Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklımdaydı izlemek ama senin paylaştığını ve beğendiğini gorunce ilk siralara aldım. Bugün de vakit bulunca başladım. 4. Bolumdeyim ve çok beğendim. Her bölüm gözlerimin dolmasına neden olan bir şey oluyor ama en çok kızın yüzünün ilk güldüğü sahneden etkilendim sanırım. Bu tarz nahif yapımları seviyorum bu nedenle dönem romantik film-dizilerine de ayrı hayranlığım var zaten.bu ara animelerden gidiyorum. my happy marriage diye bir animeye başladım. her hafta bir bölüm olacak şekilde ilerliyor. tamamı yok yani. ne kadar tatlı bir anime bu. filmi de varmış ancak ben hiçbir yerde bulamadım. duygusal bir yapım. çeşitli sebeplerle sindirilmiş, ailesinden dışlanmış, bir kız çocuğunun, sönük ve çekingen bir genç kızdan çiçek gibi bir kadına dönüşmesini izleyeceğiz belli ki. bazı bölümler gözümü doldurdu. sana puanım 9 kanka.
Ekli dosyayı görüntüle 85731
Aklımdaydı izlemek ama senin paylaştığını ve beğendiğini gorunce ilk siralara aldım. Bugün de vakit bulunca başladım. 4. Bolumdeyim ve çok beğendim. Her bölüm gözlerimin dolmasına neden olan bir şey oluyor ama en çok kızın yüzünün ilk güldüğü sahneden etkilendim sanırım. Bu tarz nahif yapımları seviyorum bu nedenle dönem romantik film-dizilerine de ayrı hayranlığım var zaten.
8.Henry ve meşhur boleyn kızımızla ilgili izlemediğim bir dizi varmış onu keşfettim, kısa bir dizi ve müzikleri şahane, anne boleyn çok tatlı burda
İngiliz tarihini okumak izlemek hoşuma gidiyor
hangisi? bllod, sex and royalty mi?
eveeett ismini yazmamışım bak .p
o kadar cok izledim ve okudum ki bu konuyla ilgili şeyleri, az kaldi bitmesine dizinin
sevmiş miydin sen
evet sevmiştim. eğlenerek izledim. sonunun ne olacağını bilsek de çıtır çerez, renkli ve eğlenceli bir anne boleyn anlatımı izledik. sen sevdin mi?