En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
p_insideout_19751_af12286c.jpeg

gerçek bir pazar günü geçirdim yani. bu minnoşu izledik.
yani çocuklar için düşünülse de kesinlikle yetişkinler için olduğunu düşünüyorum. yer alan kişide 5 ana duygu ile birlikte aslında insanın kendini kabullenişi teması hakim. daha doğrusu bu hayatta her zaman olumlu şeyleri hissetmek için kendini zorlamanın bir şey ifade etmediğini; olumsuz duyguların da aslında kişiliği oluşturduğunu bize çok net ifade etmiş. çok tatlıydı, izlemeyenlere tavsiye ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 89272

gerçek bir pazar günü geçirdim yani. bu minnoşu izledik.
yani çocuklar için düşünülse de kesinlikle yetişkinler için olduğunu düşünüyorum. yer alan kişide 5 ana duygu ile birlikte aslında insanın kendini kabullenişi teması hakim. daha doğrusu bu hayatta her zaman olumlu şeyleri hissetmek için kendini zorlamanın bir şey ifade etmediğini; olumsuz duyguların da aslında kişiliği oluşturduğunu bize çok net ifade etmiş. çok tatlıydı, izlemeyenlere tavsiye ederim.

NBC'nın kuru otlar üstüne yerine bunu izlesinler bence de.

Dün @Stockholm Sendromu bahsedince izleyeyim dedim Beren ile Kıvanç filmini. Ya rabbel alemin… 1,5 saatimi geri ver stock jdkdn
Romantik, tutkulu bir aşk hikâyesi bekledim. Ancak aşktan soğudum. Berbattı. Beren ve Kıvanç’a film çekelim. Araya da 18+ sahneler sıkıştıralım izlensin tarzında saçma bir şeydi yaaa.
hzhzhzus yok artık ya. ben de biraz önce bitirdim ama aynı filmi izlediğimizden emin değilim şu an….. ben sevdim ya. aktı gitti valla mis gibi. ayrıca mutlu son ile biten bir film seni aşktan nasıl soğutabildi ayşi…. bence sen aşktan soğumak için bahane arıyorsun…..djjz

hzhzhzus yok artık ya. ben de biraz önce bitirdim ama aynı filmi izlediğimizden emin değilim şu an….. ben sevdim ya. aktı gitti valla mis gibi. ayrıca mutlu son ile biten bir film seni aşktan nasıl soğutabildi ayşi…. bence sen aşktan soğumak için bahane arıyorsun…..djjz
Haklı bir tespit. Sjlsksks sus kız cengis görmesin kdkdn

Blue Eye Samurai. Henüz bitmedi fakat acayip iyi. 10 nömera 5 yıldız. Thank you glu.

Blue Eye Samurai. Henüz bitmedi fakat acayip iyi. 10 nömera 5 yıldız. Thank you glu.

@glu çok beğendik özkan da ben de. Son bölüm biraz hayalkırıklığına uğrattı ama yine de bence eli yüzü çok düzgün bir yapım. İnşallah ikinci sezon gelir, çok çok beğendim ve tarantino benzetmesi çok yerinde olmuş.
Bu arada bizim seyir zevkimiz benziyor, ben senin buraya yazdığın birkaç yapımı izleyip beğenmiştim. O yüzden izlemediysen benim de sana bir tavsiyem olacak, the magnificent Seven. Ben geçenlerde yine seyrettim ki ben western sevmem pek, tavsiye ederim. Akira kurosawa versiyonunu sen kesin seyretmişsindir. Benim dediğim 2016 yapımı denzel’li olan. Güzel.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu
@glu çok beğendik özkan da ben de. Son bölüm biraz hayalkırıklığına uğrattı ama yine de bence eli yüzü çok düzgün bir yapım. İnşallah ikinci sezon gelir, çok çok beğendim ve tarantino benzetmesi çok yerinde olmuş.
Bu arada bizim seyir zevkimiz benziyor, ben senin buraya yazdığın birkaç yapımı izleyip beğenmiştim. O yüzden izlemediysen benim de sana bir tavsiyem olacak, the magnificent Seven. Ben geçenlerde yine seyrettim ki ben western sevmem pek, tavsiye ederim. Akira kurosawa versiyonunu sen kesin seyretmişsindir. Benim dediğim 2016 yapımı denzel’li olan. Güzel.
Her iki yapımı da büyük keyifle izledim ama yakın zamanda ben de senin gibi yeniden izleyebilirim.

Dizinin bırakıldığı nokta sanki bir ikinci sezona işaret ediyor. Western türünü ne ölçüde sevdirir bilmiyorum ama izlemediysen Netflix'te Godless'ı da tavsiye ederim. Muhtemelen burada daha evvel de yazmışımdır. Yine mini dizi. Bu sefer Tarantinovari bir kan, ter ve gözyaşı yok ama saf bir Western dünyası ve karakterleri var. Temposu, kurgusu ve dünyasıyla bir şansı hak ediyor.

ben kolay kolay dizi izlemem ama gecenlerde yali capkini izledim

indir.jpeg-7.jpg

uzun zamandır korku filmi izlemiyordum, aklıma geldi. listedeki filmlerden bunu seçtim.
genel olarak sıkıcıydı, beğenmedim. yalnız birkaç yerde tüyleri diken diken yapıp soğuk soğuk terlettiği oldu. o yönden hakkını vermek lazım.
Türkçe Dublajı var mı, sinema çekimi olmayan. Film serisi genelde güzeldi.

Ölümlü dünya 2. Aşırı eğlendim. İlkinden çok daha fazla küfürlüydü aslında ama filmin içinde çok rahatsız edici olmadı. Ya ne kadar eğlenceli bir ekip, üçüncüyü çeksinler izlerim. Bence bağımsız bir film daha yapsınlar. Ben Ölümlü Dünya fanı biri olarak beklediğimi buldum, öyle ki gülerken kucağımdaki gözlüğümü düşürmüşüm kfjd Geri alabilmek için bir sonraki seansın arasını bekledik… Öyle gülmüşüm ki, Özkan en son benim gülüşüme gülüyordu, anlatabiliyor muyum ne kadar eğlendiğimi… evet

Türkçe Dublajı var mı, sinema çekimi olmayan. Film serisi genelde güzeldi.
yeni gördüm mesajı. dublaj yok, altyazı.

fazla beklentiye girmeden zaman geçirebileceğiniz filmler. sıkmıyor.
ilk film türk filmi/dizisi tarzında zaten : / the killer biraz farklı olsa daha güzel olabilirdi. güzel başladı ama klişe sahnelere boğdu. yine de keyifle izledim.

Halamla az önce “Ünlü Stilistin Gizemli Ölümü”nü izleyip “ee zaten yani?” Olduk, meh diyorum. Tavsiye etmem.

images

Karısını öldüren organ kaçakçılığı örgütünden intikam almaya kararlı bir adam, onun kalbini taşıyan bir kadınla yakınlaşır. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. Leonardo Padrón'un yarattığı bu heyecanlı dizide Michel Brown, Ana Lucía Domínguez ve Sebastián Martínez başrollerde...

ürpertici biraz nasıl organını alacakları insanları seçiyorlar falan filan:(

Geri