En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Bodies:emoji_ok_hand:

ve tekrar popülerleştirdiği şarkı;

all the lights we cannot see.
başladım, harika.

Şuan bir şey izlemiyorum. Peaky blinders'e başlayacağım yakında

Ready or not :emoji_ok_hand:
Elvis Presley yorumundan farklı bir yorumla şu şarkıyı keşfettim.

Filmin son sahnesi :d Harika.

tse.jpg

prens’e başlamıştım, daha bitirmedim yarısındayım ama giray altınok beni bitirdi. bi rol bi insana bu kadar mı cuk olur ya, rol bile olmayabilir sen direkt prenssin be kardeşim. son dönemin yükselen yıldızı resmen. ölümlü dünya 2’de de seyredeceğim için heyecanlıyım.

Corsage.
Ağır bir film, bir sürü Sissi yapımı izleyen biri olarak özellikle finali kurgu olsa da genel itibariyle Sissi’nin olgunluk çağını gerçeğe yakın ele alan en karanlık İmparatoriçe yapımı diyebilirim galiba.
Tavsiye ederim diyemiyorum ama meraklısını seyir keyfi tatmin eder.

iki bölüm izledim, merak uyandırıyor. nasıl sonuçlanacak bakalım.

tarihin en iyi 5 dizisinden biri.
tekrar izleyeceğim yakın zamanda oyş
p186601_b_h9_ar.jpg

Bihter.
Berenli kıvançlı Aşk-ı Memnu hafızalarda halen tazeyken, filmi tabii ki diziyle karşılaştıracaklardı. Çoğu kişiyi buna itmiş yapım. Ben ikisini çok farklı buldum. Bihter filmi, tiyatro gibi. Sanki bir tiyatro izlemiş gibi hissettirdi bana. Bihter’in izleyiciyle konuşması (dördüncü duvarı yıkmak) bana garip gelmedi, eğlenceli buldum.
Bence bambaşka bir yapım, çok sevdim mi bilemiyorum ama farklı bir bakış açısıyla çekilmiş, ben yapımı izlemeden önce hiçbir yorum okumamıştım, o yüzden benim için final çok büyük sürpriz oldu.
Ne bileyim izledim bitti, çok yorum okumayın ki finalin tadını alabilesiniz.

Buna elim gidip geliyordu, sen de yazdıysan o zaman başlıyorum.
Damakta hoş bir Tarantino tadı bıraktı izlediğim bölümlerde. Esas olan bunu tüm yapımın önüne geçecek şekilde değil, daha ziyade kahvenin geriden gelen notaları gibi yapımın içine yedirerek gibi yapmışlar. Klişe denebilecek bir hikayeyi farklı bir şekilde ele almışlar. Ben beğendim. Yapımın geçtiği Edo dönemi denen dönem ile ilgili bir merak da yarattı bende. Bu türden merak yaratan yapımları daha bir seviyorum.

İstanbul’a son çağrı. Ee fena değildi, hasta kafam götürdü bunu. Eğlendim, çıtır çerez amerikanvari bir romantik film.

şimdi, geçen haftalarda bir ispanyol dizisi keşfettim, başrolünde bizim la casa’nın denver’i oynuyor. Sirk sanatçısı Angel Cristo ile oyuncu Barbara Rey’in hikayesi. Kişiler gerçek, gazete haberlerinden yola çıkarak yazılmış dizi. Tamamı yok, her hafta bir yeni bölüm ekleniyor. Pek dikkat çekmedi ya da konuşulmadı ama bence çok güzel bir yapım bu.
Angel Cristo, batmanın eşiğine gelmiş işletmesini kurtarmak için dönemin en çok rağbet gören popüler ve özgürlükçü oyuncusuna sirkin gala programına çıkması için teklif götürüyor ve Barbara Rey bu teklifi kabul ediyor. Sonrası olaylar olaylar. Çünkü Barbara Rey ayrıca dönemin evli İspanya Kralı ile de aşk yaşıyor.
İlginçleşeceğe benziyor, izlediğim kadarıyla tavsiye ederim.

IMG_3550.jpeg

uzun zamandır korku filmi izlemiyordum, aklıma geldi. listedeki filmlerden bunu seçtim.
genel olarak sıkıcıydı, beğenmedim. yalnız birkaç yerde tüyleri diken diken yapıp soğuk soğuk terlettiği oldu. o yönden hakkını vermek lazım.

Dün @Stockholm Sendromu bahsedince izleyeyim dedim Beren ile Kıvanç filmini. Ya rabbel alemin… 1,5 saatimi geri ver stock jdkdn
Romantik, tutkulu bir aşk hikâyesi bekledim. Ancak aşktan soğudum. Berbattı. Beren ve Kıvanç’a film çekelim. Araya da 18+ sahneler sıkıştıralım izlensin tarzında saçma bir şeydi yaaa.

Geri