taciz olayları filan varmış galiba. Hissettiklerinle ilgili ne söyleyebilirim shini, buna Rick de karşı çıkmazdı kfjd hatırlarsan şovun sonlarına doğru “düşüncelerini seçemezsin” diyordu:d
Evet cocuklarla ve engellilerle olan sakalari rahatsiz etti genelde.
Ozellikle “woke” kulturu ile ilgili soylediklerine katiliyorum, her sey uzerine saka yapilabilecegine de biraz : )) Cok elestirmeden, bitince yazayim dedim sana : ))
the terminal list var, benzer. izlemediysen ona da bir bakabilirsin.REACHER izledim. Ben bunu niye izlememiş ki. Düm düz dizi. Hiç uğraştırıyor insanı. Eski Amerikan aksiyon dizisi tarzını özlemişim